icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

36evina36
20. sep 2016

@dominini vies ze ma priniest prvy moc a bude mi brat krv co dalej uvidime

nivea777
20. sep 2016

@misiaknunu pozrel babo odmeral,ak si nemala odbery tak ti vezme krv na choroby tvoje,krvny obeh,stitna zlaza,hematologia,hiv bla bla.. niektori lekari meraju aj NT a NB,moj mi to nerobil,ked som sa pytala ze kedy mi to bude ronit lebo som to citala na nete,tak sa zasmial ze nemam tolko citat na nete a ze vie co ma robit..a v 16tt sa robia triple testy na geneticke poruchy..ale aj to merania NT a NB ktore ti robit asi teraz v 12tt dokaze odhalit vadu..ale vsetko su to "len" rizika..ci je skutocne babo poskodene vie povedat amniocenteza a volaky cvs test,neviem presny naziv..

36evina36
20. sep 2016

@nivea777 krv na skupiny a choroby a tak mi bral minule a teraz neviem naco bude brat krv a bude merat nieco co hovoril presne

nivea777
20. sep 2016

@misiaknunu na 98% strankach pisu,ze tripple testy sa robia od 16 tt...a teraz som sa docitala ze sa to moze posunut uz od 12-13tt...tak je mozne ze ti bude robit aj to..ale vo vacsine to lekari robia az v tom 16tt

36evina36
20. sep 2016

@nivea777 neviem chyba tam slovo xixi

nivea777
20. sep 2016

@36evina36 asi bude merat NT a NB... nato treba mat asi sono a moj take nema tak mi to nerobil...ale co som sa pytala kamosiek tak ani im nic take nerobil.. Nevadi,aj som rada lebo keby vysla odchylka tak sa utrapim asi do dalsej poradni

36evina36
20. sep 2016

Dnes idem alergologicke som zvedava co mi.povie ta

nivea777
20. sep 2016

@36evina36 ak mas nad 35 tak robia viac vysetreni alebo aj u rizikovych pacientok..takze myslim ze ti bude merat NT a NB..ale to je len moj odhad

tutu_1
20. sep 2016

Môj maly je chorý. Včera večer sme sa s tým pasovali a vyzerá to tak že to chytilo aj mna 😖. Chcela som zbehnut k mojej dr. ale do budúceho týždňa neordinuje hoci ma objednala na tento týžden. Skvele... Neviete čo je teraz dobre na boľavé hrdlo ?

tutu_1
20. sep 2016

@nivea777 ďakujem preštudujem

dominini
20. sep 2016

@nivea777 pocuj ty si tu ako velka konikovska mamina 😀 riadne vela toho vies a vsetkym sa snazis poradit a pomoct 😊

dancura
20. sep 2016

Baby, mne je stale zle od zaludka, trpim nechutenstvom a ked sa trosku viac najem tak ma napina. Skusam jest po malych davkach, no kedze mi nic nechuti, tak som sa dnes vazila a dokonca som trochu schudla;( keby som mala 80kg by mi to nevadilo, no ja som vzdy mala problem pribrat (aj sestra a mamina to v mladosti mali) a mam ledva cez 50kg.BMI ako slaba podvyziva...co robit, aby som neohrozila babatko? Aspon 4kg by som mala mat naviac

nivea777
20. sep 2016

@dominini no to si nemyslim... :D ale vela sa zaujimam o veci.Inak som zvedava ci mi bude lekar volat ze mam zly vysledky stit. zlazi.. pred tyzdnom mi brali krv tak cakam

dominini
20. sep 2016

@nivea777 mne brali vcera, ja mam rok davku 112, lebo problemy u mna pretrvavaju uz 5 rokov... drzim palce aby bolo u teba vsetko ok 😊

dominini
20. sep 2016

@dancura myslim ze babatko si vezme aj z toho mala co spapas to co potrebuje... poznas aplikaciu nutrimimi? prihlas sa tam su tam fajn rady a aj to co jest ak vsetko vyvratis ...

dominini
20. sep 2016

@dancura este ti napisem moja kamaratka je v 5 mesiaci a doteraz schudla 8 kg.. nepribrala odvtedy ani gram lebo vsetko vyvracala .. a babatko je zdrave

piussi
20. sep 2016

@dominini to by som brala...ked pojde rodit bude ako prutik...

36evina36
20. sep 2016

@nivea777 takam 36 uvidime co so mnou porobi

dominini
20. sep 2016

@piussi ver ze nebrala.. pregrcat 5 mesiacov a stale chodit do nemocnice a stale mysliet ci bude babo ok...

dancura
20. sep 2016

@dominini dakujem pekne...hej, ja by som radsej brala keby som hoc aj 20kg pribrala...takto je to o strachu, aby malo mimi dost zivin.

dominini
20. sep 2016

@dancura neboj sa, istotne si vezme co potrebuje. Alebo sa potom opytaj aj svojho dokyho 😊

nivea777
20. sep 2016

@dancura babo si vezme co potrebuje..mne lekar povedal ,radsej v prvom trimestri schudnut 3kg ako 3kg pribrat.. bala som sa aj ja lebo som za 2 tyzdne schudla 3 kg

dancura
20. sep 2016

@dominini
@nivea777 dakujem kocky..ste zlate. V piatok ma caka prva pradna, tak to aj doktorke spomeniem. A idem si hned nieco malicke dat, aj ked pri spomienke na jedlo sa mi obracia zaludok....

dominini
20. sep 2016

@dancura tak vyborne, istotne ti doktorka poradi a upokoji ta, neboj sa. A ked budes papat mysli stale na to malicke ... Inak skus si spravit len ryzu tak ze vraj nieje taka drazdiva na zaludok ...

nikolienko
20. sep 2016

@nivea777 ahoj, tak krv mi zobrali zajtra by mali byt vysledky ale nevedeli mi to zarucit, doktor pozrel rovno aj mimi pre istotu, som presne 10tt+4 a ma velkosť ako 11tt+2 cize je zatial trosku väcsie, pekne mu bilo srdiecko a ono si tam normalne ako keby vyskocilo alebo poskocilo na utz tak nam to bolo smiesne ze co tam stvara potvorka moja 😀 na to svrbenie mi dal zatial dithiaden ze nic ine nemozem v tehotenstve pokial sa nebudu vediet vysledky tych pecenovych testov, takze iba dufam ze vysledky budu zajtra a nebude to nic strasne, sestricke aj 3x bol povedat ze je tam podozrenie na hepatopatiu a treba spravit testy atd

renusssska
20. sep 2016

baby chodí s vami aj manžel na utz takto skoro alebo ho beriete keď je už väčšie? môj by chcel ísť len nevie či to nie je blbé už teraz :D

dadada8388
autor
20. sep 2016

@renusssska my ideme zajtra na utz a beriem aj manzela. Nechce o nic prist 😉

renusssska
20. sep 2016

@dadada8388 no ved ani moj ale u vás už bude niečo viac vidno keď si v 13 tt. ja len v cca 8 🙂 ale asi ho vezmem nech je rád :D

nikolienko
20. sep 2016

@renusssska ja budem brat manzela az na poradnu v oktobri to bude v 16tt 🙂 chcel by ist aj skor ale je odcestovany v zahranici inak by bol tiez so mnou 🙂