icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

36evina36
4. sep 2016

@nivea777 vidis a to zas mne nie este mi jedlo nesmrdelo teda iba na festivale cibula do ciganskej

dominini
4. sep 2016

@nivea777 Lenze mne tam este dalsich 10 rokov chodit bude.. ale to je jedno ja som ti len chcela nieco pekne napisat

nivea777
4. sep 2016

@dominini ja som ti za to vdacna.. 🙂

36evina36
4. sep 2016

Baby co to mate vojakov ?

nivea777
4. sep 2016

@36evina36 nie je vojak.. ale naskytla sa prilezitost ist na 3 mesiace do afriky,tak isiel nieco zarobit..je technik BOZP a PO

36evina36
4. sep 2016

@nivea777 no pekne tak treba uz len odratavat

pininka
4. sep 2016

@36evina36 ja mam vojaka, uz 12 rokov je odveleny mimo bydliska, prakticky sama som vychovala dve deti, tak zvladnem aj to tretie hadam. Ked je doma velmi mi pomaha,detom sa venuje, ale nikto mi nevrati ten cas co som nevedela kde skor skocit,jedno chore, druhe revalo na raty a ja len dve ruky a nemal mi kto pomoct s nicim. Celu noc sme nespali a rano davaj varit, pratat, prat, cez zimu nanosit si drevi, zakurit v krbe. Joj radsej na to ani nemyslim.

36evina36
4. sep 2016

@pininka to ti veru nezavidim mam brata vojaka viem si predstavit

dominini
4. sep 2016

@36evina36 moj priatel je tunelar, razia a stavaju tunely v zahranici ....

36evina36
4. sep 2016

Tak to som rada ze ten moj je furt pri mne doma hoci zas financne nic moc

pininka
4. sep 2016

@36evina36 radsej sa uskromnite ale ste spolu.

36evina36
4. sep 2016

Ja uz by som vztah na dialku nedala moje osobne zle skusenosti. Nehovorim ze su chlapy rovnaky len mne v hlave zostal blok

nivea777
4. sep 2016

@36evina36 tak v porovnani s tym,co zarobi tam,tu zarobi tiez nic moc.. Co je pre teba nic moc? orientacna suma samozrejme.. presny plat je osobna vec

36evina36
4. sep 2016

@nivea777 moj 600

36evina36
4. sep 2016

@nivea777 je invalid uz toto mame pokrok hore vyse roka mal len invalid 160€

nivea777
4. sep 2016

@36evina36 to mate moj obdiv,ze ste z toho dokazali vyzit

36evina36
4. sep 2016

@nivea777 a to sme v podnajme 330€ len byt plus net a telefony este ze ja nieco zarobim . Preto by som chcela robit co najdlhsie aby som co najviac odlozila

nivea777
4. sep 2016

@36evina36 no ja nebudem mat bohvico matersku... okolo 500 € ...

dejna20
4. sep 2016

Ja k vam asi tiez patrim, ale este som nebola u dr, tak sa zapajam len opatrne 😜
Mne moj dokror pri prvom povedal, ze mozem vsetko okrem alkoholu a cig samozrejme. Nefajcim, takze som len vinko zrusila. Kavu som pila troska po 3 mes, lebo dovtedy mi z nej bolo zle. Zrusila som este tatarak (surove maso) a este by som aj sushi, kebyze to lubim, ale nelubim.
Plesn syry trocha som jedla aj bryndzu aj majonezu, tatarku, ale vsetko z obchodu cerstve a pasterizovane. Tam ide o nebezpecenstvo listeriozy a to skor v nepasteriz veciach moze byt.
Farbimvlasy pravidelne, inak by som bola ako starenka, chodim na gellack a aj som sa teraz na dovolenke opalovala, aj kedbrucho som si sem tam zakryvala. Mam pocit, ze malicka je dobre uchytena, tak som zvedava, co povie doktor 😀 zajtra volam, ze kedy mam prist.
Ja som sa rozhodla verit, ze to proste dobre dopadne 😀

