icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

nikolienko
21. sep 2016

@nivea777 hlavne ked tam krpcek bude mat pohodlie 😀

77kraska
21. sep 2016

@tutu_1 prajem to skore uzdravenie,nech si rychlo zdrava a fit 😉 mas okrem horucky aj ine tazkosti?

tutu_1
21. sep 2016

77kraska ďakujem, horúčku zatiaľ nemám ale som šialene unavená, boli ma hrdlo, hlava a vôbec mi nechuti jesť. Mm sa sťažoval lekárke ze o tri dni som v práci, takze ta mi hneď vysvetlila ze nehrozí. Ale hádam nám bude zajtra lepsie.

77kraska
21. sep 2016

@tutu_1 urcite to vylez dlhsie,aby ti to preslo bez liekov.zatial je fajn,ze nemas nadchu a horucku.

06lienocka
21. sep 2016

@tutu_1 skoré uzdravenie prajem

tutu_1
21. sep 2016

Ďakujem dievčatá ste veľmi zlate 😵

zabka12
21. sep 2016

@pininka Ahoj, vieš čo, chcem sa ťa len opýtať, že koľko meriaš, alebo teda aké dlhé sú tie bonácke dlžky, lebo ja už dlhšie poškulujem po ich nohaviciach, akurat, že ja mám 190cm... takže si vieš predstaviť :D

dejna20
21. sep 2016

@denidi tak vselijak. Tiez som bola chora, sople a tak. Uz ma vsetko opustilo, len teploty mi lezu behom dna aj na 37,4 a nikto nevie z coho. Crp mam v norme. Tak mam tiez kludovy rezim. Uz sa citim prelezana, lebo najskor som mala kludovy rezim kvoli hematomu, ktory sa nastastie vstrebal a ty ako?

77kraska
22. sep 2016

@tutu_1 och tak uz aj mna boli hrdlo 😞 pls tu vincentku kde kupim?

tutu_1
22. sep 2016

@77kraska to mi je ľúto, asi začína sezóna, ja som kúpila v lekárni, ale ak ti nevadí slaná voda môžeš aj tu.

77kraska
22. sep 2016

@tutu_1 slanu vodu som uz v noci kloktala ale neviem ako casto to treba?

tutu_1
22. sep 2016

@77kraska slanu vodu môžeš aj častejšie, mne v lekárni povedali ze vincentku max 3-4x, možno kvôli mineralom, neviem.

77kraska
22. sep 2016

@tutu_1 ok dakujem 😉

denidi
22. sep 2016

@dejna20 ja v podstate všetko v poriadku,len ja som po ivf,takze má nechal hneď marodit,tiez som prekonala takú virózu,ale zatiaľ je všetko v poriadku,tak verím,ze to tak aj bude😉
No zaujímavé,ale ak mas crp v poriadku,tak určite je všetko dobré a pokiaľ nejde teplota vyššie,tak sa nemáš čoho báť,ale aspom ta popozerali

pininka
22. sep 2016

@zabka12 no viem si zivo predstavit, ja mam 180cm, kupila som si tie ich predlzene, a su mi trocha dlhsie, ze ked dam cizmy tak mi budu akutat. Neviem ake dlhe mas nohy, ja asi 112cm, podla toho treba pozerat

dancura
22. sep 2016

kocky, zajtra ma caka prva tehotenska poradna v 12tt..juj, bojim sa a dufam, ze bude vsetko v poriadku. Lekarka mi bude brat krv, no vraj nemusim byt nalacno a vravela, ze bude robit taky dlhsi ultrazvuk...vraj si mam pripravit 30 min. Viete mi povedat, ze co ma caka a co bude sledovat?

dadada8388
autor
22. sep 2016

@dancura my sme boli akurat vcera na prvej poradni. Zobrali mi krv, a potom utz cez brucho aj cez vnutro. Utz trval naozaj dlho, snad aj 40 min .. doktor mi vsetko ukazoval, kazdu cast maleho. Meral jeho velkost, sledoval srdiecko, meral dlzku chrbtice, pozeral placentu. Bolo to ozaj krasne. Nalacno byt urcite nemusis, ta krv je na downov syndrom.

tutu_1
22. sep 2016

@dancura 30 min na poradňu či na utz 😕 ? My sme boli dnes, robila veľmi kratučké sono, začo som jej bola nesmierne vďačná, další mame o 2 týždne. To sa teda preventívne opýtam ze ako dlho bude trvať.

extempore
22. sep 2016

@fatimuska u koho si bola?

fatimuska
22. sep 2016

@extempore Mudr.Grochal..Martin

dominini
22. sep 2016

@fatimuska a co na neho hovoris? mne cez telefon prisiel ako mily a ochotny...

fatimuska
22. sep 2016

@dominini veľmi fajn..presne 4 x sme boli v ordinacii..čo sa male nie a nie natocit..obrovska trpezlivost..kvoli nam bol o hodinu dlhsie v praci..skusal aj vag.sono..ale male štrajkovalo☺

dominini
22. sep 2016

@fatimuska tak som rada ze si spokojna 😊 ja sa uz neviem dockat... 😊 a ste teda v poriadku a zdravucky?

yanka88
22. sep 2016

@fatimuska tak to sa tesim aj ja, my ideme v pondelok!

dada200
22. sep 2016

Ahojte,dnes som bola na prvých odberoch,dufam,ze bude všetko OK . Dnes som presne 8tt+6 ,tak neviem či bol odber urobený presne,aby neboli výsledky skreslené. Plánujete niektorá aj napriek dobrým výsledkom TRISOMY test?

fatimuska
22. sep 2016

@dominini čo sa mu podarilo pomerat tak zatial ano..ideme tam aj v 20tt..snad uz bude poslušnejšie☺

fatimuska
22. sep 2016

@dada200 ja sa spolahnem na Dr.Grochala..ked pri druhom mi robili odber plod.vody..som si myslela že zošaliem z toho pár týždnoveho čakania..u neho to viem hneď..i keď na 100%nie je nič

dominini
22. sep 2016

@dada200 a preco ked budem mat dobre vysledky ist na trisomy?

dada200
22. sep 2016

@dominini rozmýšľam nad tým pre väčšiu istotu.

dada200
22. sep 2016

@fatimuska to je tiež dobrá voľba,ja akurát idem pozrieť mudr.Holana ,Martin je pre mňa ďaleko. 😃