Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@kata9 teraz mi je zatial fajn.ale nemam zas chut v puse.nieco by som zjedla ale neviem co.ak mi aj nieco napadne tak po chvilke uz na to bemam chut.pasta a zuvacky zas robia problem a vsetko mi smrdi.klasika.uvidime.aj pri synovi prisli horsie nevolnosti az kusok neskor tak ale dufam,ze teraz to bude lepsie.aj ked momentalne mi je tazko od zaludka velmi :-\ ty sa ako citis?
@nivea777 veru uz sa nam to blizi, neviem sa dockat. Dufam, ze vsetko bude ok 🙂
Baby vsetko OK srdiečko bije som taká šťastná
Baby je možné že už som kilo pribrala panebože?
baby, mam ist robit kde je vysoka teplota a vysoka vlhkost.. Nie tazka robota... Myslite ze sa nic nestane ak budem 8 hodin stat??
@matulindaaa ale kilko hore dole 😉 v kolkom si tt?🙂
Dievcata, este velmi opatrne, ale podla testikov k vam budem asi patrit😉 teda dufam ze sa nic zle nestane😇
@dominini v 7tt som nafuknuta vela nejem je mi dost blbo aj tak vaha ukazuje uz kilo hore
@matulindaaa Aj ja sa citim nejako nafuknuto , ale vahu neries, hlavne je aby si ty aj mimi boli zdrave...
@dominini pri prvom tehu som pribrala 28 kilo som z kazdeho navyse na prášky :(
@zaburiatko15 vitaj medzi nami, iste je všetko v poriadku, neboj sa, je tam čiarka, kašli na kvalitu!!!
@matulindaaa ja som pribrala dve 🙂
@kachita dakujem, ale bojim sa, kedze som citala, ked klesa, nevesti to nic dobre
@zaburiatko15 nenechaj sa odradit 🙂
ahojte. zacinam mat pocit, ze ja nebudem mat ranne nevolnosti, ale vecerne... vzdy pred spanim je mi zle 😉 bude to asi nejake specialne dieta 😀
@kvetakinderko mne dva tyzdne nebyvalo zle len vecer..teraz mi je vkuse zle :D teraz som si dala bebe

@nivea777 staci razitko, to je dane zo zákona ak robis na osem hodinové zmeny je to 7 dní co máš ospravedlnene a zaplatene mozes mat aj viac ale to ti uz neplatia