Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Baby zajtra idem ku dokymu na potvrdenie akcie srdiecka .. dufam ze bude vse ok modlim sa...
@dominini držim palce
@06lienocka
@36evina36
@pininka baby dakujem za podporu srdiecko bilo som sa skoro rozplakala nadherne nieco taky malicky cervicek som strasne stastna uz mam aj knizocku a dalsia kontrola o 3 tyzdne ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
@dominini gratulujem a teším sa s tebou 🙂 muselo to byť nádherné 🙂 ja idem zajtra. Bojím sa a aj sa teším, dufam že bude všetko v poriadku ♥
@dominini super gratulujem kolký týžden ste?
@renusssska dakujem ti ❤ aj ja som sa bala a ked som uz bola u doktora tak som sa triasla strasne, ja som taky bojko 😊 budem ti drzat palce urcite bude vsetko ok ❤❤
@06lienocka 7+4tt 😊 a ty? .. a dakujem ti velmi pekne 😊😊
@dominini tak my dnes podla mojich vypočtov 6+0 teda začiname 7 týžden zajtra tak sa opatrujte pekne
@06lienocka aj vy sa opatrujte 😊 prajem vela sily a nech sa babo zdravo vyvija... 😊
@dominini dakujem vo štvrtok máme doktora uvidime
@dominini ďakujem 🙂 len podľa ma objednali dosť skoro. Podľa kalkulačky vychádzam na 6+3tt, tak potom budem sklamaná a určite vyľakaná keď tam ešte náhodou nič nebude počuť. Tiež som bojko :D no uvidíme, budem sa hlásiť 🙂
@renusssska ja budem tiež 6+2 vo štvrtok tak uvidime držím palce
@06lienocka ano aj teba objednali takto? tak asi vedia čo robia 🙂 aj ja tebe držím palce vo štvrtok. Potom tiež daj vedieť čo bolo 🙂
@renusssska jasné píšeme si
@renusssska neboj mne bilo v 6+1
@06lienocka drzim palce 😊
@renusssska neboj urcite bude vsetko ok 😊 drz sa a daj vediet 😘
@36evina36 jeeeeej to naozaj? 🙂 budem v to dúfať aj ja 🙂 Ďakujem
Drzim palce nam vsetkym, nech nam srdiecka pekne biju 🙂 Moja prva kontrola bude buduci utorok, takze uz by som mala byt okolo 7-8tt, kedze PM bola 19.7., tak verim, ze uz pekne vsetko uvidime 😉
@kvetakinderko tak to máme skororovnako, len o deň posunuté , Pm 20.7 a k lekárke idem najbližší pondelok. Držím palce 🙂

@36evina36 ja ked som volala pre potvrdenie tehu krvneho testu tak mi sestricka povedala"ano ste tehotna,davajte si pozor na brusko,neutekajte,neskacte,pozor pri styku nekupze sa a nesprchujte sa v horucej vode.ale dr mi zatial nic nezakazala 😀 niekde som citala,ze ta vana a horuca voda mozu sposobit nevolnosti a znizenie tlaku ale neviem co je na tom pravda,ci to ma vplyv aj na babo.ja oblubujem zase horucu sprchu