icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

mia407
23. sep 2016

Ze som len ja a mimo..a drzi nas duphaston 🙂 nemozem ani plakat ze nas nehal aby som mu neublizila..velmi tazke.ale mimo je 1* :-*

tutu_1
23. sep 2016

Juj dievčatá držte sa, budem na vás myslieť 😖. @nivea777 dobre piše hlavne veriť a myslieť pozitívne veľmi to môže pomôct. Práve som docitala knižku "tajemny život ditete pred narozenim" a presne o tomto sa tam piše.
@mia407 taký chlap nestojí za jedinú myšlienku, posielam objatie. Láska vie vyjsť na druhý pokus. Moju kamarátku opustil manžel, druhý krát sa oženil a ona zostala sama. Našla si priateľa, ale ani to nevyšlo. Tak do tretice všetko dobre zachvíľku ide rodiť. Bude to ich štvrte jedno mala ona, jedno manžel a dve majú spolu. <3 kašli na takého bula čo zdupkal, príde niekto lepší

36evina36
23. sep 2016

Bozinku baby drzim palce

kvetakinderko
23. sep 2016

@77kraska pustili, ak budem naozaj svedomito lezat. Lebo ze aj tak by mi nic ine nedavali, ako ten Duphaston. A ostatne uz je v rukach osudu, ci sa udrzi, aj ked uz je take pekne velke ☹

kvetakinderko
23. sep 2016

@nivea777 ja som dnes naplakala potoky, uprimne poviem, ze som uz ani necakala, ze povedia, ze je stale zive a vnutri, ked som videla tie mnozstva krvi :(

kvetakinderko
23. sep 2016

@dejna20 dakujem, hned si ju urobim. Som rada, ze tvoj sa vstrebal. Mne povedali, ze bude musiet odtekat, lebo je privelky, teda su..

kvetakinderko
23. sep 2016

@mia407 Mas moj obdiv a on urobil zivotnu chybu. O to viac ta to ale posilni, ze si to babatko "vybojujes" aj bez neho. Drz sa!!!

36evina36
23. sep 2016

@mia407 to je ale hovado chlap ked opusti tehotnu zenu , za takym ozaj neplac

tutu_1
23. sep 2016

Dnes sú podaktorí chlapy daky nenormálni. Cely deň som ležala a pozerala na MK a miestami sa mi rozum zastavoval. Tu opustí, další pýta od ženy na MD na nájomné. Podľa mna takých sebcov treba riadne prefackať. Ach...

dejna20
23. sep 2016

@kvetakinderko no aj mne trosku odtekal ale iba ako spinenie. Fakt obmedzit pohyb ma minimum, cim po mensich kuskoch odide tym lepsie. Aby nestrhol mimi. Ale zase cim vacsie mimi, tym skor sa udrzi. Tvoje sa krasne udrzalo a podla opisu ti dost odtieklo tak hadsm uz len dobre bude 😀

kvetakinderko
23. sep 2016

@dejna20 dufam, ale este stale to celkom dost krvaca. tak sa len modlime, aby sa udrzalo. co ma byt, bude. mozeme len verit a mysliet pozitivne, ze ho ten hematom nevezme so sebou.

36evina36
23. sep 2016

Baby mozno blba otazka ale z coho su tie hematomi

mia407
23. sep 2016

Dakujem moc 🙂
A teraz ine..ked placem,tak smrkam..je normalne ze mi idu krvne zrazeniny?????alebo sa mam bat???

dejna20
23. sep 2016

@mia407 ja som pri prvom tehu ale asi az v tretom trimestri to mala, ze smrk a krvne vlasocnice z nosa. Malo by to byt ok, potom to preslo.

pininka
23. sep 2016

@mia407 drzim ti palce,zvladnes to aj bez takeho kretena. Sliznice v tehotenstve byvaju citlivejsie, je to v pohode, pokial to nekrvaca v kuse.

dejna20
23. sep 2016

@kvetakinderko tak nohy hore a relax. Treba mysliet pozitivne mas pravdu.

dejna20
23. sep 2016

@36evina36 nie je vzdy dana pricina. Ja som mala hematom pravdepodobne kvoli lietaniu. Boli sme na dovolenke a den po prilete, uz domov som zacala spinit. Kvoli zmeny tlaku. Je to proste "modrina" v maternici

farebnymotylik
23. sep 2016

@kvetakinderko drzim silno palceky.. drzte sa... a nemysli na zleee....

denidi
23. sep 2016

@kvetakinderko drzim tebe aj babatku silno prsteky,aby ste to zvládli a všetko bolo v poriadku

farebnymotylik
23. sep 2016

Baby ja tiez mam Duphaston uz od zaciatku...

denidi
23. sep 2016

@mia407 presne tak ,sliznica v tehu je viac prekrvena všade,aj v nose,z toho to bude,to sa stáva....joooj a za takým chlapom ani nesmut,tes sa na bábätko,nech cíti,ako ho maminka veľmi ľúbi😉

dancura
23. sep 2016

@kvetakinderko drzim palceky, aby vsetko dobre dopadlo. Pekne vylozene nozicky, klud, pomodli sa, ak si veriaca. Urcite bude vsetko dobre.

mia407
23. sep 2016

Ked od vas citam...maminy🙂 hned sa citim lepsie a lubim moje mimi este viac 🙂

nikolienko
23. sep 2016

@kvetakinderko drzim palceky nech je vsetko dobre ! treba oddychovat a mysliet pozitivne, ked tam miminko je a je v poriadku tak len odpocivaj, drz sa

nikolienko
23. sep 2016

@nivea777 preco ho beries od vcera ? co bol nejaky problem ? dufam ze vsetko je v poriadku

nivea777
23. sep 2016

@nikolienko no tak nejak,, problem ale ja verim ze bude vsetko ok.. najdlhsie 3 tyzdne mojho zivota :( do poradne,vysetroval ma moj gyn ale termin ze nebude menit

dominini
23. sep 2016

@kvetakinderko az mi slzy vysli z oci... drzte sa oddychujte a mysli pozitivne verim ze budete v poriadku drzim silno paste

nikolienko
23. sep 2016

@nivea777 juuuj tak to na teba budem velmi mysliet, nech je vsetko v poriadku ! tiez sa s nicim nenatahuj, nenadrapuj a oddychuj aby mal drobcek vela sily 🙂
ja som si volala kvoli vysledkom z tych pecenovych a ze su celkom v pohode ale mam brat lieky co mi predpisal a v stredu na poradni mi spravia znova test, ak to nesprestane alebo sa to zhorsi tak sa to bude dalej sledovat a testovat 😒

kvetakinderko
23. sep 2016

@dominini dakujem velmi pekne

jakales
24. sep 2016

Chodite sa kupat? Zvazujem ci ist ci nie do turcianskych lebo mam este vela vstupov ale netusim ci je vo vonkajsich bazenoch dostatocne cista voda .. Ako chodim tam uz pravidelne zo 3roky a nikdy som nic nechytila len v tehotenstve vraj skor mozme daku pliagu dostat