Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
No k tym dvojickam este pridam ze to bolo.to coho som sa bala najviac moj priatel je z dvojcat
@dominini blahozelam 🙂 ja idem zajtra na sono 🙂
@renusssska ale ano... casto sa budim v noci cikat... byva mi aj nevolno, ale to len predychavam nech nejde nic von 🙂 raz mi je teplo, potom zasa zima... a ty?
Mne zle nebyva este, ale zima mi byva tiez, citlive mam prsia a nafuknute brucho 😀 co myslis? Zajtra budeme uz aj pocut nieco? Ja velmi dufam ze hej 🙂
Ahojte 🙂 ja som objednana na sono az 3.10.Som v UK takze do skoro 14 tyzdna musime vydrzat s potvrdenim tehu. Mam stale hrozne nevolnosti tak sa tym riadim haha dnes som to oznamila zamestnavatelovi a celkom ok 🙂 dost soferujem tak mi nastastie ulahcili podmienky 🙂 inak som tiez stale unavena.
@renusssska aj ja velmi dufam 🙂 nase malinke srdiecko 🙂 dakujem Panu Bohu ze nam po roku a pol poslal takyto obrovsky zazrak 🙂
Ahojte,dnes som bola 1x na sone,nieco uzasne, sediecko bilo,malinke ma 2,2 cm a zodpoveda 8+6. Hned ako som vysla von som sa od dojatia rozplakala manzelovi na ramene ☺️
@77kraska gratulujem
Ja idem k dr vo štvrtok, to budem 7+1, bola som keď som bola 5+1 a gestačný vačok bol len 4 mm, myslíte, že už mi vo štvrtok bude vidno srdiečko? Mám strach :( od včera mi začalo byť aj zle, nevraciam, len pred obedom mi je hrozne od hladu ťažko...
@farebnymotylik dakujem ti krasne... drz sa zajtra a daj vediet 😊
@dejna20 presne tak...ja raz denne dam hodinku prechadzku aj to mam uz velky stres a tesim sa domov lahnut...aj beres volake lieky ??? Mne dala od ladeepharm progesteron 2rano a 2vecer do posvy a ze pri spineni si mam dat ascorutin...
@zabka12 super, tak si potom napiseme, ako sme dopadli. ja verim, ze vsetko bude ako ma byt 😉
@farebnymotylik ahoooj no co u Dr? Mne bolo vidiet zatial len gestačný vačok, objednala ma o dva týždne že vtedy budeme vidieť už aj srdiečko. No ja som dufala ze uz dnes bude 🙂 ale inak vsetko v poriadku 😊
@baduska1990 nedal mi nic. Ze on zbytocne progesteron nechce moc davat. Ze ten hematon nema suvis so zltkovym vakom a hladinou progesteronu. Spinila som len jeden den, tak zatial klop klop dobre. Beriem len listovku a femibion. V pondelok mam kontrolu. Ale bola som skurat ked tam nebol moj doki tak moj mi mozno da aj duphaston neviem. Ale tento bol tiez fajn. My ukazoval, ze kde je babo, kde sa tvori placenta a odkial berie vyzivu a hemac ze je inde pod nim, ze by nemal babo oberat o ziviny.
@dejna20 ja som vo stvrtok krvacala moc uz som myslela na najhorsie aj infuzky mi davali,nastastie to ustupilo...a dali mi progesteron na udrzanie a 20teho mi znizia davku a potom ho vysadim uplne...hlavne nech uz zmizne ten hematom mam z neho strach ☹
@baduska1990 ja som brala pri prvom progesteron. To som mala spinenie dlho, ustupilo a znova ale nebolo to z hematomu. Az do 14 tt som brala
@renusssska a srdiečko ešte nič
@06lienocka nie ☹️ trosku ma to sklamalo ale aj som s tym pocitala lebo mavam vselijaké cykly. Nemávam 28 dňové. Tak o dva tyzdne uvidim. Neviem ako vydrzim dovtedy 🙂
Tak ja som bola dnes u Dr prvý krát, neviem prečo mi koník počíta 9TT,som 7+6, krpec vyzerá ako mlok, má nohy ruky aj srdiečko mu bije 🙂
Náš mlok je každopádne na jeho "vek" ukážkový. Dúfam, že to takto pôjde aj ďalej 🙂 riadne sa z neho teším
@renusssska a v kolkom ti doktor povedal, že si? a aký veľký gestačný vak si mala?
@renusssska jujujuj tak ani mne nepovie zajtra to čakanie je hrozne
@scales to už bude určite
@scales zevraj v siestom a neviem aky bol velky len mi povedala ze to je v poriadku a ze ten vak je tak velky ako ma byt. Ked preratala moj rozhadzany cyklus
@06lienocka podla mna bude ak mavas pravidelny cyklus 😉🙂

@farebnymotylik aj ja idem zajtra 🙂 potom hned pis co bolo. Aj ja budem 😜 a aj mas nejake tehu priznaky?