Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@farebnymotylik jeeeej krasa 🙂 gratulujem
Ahojte tak aj ja posielam prvu fotku nasho miniho 🙂 srdiecko pekne bije, tiez mi doktor este nepovedal presný týžden, o tri týždne kontrola a da mi aj preukaz. beriem tiez prohesteron kvoli rozhadzaným cyklom, brala som uz ho uz asi 4 mesiace pre otehotnenim, lebo som obcas ani ovulku nemala. no a nakoniec vsetko dobre dopadlo a tesime sa na drobca 🙂
Baby ze idem vas nastvat s tou materskou? Zijem v rakusku a tu sa rata sice len 4mesiace (alebo 5 ak ma zena cisarsky)a je to +80% k platu. Sice robim len 20 hodin v tyzdni (kedze mam doma skolkarku nechcelo sa mi ist na plny uvazok ) no vychadza mi to cez 2200! Potom dalej podla vami vybraneho modulu (zavisi na ako dlho-ja si dam 20 mesiacov takze 625e) Viva Rakusko! 😀
@baduska1990 a ty aj mas nejaky dovod, ze preco ti vznikol ten hematom? Uz mas aj tehu knizku?
@dejna20 ja mam knizku od 6tt vtedy uz bolo srdiecko tak mi ju dal...neviem vobec z coho vznikol...od vcera vecera spinim tak len lezim maximum wc,sprcha a chladnicka...uz sa vyplavuje tak uz nech je co najrychlejsie prec a sme v poriadku...vraj mozem aj 2tyzdne spinit ale pevne dufam,ze to bude menej a bude uz navzdy prec...
ahoj ja som ti test nerobila a otehotnela som zrejme hned po menstruacii alebo možno aj počas nej :D nafukla som sa prsia ma boleli a ked neprisla dalsia šla som hned ku gyn bola som u nej v utorok tento tyžden a som 6tyž + 5den 🙂 bije nam srdiecko a mame 6,4mm 🙂 zobrala mi ster na cytologiu a objednala ma na 4.10. na dva krat aj krv na rozne testy aj na tehotensku knižku 🙂 + mi napisala vitaminy ladeevita a duphaston 🙂
Dievcence, s radostou sa k vam pripajam....zatial s malou dusickou, kedze pred par mesiacmi sme o nase prve babatko prisli. Mala som MA v 8mom tt. Verim, ze tentokrat to dobojujeme do uspesneho konca....moc sa za to modlim🙂 teraz som v 9+2tt, no doktorka mi vravela, ze mimi ma velkost na 10+1tt.Juuuj kocky, uz nech je oktober a prvy trimester za nami🙂🙂
Ahojte baby, vcera som bola s detmi na ihrisku a dala som si jeden radler, ale asi som ho rychlo vypila a dnes ma od rana hrozne boli hrdlo, neviete mi poradit nieco co mozeme na to teraz, ci len vykloktat so solou?
Trosku predbehnem dobu. Co budete mat do kocika pre aprilove dieta? Nejaky rechodny fusak ci len deku?

@36evina36 kiezby 😔 mna to posbrusko dost boli