icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

denidi
21. sep 2016

@dominini super😉
Ale tiež sa ti to tak vlečie?

miolisko
21. sep 2016

@lissiak skus zoot.sk majú vydajnu aj v NR a tam si mozes poskusat a platis len to co chces

36evina36
21. sep 2016

Ja som si dnes kupila tehotenske rifle u cinana za 13 €

dominini
21. sep 2016

@denidi no hrozne sa to vlecie ☹ naposledy som bola na sone pred 2tyzdnami... ale teraz v piatok idem k sestricke na odbery 😊 ach ja uz len odratavam dni... je to nekonecneeee

dominini
21. sep 2016

@denidi a kolky si presnejsie tt?🙂

dominini
21. sep 2016

@36evina36 v podstate aj na rifliach z HM alebo NY je made in china takze podla mna vsetky veci su na jedno kopyto 😊 a tiez kupujem u cinana, pojdem pozriet tie rifle 😊😊

nikolienko
21. sep 2016

@36evina36 ja som dnes nasla v eshope h&m mali tehu gate par druhov v akcii okolo 15€

tutu_1
21. sep 2016

Tak my sme strávili noc na pohotovosti a na infuzii ☹ . Teraz mam mat kludovy režim, lieky mi nedali, nesmiem nič iba ak od teploty paralen a kloktat vincentku. Na sono mam ísť zajtra no uvidím či pôjdem, ledva ležím. Už nech som zdravá.

denidi
21. sep 2016

@dominini dnes som presne 9+3tt a ty?

denidi
21. sep 2016

@tutu_1 och to ti prajem vyliečenie,tito nieje ktovie čo,ja som bola taká v 6tt a rovno si ma nechali na gynekológiu 4 dni som si tam polezala

denidi
21. sep 2016

Tehuľky používate niektoré angelsound? Ja som si ho kúpila,ale ešte som srdiecko nenašla,vadsinou píšu,ze až od 12 tt je počuť,tak dúfam,ze zachvilu sa aj ten môj drobcek ozve💖

dominini
21. sep 2016

@denidi ja som 9+5 😊 uz sa neviem dockat na sono ako bude drobcek vyzerat 😚

tutu_1
21. sep 2016

@denidi ďakujem, oni boli všetci na pohotovosti strašne zlatí, ešte som sa ospravedlňovala dr ze mi zas tak nič nie je, a ze vidím, ze toho majú aj tak dosť. Dr sa zasmial a povedal nech prídem kedykoľvek by som sa necítila dobre. Skvelý prístup napriek tomu kto všetko sa tam premlel a ako boli miestami pacienti nepríjemní. Inak nebol dôvod aby si ma tam nechali, čo som bola aj rada.

denidi
21. sep 2016

@dominini aj ja 💗
A ináč ako sa cítiš? Lebo ja v pohodicke,ani zle mi nebýva,prave naopak,vsetko by som zjedla😂

denidi
21. sep 2016

@tutu_1 neje nad to ako ked je prístup lekárov taký ,ako píšeš,taki by mali byť všetci😉 určite to vylezis trosku a všetko bude v poriadku,ja som tam tiež nechcela ostať,ale začala mi stúpať teplota a strasne som kaslala,az má brusko začalo bolieť a to bolo práve v čase,ked malo začať bit srdiecko,tak má tam nechali a hned na druhý deň mi aj utz robili a všetko bolo v poriadku,tak som bola pokojnejšia...

dejna20
21. sep 2016

@denidi cauko, kedy mas termin? Ja 28.4. Podla pm.

36evina36
21. sep 2016

@nikolienko nerada nakupujem veci ktore si nemozem vyskusat potom to vsetko posielam spat a stoji.ma to kopu casu a postovne

denidi
21. sep 2016

@dejna20 ja mám 23.4 podľa pm

denidi
21. sep 2016

@dejna20 ako sa cítiš?

nikolienko
21. sep 2016

@36evina36 jasne ved to ani ja, celkovo si nerada objednavam oblecenie z netu lebo tie velkosti... tiez som ich len obzerala a pozriem v predajni, v tych väcsich by mali mat normalne aj tieto veci 🙂 jedny hm-kove tehu rifle som si kupila a to su vel. 26 a ze super skinny no mne su este velke ale uz ked som si ich skusala tak mi boli, ratam s tym ze este do stehien priberiem 😀 nasla som aj take kraaaasne ultra super moderne ale vyhodit za ne 4o-6o€ sa mi teda fakt nechce to radsej kupim za to detske vecicky

36evina36
21. sep 2016

@nikolienko vsak toto uz rozmyslame ibak 🙂

36evina36
21. sep 2016

@nikolienko oprava inak

fatimuska
21. sep 2016

Ahojte..tak malé sa ani za svet nechcelo točiť ako sme si priali..4x som bola v ordinácii..hore dole..aj vag.sono mi robil..ale zatial vieme ze dow.by nemalo mať..ani inú anomáliu..len je nadmieru hanblivé je trošku vacsie..tak nam posunuli termin na 1.4.☺

pininka
21. sep 2016

Ja som si objednala tehu rifle z bonprixu,mam totiz dlhokanske nohy a vacsinou si na chlapskom kupujem nohavice,ale tak tieto sa tak kupit nedaju. Velkost mi sadla uplne super, horna cast na brusko sa da lubovolne regulovat, k yomu som si kupila aj take topko co sa da nosit aj v tehu aj potom ked sa koji, a kedze bola akcia ze doprava zadarmo tak ma to vyslo lacnejsie ako jedny rifle v normalnom obchode. Inak tiez este planujem kupit nieco v lidli a tehu teplaky uz mam,tie som dostala do daru. Najviac sa obavam ze dieta bude ozaj velke,ja brucho jak sud a co si v zime obleciem navrch, aku bundu.

nikolienko
21. sep 2016

@pininka ja dufam ze mi padne este zimna budna ktoru mam 😀 prinajhorsom si kupim ale chcela by som nosit tuto co mam je strasne pohodlna a teplucka a pod prsiami sa da stiahnut je tam snurka nech nevyzeram ako mech 😀

pininka
21. sep 2016

@nikolienko no ja mam v zalohe este jednu bundu a aj mamu ktora je silnejsia ako ka :D, kupovat budem ozaj iba v najnutnejsom pripade,lebo co s nou potom

nikolienko
21. sep 2016

@pininka ved toto prave ze co potom s nou 😒 takze sa modlime aby sa nam tam bruska pomestili 🙂

nivea777
21. sep 2016

@nikolienko ja som dnes svadobne saty pozerala.ale pojdem skusat az v decembri ked bude brusko uz

nikolienko
21. sep 2016

@nivea777 ja ked som si svadobne saty pozerala na nete tak som vedela asi ake chcem, prisla som do salonu a za hodinu som uz odchadzala s kupenymi satami 😀 ale jasne teraz treba riesit aby v nich bolo pohodlne s bruskom a na kedy asi planujete svadbu ?

nivea777
21. sep 2016

@nikolienko 14.januar takze uz budem dost velka ale nevadi :D