Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@misiaknunu pozrel babo odmeral,ak si nemala odbery tak ti vezme krv na choroby tvoje,krvny obeh,stitna zlaza,hematologia,hiv bla bla.. niektori lekari meraju aj NT a NB,moj mi to nerobil,ked som sa pytala ze kedy mi to bude ronit lebo som to citala na nete,tak sa zasmial ze nemam tolko citat na nete a ze vie co ma robit..a v 16tt sa robia triple testy na geneticke poruchy..ale aj to merania NT a NB ktore ti robit asi teraz v 12tt dokaze odhalit vadu..ale vsetko su to "len" rizika..ci je skutocne babo poskodene vie povedat amniocenteza a volaky cvs test,neviem presny naziv..
@misiaknunu na 98% strankach pisu,ze tripple testy sa robia od 16 tt...a teraz som sa docitala ze sa to moze posunut uz od 12-13tt...tak je mozne ze ti bude robit aj to..ale vo vacsine to lekari robia az v tom 16tt
Dnes idem alergologicke som zvedava co mi.povie ta
Môj maly je chorý. Včera večer sme sa s tým pasovali a vyzerá to tak že to chytilo aj mna 😖. Chcela som zbehnut k mojej dr. ale do budúceho týždňa neordinuje hoci ma objednala na tento týžden. Skvele... Neviete čo je teraz dobre na boľavé hrdlo ?
Baby, mne je stale zle od zaludka, trpim nechutenstvom a ked sa trosku viac najem tak ma napina. Skusam jest po malych davkach, no kedze mi nic nechuti, tak som sa dnes vazila a dokonca som trochu schudla;( keby som mala 80kg by mi to nevadilo, no ja som vzdy mala problem pribrat (aj sestra a mamina to v mladosti mali) a mam ledva cez 50kg.BMI ako slaba podvyziva...co robit, aby som neohrozila babatko? Aspon 4kg by som mala mat naviac
@nivea777 ahoj, tak krv mi zobrali zajtra by mali byt vysledky ale nevedeli mi to zarucit, doktor pozrel rovno aj mimi pre istotu, som presne 10tt+4 a ma velkosť ako 11tt+2 cize je zatial trosku väcsie, pekne mu bilo srdiecko a ono si tam normalne ako keby vyskocilo alebo poskocilo na utz tak nam to bolo smiesne ze co tam stvara potvorka moja 😀 na to svrbenie mi dal zatial dithiaden ze nic ine nemozem v tehotenstve pokial sa nebudu vediet vysledky tych pecenovych testov, takze iba dufam ze vysledky budu zajtra a nebude to nic strasne, sestricke aj 3x bol povedat ze je tam podozrenie na hepatopatiu a treba spravit testy atd
baby chodí s vami aj manžel na utz takto skoro alebo ho beriete keď je už väčšie? môj by chcel ísť len nevie či to nie je blbé už teraz :D
@renusssska my ideme zajtra na utz a beriem aj manzela. Nechce o nic prist 😉
@dadada8388 no ved ani moj ale u vás už bude niečo viac vidno keď si v 13 tt. ja len v cca 8 🙂 ale asi ho vezmem nech je rád :D
@renusssska ja budem brat manzela az na poradnu v oktobri to bude v 16tt 🙂 chcel by ist aj skor ale je odcestovany v zahranici inak by bol tiez so mnou 🙂

@dominini vies ze ma priniest prvy moc a bude mi brat krv co dalej uvidime