icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

77kraska
5. sep 2016

@36evina36 ja ked som volala pre potvrdenie tehu krvneho testu tak mi sestricka povedala"ano ste tehotna,davajte si pozor na brusko,neutekajte,neskacte,pozor pri styku nekupze sa a nesprchujte sa v horucej vode.ale dr mi zatial nic nezakazala 😀 niekde som citala,ze ta vana a horuca voda mozu sposobit nevolnosti a znizenie tlaku ale neviem co je na tom pravda,ci to ma vplyv aj na babo.ja oblubujem zase horucu sprchu

nivea777
5. sep 2016

@tutu_1 pre teba je velmi nevyhodne ze mas na zmluve nizku mzdu..dostanes malinku matersku

nivea777
5. sep 2016

@77kraska horuci kupel je dobry na vyvolanie MS.. ja sa radsej kupem vo vlaznej vode..

pininka
5. sep 2016

@36evina36 ja som sa radsej nekupala v tehu, ale mam aj nizky tlak,takze mi tam vzdy bolo blbo. Je to asi tiez individualne,aj kazdy doktor asi nieco ine povie

dominini
5. sep 2016

Baby zajtra idem ku dokymu na potvrdenie akcie srdiecka .. dufam ze bude vse ok modlim sa...

pininka
5. sep 2016

@dominini urcite bude,ti zavidim,ja az o tyzden idem.

36evina36
6. sep 2016

@dominini neboj bude vsetko ok len si to uzi je to suer pocit

06lienocka
6. sep 2016

@dominini držim palce

dominini
6. sep 2016

@06lienocka
@36evina36
@pininka baby dakujem za podporu srdiecko bilo som sa skoro rozplakala nadherne nieco taky malicky cervicek som strasne stastna uz mam aj knizocku a dalsia kontrola o 3 tyzdne ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ivuss01
6. sep 2016

@dominini vyborne, ja idem zajtra na kontrolu, verim, ze bude vsetko v poriadku 🙂

dominini
6. sep 2016

@ivuss01 budem ti drzat palce daj vediet potom 😊

renusssska
6. sep 2016

@dominini gratulujem a teším sa s tebou 🙂 muselo to byť nádherné 🙂 ja idem zajtra. Bojím sa a aj sa teším, dufam že bude všetko v poriadku ♥

06lienocka
6. sep 2016

@dominini super gratulujem kolký týžden ste?

dominini
6. sep 2016

@renusssska dakujem ti ❤ aj ja som sa bala a ked som uz bola u doktora tak som sa triasla strasne, ja som taky bojko 😊 budem ti drzat palce urcite bude vsetko ok ❤❤

dominini
6. sep 2016

@06lienocka 7+4tt 😊 a ty? .. a dakujem ti velmi pekne 😊😊

06lienocka
6. sep 2016

@dominini tak my dnes podla mojich vypočtov 6+0 teda začiname 7 týžden zajtra tak sa opatrujte pekne

dominini
6. sep 2016

@06lienocka aj vy sa opatrujte 😊 prajem vela sily a nech sa babo zdravo vyvija... 😊

06lienocka
6. sep 2016

@dominini dakujem vo štvrtok máme doktora uvidime

renusssska
6. sep 2016

@dominini ďakujem 🙂 len podľa ma objednali dosť skoro. Podľa kalkulačky vychádzam na 6+3tt, tak potom budem sklamaná a určite vyľakaná keď tam ešte náhodou nič nebude počuť. Tiež som bojko :D no uvidíme, budem sa hlásiť 🙂

06lienocka
6. sep 2016

@renusssska ja budem tiež 6+2 vo štvrtok tak uvidime držím palce

renusssska
6. sep 2016

@06lienocka ano aj teba objednali takto? tak asi vedia čo robia 🙂 aj ja tebe držím palce vo štvrtok. Potom tiež daj vedieť čo bolo 🙂

06lienocka
6. sep 2016

@renusssska jasné píšeme si

natika045
6. sep 2016

@dominini gratulujem 🙂 a zelam vela zdravia.. ja idem vo stvrtok,uz som aj ja zvedava 🙂

36evina36
6. sep 2016

@renusssska neboj mne bilo v 6+1

dominini
6. sep 2016

@06lienocka drzim palce 😊

dominini
6. sep 2016

@renusssska neboj urcite bude vsetko ok 😊 drz sa a daj vediet 😘

renusssska
6. sep 2016

@36evina36 jeeeeej to naozaj? 🙂 budem v to dúfať aj ja 🙂 Ďakujem

dominini
6. sep 2016

@natika045 dakujem pekne a ty sa drz vo stvrtok a daj vediet 😊😊 urcite bude vsetko ok 😊

kvetakinderko
6. sep 2016

Drzim palce nam vsetkym, nech nam srdiecka pekne biju 🙂 Moja prva kontrola bude buduci utorok, takze uz by som mala byt okolo 7-8tt, kedze PM bola 19.7., tak verim, ze uz pekne vsetko uvidime 😉

martuliiik
6. sep 2016

@kvetakinderko tak to máme skororovnako, len o deň posunuté , Pm 20.7 a k lekárke idem najbližší pondelok. Držím palce 🙂