icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

nivea777
3. okt 2016

@dejna20 myslela som tento besafe.ten som nasla za 40€..zapina sa to medzi nohami

dejna20
3. okt 2016

@nivea777 podla mna su bezpecne vsetky. Kazdy si vybere podla seba.
Ja som bola pritom tummy rada, ze mi vobec neomina brucho. Mala som aj taku doagnozu, ze drazdiva maternica, cize naj bolo brucho ani nechytat, lebo hned tvrdlo.

nivea777
3. okt 2016

@dejna20 chlap by sa moc nepotesil keby mu hovorim o 40 eurovom a potom mu poviem ze daj 80 :D .. mozno nakoniec ani nekupim ziadny.. zatial pupcek nemam,este stale chudnem

dejna20
3. okt 2016

@nivea777 wau ze chudnes 😀 ja teda nie. 😁 ja som ho zohnsls vtedy za 50 a predla asi za 45.
Ale mozno teraz kupim z tych inych. Hlavne ze to nejde cez brucho

dominini
3. okt 2016

@fatimuska no ja som bola rada ze som ho nemala, lebo len pri normalnej jazde ma tlacil, a ked vcera doslo k takemu prudkemu zabrzdeniu tak by ma ten pas riadne pritlacil... Ale ja som sa rukami hned chytila predneho sedadla takze brusko som si neudrela vobec...

dominini
3. okt 2016

A co sa tyka zapasavania v aute, od vcera sme to vymysleli tak ze budem mavat taky velky paperovy vankusik na brusku. Dnes vyskusane a absolutne netlacil 😊

fatimuska
3. okt 2016

@dominini to je dobre..máš pohotové reakcie☺

dejna20
3. okt 2016

@fatimuska pozeram, ze uz mas aprilove dieta. V com si ho niesla z porodnice? Asi je to individualne ze ake bude pocasie, ale neviem ci bude treba este zavinovacku do vajicka a pod. Termin mam na konci aprila

pininka
3. okt 2016

@atenna mali sme klasicky ford focus, teraz mame novu skodu rapid a je to to iste. Ja som vysoka aj dost statna a uz teraz mi vadi, hlavne pri krku a cez prsia, najradsej by som so ho dala zozadu. Myslim ze to viacere poznaju, ale ak tebe nic nevadilo, tak fajn. Je to ako s tym angelsoundom, ja by som si to nekupila,ale nekritizujem baby,ktore chcu pocut kazdy den svoje babo.

natika045
3. okt 2016

Baby ahojte,vy mate tiez vyrazky? U mna sa kazdy den objavi nova. A prosim vas mozete mi poradit nieco na zapchu?uz par dni som nebola na wcku a citim sa uplne nafuknuta,a uplne mam tvrde brusko. Co mozem?co mi pomoze?dakujem vam za rady s pozdravom natika 🙂

nivea777
3. okt 2016

@natika045 mne pomahala vlaknina,jablka,vela vody

dejna20
3. okt 2016

@natika045 mam sj zacpu a vyrazky 😁 a no co pomaha co nivea pise. Ja hlavne tu vodu davam. Uz nech su aspon vianoce 😬

dominini
3. okt 2016

@natika045 mne zase polievky 😊 vela vela polievky, najlepsie vyvar nech sa ti premastia creva 😊

pininka
3. okt 2016

@natika045 ja mam zapchy cely zivot,mne pomahaju hrozienka a ked su aj vetry tak tie kvapky co su pre babatka, aby nrmali koliky,tie budem mat po ruke hlavne po porode,hoci nasi nastastie nejako kolikovi neboli

natika045
3. okt 2016

Dakujem baby 🙂
@dejna20 vidis aj to aj to 😀
Ale musime trpiet kvoli nasim babätkám 🙂

fatimuska
3. okt 2016

@dejna20 mam majove dieta..asi som to zle zadala..ja sibuz aninepamatem..bude mat 7..ale bolo belni teplo..tak len tak bavlnena ciapocka..kosielka..a tu vbporodnici sa im daju veci a oni ho zabalia do perinky..je ako od bociana..a to druhe uz bide mat 17 rokov a bol meter snehu☺

dancura
3. okt 2016

@36evina36 nie, krv mu bral obvodny lekar- nejaky sukromny

maleprekvapenie
3. okt 2016

@petuskaa12
my by sme najradsej tiez chceli dvojicky/teda viac otecko ako ja 😀 ale to clovek asi velmi neovplyvni 😀
Gratulujem 🙂
Ano viem, ze to su take orientacne, ale aj tak som s takou dlzkou neratala 😅
Dolezite su ale ine veci, takze je to v podstate jedno, tak ako pisu niektore mamicky 🙂

36evina36
3. okt 2016

Ozaj baby perinku dostanete v porodnici ich ci treba taku vlastnu do nemocnice myslim len kym sme tam

fatimuska
3. okt 2016

@36evina36 v zh bola perinka erarna pocas pobytu..vlastne veci sa mu mohli dat az pri odchode domov

kata9
3. okt 2016

Ahojte 🙂 tak aj my mame konecne prve vysetrenie za sebou 🙂 malicke skakalo ako na trampoline 🙂 termin 4.4 🙂

pininka
3. okt 2016

@36evina36 vsetky veci kym je babo v nemocke by malo mat erarne,max ked ho budes mat pri sebe na izbe je ciapocka alebo rukavicky, niekde dokonca ani cumel nechcu dovolit. Mne obliekala do nasich veci maleho sestricka az tesne pred odchodom domov, aj mi smiesno prislo,ze este aj druhorodicke takto obliekaju dieta,ale maju taky system.

dominini
4. okt 2016

Ahojte, dnes konecne sono po mesiaci. Odlahlo mi babatinku srdiecko bilo a aj sa hybalo, som v 11+4tt, babatko ma 5,5cm a je velke akokeby som v 12+1tt. Tesim sa ze rastie. V pondelok idem ku Grochalovi, a vo stvrtok idem na usg na skrinig k svojmu dokymu. Tak snad vsetko budev poriadku a male je zdrave. A baby mam otazku, je tu niektora co ma krvnu skupinu A a rh faktor negativ ?

baduska1990
4. okt 2016

@dominini ahoj ja taku mam

dominini
4. okt 2016

@baduska1990 Napisem ti IP

baduska1990
4. okt 2016

@dominini oki kludne 😉

nivea777
4. okt 2016

@dominini no vidis,vsetko je v poriadku.. netreba sa bat..hovorila si svojmu gyn ze ides ku grochalovi?Lebo myslim ze presne ten isty skrining,co ti chce robit gyn ti bude robit aj Grochal..ale ved uvidis.. aspon budes mat istotu,ked ti to obaja spravia

dominini
4. okt 2016

@nivea777 ano povedala som mu 😊 myslela som ze mi ten skrining prelozi ze nebude robit to iste ale neprelozil som sa cudovala, ale ved hadam vedia co robia.. 😊😊 A ty ides kedy na dalsie sono?

nivea777
4. okt 2016

@dominini o tyzden.. uz len cakam a trpnem..povodne mi sono robit nechcel..dost lekarov robi sono len podla knizky,12 20 a 30tt ci ako to je..ale kedze sa mi toto stalo,tak asi bude robit aj sono a pozerat ci sa to zlepsilo..jasne,ze vedia co robia.. vsetko bude v poriadku..

dominini
4. okt 2016

@nivea777 Drzim ti palce a aj u teba bude vsetko v poriadku, drz sa ❤ a dakujem za povzbudenie