Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Volajú sa senta protect dajú sa kúpiť v lekárni 😉. Viem to preto, lebo som chcela chodiť na plávanie pre tehulky, ale môže sa až od ukonceneho 12 tt. Ozaj plánujete niektorá tehu cvičenie, alebo plávanie ?
Baby co pomaha na bolest hlavy
Asi len ten paralen môžeš. To mi povedal dr na pohotovosti, ze v prvom trimestri od bolesti a horúčky nič iné. Alebo ak sa dá ľahnúť a spať. Ja už som tak prespala jeden víkend.
Spat sa mi nefa oproti buraju chodniky od rana tu reke zbyjacka
U nas sused zase dačo rezal na cirkularke, myslela som, ze ho zahlusim 😀 Ale potom aj ten môj začal s doťahovaním prác na povale. Tak to by som musela zahlusit oboch. Sama neviem ako ale na chvíľu som zaspala ale bolo mi to na nič. Ja som to nejak vydržala a dospala v nedeľu.
@tutu_1 Ja som rozmyslala ked uz nad tym plavanim tak jedine na plavarni tam isto nieje tak vela bakterii ako na tych verejnych kupaliskach a horucich vodach... A to sa musime potom riadne zababusit aj saly rukavice ciapky aby sme neboli chore 😊 lebo ze plavanie v tehu posobi velmi dobre rovnako na mamku aj na babatko ... Nam odporucuje moj doktor lebo tam kde je on, v tej istej budove sa robia tehotenske cvicenia ale az od 13tt tak by dom skusila co to spravi 😊
Ja sa len pýtam, lebo pri prvom som nechodila plávať. Teraz pozerám ze je celkom problem nájsť pekne tehu plavky 😨
Doteraz som myslela pozitivne ale uz par dni som chora a posledny tyzden nemam ziadne tehu priznaky..zacinam sa bat.byvalo mi zle od zaludka a vela som spala a bola unavena,bolievalo ma brusko.uz mi nie je zle ani bruskoma uz tyzden absolutne nezabolelo.je to normalne?na sono idem az 4.10 😞 zosaliem dovtedy
@77kraska pokoj aj mne miznú tehu príznaky a to som len v 10 tt. Musíš myslieť pozitívne 4.10. je za chvíľočku, uvidis. Toto bábätku moc nepomáha.
Tiež som mala tak 2 týždne depresie, ale ze strašne z ničoho som sa netešila. Bolo mi úplne mizerne. Tak som to povedala mm. Objal ma a povedal, ze to zvládneme. Nech sa nebojím. A fakt to nikomu nepomôže. Pomaličky som sa začala tešiť. Hádam to zvládneme aj keď to u mna v práci nevezmú dobre. Posielam objatie neboj sa zvládnete to obaja <3
Dakujem baby ☺️ takuto depku ani neviem ci som v zivote niekedy mala.uvedomujem si,ze mi negativne myslenie len skodi,mm uz chudak nevie ako ma ukludnit.normalne mi tie nevolnosti chybaju 😀
Ja sa velmi plavat nechystam, lebo v oboch predchadzajucih tehu som odspodu chytila infekciu,takze to radsej neriskujem. Ale rada by som chodila na nejake cvicenie, resp tehotensku jogu.
Veď aj to, ze človek môže dačo od spodu chytiť. Preto som uvažovala nad tými tampónmi na plávanie. Len kto vie ci to aj skutočne chráni...
Ja som sa tak tešila na vodu. Totiž bolieva ma často chrbát a v bazene sa mi vždy uľaví, preto som chcela cez tehu chodiť na plávanie. Inak bežne kam chodíme cez vikendy nič som nikdy nechytila. Skúsim sa opýtať mojej dr na tehu plávanie čo ona na to.

No super uz som prechladnuta aj ja