dejna20
4. sep 2016

Mozno je to malicky 😂😂😂 ale zatial ma pracovny nazov Linda 😍

misiaknunu
4. sep 2016

@36evina36 @nivea777 tak baby ja som otehotnela v čase, ked sme sa presťahovali do úplne nového mesta. Prenajala som si priestor na podnikanie, že to rozbehnem. Čo však ten, kto niečo rozbieha a podniká v oblasti služieb vie, že začiatky sú ťažké a klientela pribúda postupne a marketing si vyžaduje nasadenie celej osoby jak si. Takže som rátala s tým, že budem v mínuse prvý polrok. No a otehotnela som. A ked som si vyrátala, že za polrok budem mať bruško, nebudem si môcť dovoliť nasadenie 15 hodín denne ako doteraz. A tak som si uvedomila, že je blbosť sa do toho púšťať teraz. Musí to počkať rok, dva. A zrazu ostávam bez akéhokolvek príjmu. Bola som zvyknutá robiť veľa a starať sa o seba... našťastie mám zas muža, ktorý aj tak nechcel, aby som tolko pracovala... a je programátor. Biznis v zahraničí. Takže nemôžem sa sťažovať.. aj ked sa cítim blbo, že ja, čo som nikdy nebola na nikom závislá od 19-ich...zrazu ostanem závislá na mužovi.. snád si zvyknem a nejak sa s tým vyrovnám...

nivea777
4. sep 2016

@dejna20 linda,to mi pripomina detstvo..

06lienocka
4. sep 2016

@dejna20 držim palce tiež zajtra volám mojmu doktorovi a objednávam sa

pininka
4. sep 2016

@misiaknunu velmi ti rozumiem, ja priam neznasam byt fimancne zavisla a preto som isla robit aj pracu ktora absolutne nezodpoveda mojmu vzdelaniu, peniaze vsak doma nevysedim. Ale urcite si sa rozhodla spravne, podnikanie chce celeho cloveka. Ja som teraz mala dostat zmluvu na dobu neurcitu a bojim sa,ze ked pridu na to,ze som tehotna, tak mi ju nedaju. Cize zasa po materskej by som zacinala odznova.

nivea777
4. sep 2016

@pininka nemozes im zatajit ze si tehu pri takejto dolezitej veci.. mozu to povazovat za podvod... Kedy ti maju predlzovat?

pininka
4. sep 2016

@nivea777 ja som to riaditelke povedala, mam zmluvu do konca decembra, uz mi ju raz predlzovali, u nas je to tak,ze raz predlzia na urcitu a potom uz na neurcito. Najneskor v oktobri by som to mala vediet. Nakolko mi vsak rychlo rastie brucho teraz,dlho to urcite neutajim. Myslim ze do tretieho mesiaca to povedat nemusis.

nivea777
4. sep 2016

@pininka no nemusis vobec ak nechces vyhody ako tehotna zamestnankyna..ale ked budes prikladat knizku tak zistia ze si to tajila pred nimi..ja ak dostanem knizku na dalsej kontrole knizku tak poslem oficialne oznamenie,niekde nevyzaduju a niekde vyzaduju aj knizku..a myslim si,ze ak ti aj predlzia a zatajenie budu povazovat za "podvod" tak ta mozu vyhodit okamzite..Zalezi od charakteru

36evina36
4. sep 2016

U mna v praci to uz vedia zmluvu mam na neurcito len dekret manazera stratim cez matersku a tak uvidim ci nebudem aj ja zacinat niekde od zaciatku

pininka
4. sep 2016

@nivea77 moja praca je prevazne fyzicka,takze sa budem musiet dat aj tak vypisat, lebo ju nebudem moct robit,uz teraz som to tahala ledva ledva. Ja nechcem nic zatajit, len som chcela trocha pockat,kym sa oni rozhybu.

natika045
4. sep 2016

@farebnymotylik gratulujem 🙂