icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

36evina36
24. sep 2016

No super uz som prechladnuta aj ja

77kraska
24. sep 2016

@36evina36 strasne asi uz to lieta vo vzduchu 😞

jakales
24. sep 2016

@36evina36 zachvilu budu vsetci ... Zboznujem ked chora ...mi kasle do tvare a ani ruku neda pred usta

36evina36
24. sep 2016

@jakales robim v obchode okrem chorej kolegyne este plno zakaznicok chrchlavych hadam to cez vikend vylezim

jakales
24. sep 2016

@36evina36 tak to sme natom rovnako 🙂 ja tiez v obchode 12ky a paradny prievan ... Ale do konca roka hadam vydrzim potom si chcem dovolenku cerpat

fatimuska
24. sep 2016

@jakales chodim sa kupat..aj do jazier..kdekolvek..nikdy som nic nechytila..zrejme dobra oddolnost

jakales
24. sep 2016

@fatimuska a nepouzivas ani tie tampony do vody?

dominini
24. sep 2016

@jakales Ja radsej neriskujem zbytocne 9 mesiacov vydrzim ... ale viem ze niekde v lekarni sa daju kupit aj take tampony do vody neviem co to je ani ako sa to vola len raz jedna baba o tom pisala 😊😊😀

tutu_1
24. sep 2016

Volajú sa senta protect dajú sa kúpiť v lekárni 😉. Viem to preto, lebo som chcela chodiť na plávanie pre tehulky, ale môže sa až od ukonceneho 12 tt. Ozaj plánujete niektorá tehu cvičenie, alebo plávanie ?

36evina36
24. sep 2016

Baby co pomaha na bolest hlavy

tutu_1
24. sep 2016

Asi len ten paralen môžeš. To mi povedal dr na pohotovosti, ze v prvom trimestri od bolesti a horúčky nič iné. Alebo ak sa dá ľahnúť a spať. Ja už som tak prespala jeden víkend.

36evina36
24. sep 2016

Spat sa mi nefa oproti buraju chodniky od rana tu reke zbyjacka

tutu_1
24. sep 2016

U nas sused zase dačo rezal na cirkularke, myslela som, ze ho zahlusim 😀 Ale potom aj ten môj začal s doťahovaním prác na povale. Tak to by som musela zahlusit oboch. Sama neviem ako ale na chvíľu som zaspala ale bolo mi to na nič. Ja som to nejak vydržala a dospala v nedeľu.

dominini
24. sep 2016

@tutu_1 ja by som rada chodila na to cvicenie... ty si o niecom premyslala tisz?

tutu_1
24. sep 2016

@dominini uvažujem nad plávaním, ale neviem... Teraz som chorá, ide jeseň, zima, aby som kvôli tomu neprechladla opäť 😖. A s iným cvičením nemám žiadne skúsenosti. Keby tak vedel poradiť.

dominini
24. sep 2016

@tutu_1 Ja som rozmyslala ked uz nad tym plavanim tak jedine na plavarni tam isto nieje tak vela bakterii ako na tych verejnych kupaliskach a horucich vodach... A to sa musime potom riadne zababusit aj saly rukavice ciapky aby sme neboli chore 😊 lebo ze plavanie v tehu posobi velmi dobre rovnako na mamku aj na babatko ... Nam odporucuje moj doktor lebo tam kde je on, v tej istej budove sa robia tehotenske cvicenia ale az od 13tt tak by dom skusila co to spravi 😊

tutu_1
24. sep 2016

@dominini u nas tiež až tak nejak takze 3 týždne mam čas. Hádam u nas ešte otvoria nejaký kurz koncom októbra. Len potom asi preventívne treba aj tie tampóny nie ?

dominini
24. sep 2016

@tutu_1 Urcite si ich zaobstaram 😊 😊 budeme mat aspon istotu

tutu_1
24. sep 2016

Ja sa len pýtam, lebo pri prvom som nechodila plávať. Teraz pozerám ze je celkom problem nájsť pekne tehu plavky 😨

77kraska
24. sep 2016

Doteraz som myslela pozitivne ale uz par dni som chora a posledny tyzden nemam ziadne tehu priznaky..zacinam sa bat.byvalo mi zle od zaludka a vela som spala a bola unavena,bolievalo ma brusko.uz mi nie je zle ani bruskoma uz tyzden absolutne nezabolelo.je to normalne?na sono idem az 4.10 😞 zosaliem dovtedy

jakales
24. sep 2016

@77kraska neboj isto je to ok, mne tiez v 12tyzdni prestali vsetky priznaky a malicke je v poriadku bola som vo stvrtok na sone

36evina36
24. sep 2016

@77kraska neboj vsetko bude ok ja tiez konecne restala vracat

tutu_1
24. sep 2016

@77kraska pokoj aj mne miznú tehu príznaky a to som len v 10 tt. Musíš myslieť pozitívne 4.10. je za chvíľočku, uvidis. Toto bábätku moc nepomáha.
Tiež som mala tak 2 týždne depresie, ale ze strašne z ničoho som sa netešila. Bolo mi úplne mizerne. Tak som to povedala mm. Objal ma a povedal, ze to zvládneme. Nech sa nebojím. A fakt to nikomu nepomôže. Pomaličky som sa začala tešiť. Hádam to zvládneme aj keď to u mna v práci nevezmú dobre. Posielam objatie neboj sa zvládnete to obaja <3

77kraska
24. sep 2016

Dakujem baby ☺️ takuto depku ani neviem ci som v zivote niekedy mala.uvedomujem si,ze mi negativne myslenie len skodi,mm uz chudak nevie ako ma ukludnit.normalne mi tie nevolnosti chybaju 😀

fatimuska
24. sep 2016

@jakales nie..nič

pininka
24. sep 2016

@77kraska moja to su vsetko hormony,,je normalne ze v tretom mesiaci ustupuju nevolnosti, mna uz ani prsia skoro vobec nebolia,len zaludom mam ako na lodi,co som predtym vobec nemala. Kazdy organizmus je iny aj tehotenstvo,ak sa da,nestresuj sa.

pininka
24. sep 2016

Ja sa velmi plavat nechystam, lebo v oboch predchadzajucih tehu som odspodu chytila infekciu,takze to radsej neriskujem. Ale rada by som chodila na nejake cvicenie, resp tehotensku jogu.

tutu_1
24. sep 2016

Veď aj to, ze človek môže dačo od spodu chytiť. Preto som uvažovala nad tými tampónmi na plávanie. Len kto vie ci to aj skutočne chráni...

nivea777
24. sep 2016

@tutu_1 ja som ich pouzivala v lete ked som mala MS.. su dobre ale v tehu by som asi nesla plavat ani s nimi

tutu_1
24. sep 2016

Ja som sa tak tešila na vodu. Totiž bolieva ma často chrbát a v bazene sa mi vždy uľaví, preto som chcela cez tehu chodiť na plávanie. Inak bežne kam chodíme cez vikendy nič som nikdy nechytila. Skúsim sa opýtať mojej dr na tehu plávanie čo ona na to.