Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@36evina36 ani nebol nikdy operovany? Moj bol a na kramaroch (tam ho aj operovali) to bolo zaarchivovane na hematologii. Obvodna mi vypisala listok, ze to potrebujem a tam mi to dali na papieri. A ja som to potrebovala pri prvom tehu prave kvoli tomu, ze som rh nwgativ a muz pozitiv
@36evina36 ja som negativ a tiez pri prvom chceli skupinu nevedela som ju tak mu brali krv a nestalo to nic..
@baduska1990 tak,u teba mu museli kvoli protilatkam brat..ale evina ma pozitiv takze tam sa na protilatky neberie..
@nivea777 ano kvoli tomu ci je pozitiv alebo negativ mu brali...ale ked si to ziada jej doktorka tak nebude platit nic to by bola blbost keby si to musela este na jej ziadost platit.
Uvidime 19 teho co bude
baby len taka otazocka... dnes som zazila jednu neprijemnost v aute sofer zabrzdil strasne silno inak by sme naburali.. dost som sa zlakla az ma zacalo strasne boliet podbrusko take pichanie ... 😔😔😔 myslite ze sa nieco mohli stat? mam ist zajtra k dokymu? nekrvacam...
@dominini pokiaľ nekrvacas,tak hadam to je v poriadku,ale pre pokoj v duši neviem,ci by som predsa nešla k dr....uvidíš do zajtra,ako sa budeš cítiť,ale moc ti prajem,aby bolo všetko v poriadku,asi si sa aj zľakla a možno aj to spôsobilo to pichanie.
Pás si mala? Ten ti nepritlacil brusko?
@dominini brzdenie som nezažila, ale išli sme dosť dlhú a pre mňa stresujúcu cestu s mm a asi som bola dlho stuhnuta, akoby v kŕči, dosť hodín napätá. V každom prípade ma potom pobolievalo v podbrušku, aj trošku pichalo. Do vecera to prešlo a žiadna krv ani špinenie. Podľa mňa je to reakcia tela na silnú stresovu situáciu aj u teba a nemusíš mať strach.
@martuliiik
@pininka dakujem baby za upokojenie snad je vsetko ok a babatku srdiecko bije.. dakujem este raz
Ja som vcera tiez vletela s mamou do takej jamy az som podskocila, mama z prelaknutia zabrzdila ze co..vecer pichalo, az som sa bala. Ale mam angelsound a srdiecka nam biju. To bude len stresove vypatie si myslim. Drzim nam palce 🙂

@36evina36 nemalo by sa.hlavne nie,ked ti to ona nakazala..nie si nahodou rh negativ? mozno chcu zistit jeho skupinu kvoli tomu..