Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@zaburiatko15 Ahoj, skusala si test aj dnes rano? Nemaj obavy, to vobec nic nemusi znamenat 🙂
@dadada8388 ahoj, skusala som iny, inu znacku, ktoru som tiez testovala s touto..vysiel krasne pozitivny..ale aj tak si nedam pokoj a pojdem kupit tie nestastne dr.max..hadam vyjde silnejsie 🙂
@zaburiatko15 mne sa tie Dr.Max az tak nepacili, najviac sa mi pacili GS mamatest 10 - cesky vyrobca vysli naozaj krasne silne 🙂
@zaburiatko15 nestresuj sa zbytocne, ja som vcera skusila jeden a cuarocka slaba
@zaburiatko15 ....ale kaslem na to, farbivo nejakeho testu mi nepovie, ako som tehotna, ked telo mi dava signaly.
Baby, je tu niektora medzi vami ktora cvici a aj mieni pokracovat v cviceni??
Ahojte baby. Aj ja sa k vam oficialne pripajam 🙂 ale mam taky mensi problem ... dneska som bola prvy krat na sone a podla sona mi urcil ze som 4 tyzden a 4 dni ... no podla menstruacie aj podla hcg by som mala byt v 7 tyzdni a 1 dni ... toto iste sa mi stalo aj v novembri ze podla sona som bola v 4 tyzdni a podla menstruacie v 6 ... co mi potom aj v nemocnici potvrdili ze sono mi ukazalo o 2 tyzdne menej ... a teraz podla coho sa riadit ked chcem ist na prenatalne a neviem kedy sa tam objednat kedze jedno ukazuje tak a druhe tak . Dufam ze sa nenahnevate ze som to tu napisala ale nenasla som ziadnu taku aktivnu skupinu :/
ja som pri prvom na zaciatku schudla 4-5kg, no teraz mam pocit, ze som jak zelatina traslava :D cvicit by som chcela,ale az neskor. nemam teraz energiu a mam 16mes drobca, skoro 13kg, takze mam zatial pohyb a nosenie na rukach az az 🙂 drzte sa baby a netestujte sa uz tolko. radsej chodte k lekarovi a budete si iste 🙂 ja si este musim vyckat do bud tyzdna, az pojdem 😒 pekny den
Baby som normalna ? Zacinam siedmy tyzden a rozmyslam o mene 🙂
Ja by som mala vybrane ale a polovicka ho ich nechce
@36evina36 ja koncim 6tt a o menach sme s bavili s manzelom uz minuly tyzden 😀
@nivea777 dievcenskych je viac peknych ako chlapcenskych to sa da skor vybrat 🙂 len pre zasmiatie - pozerala som kalendar mien (niekde tu na MK som nasla - a boli tam aj krestanske doplnene okrem tych normalnych) no a jedno zenske meno tam bolo ze
"Polykarpa". ja som sa isla docurat 😀 chceli sme nieco neotrepane a ine ale toto mi skor prislo ako nazov nejakej choroby 😀
Ked sme vcera oznamivali svokre ze som tehotna hned hned povedala ze budeme mat maleho ferka no ani za svet skoro som.sa po ceste domov rozplakala
@36evina36 to si pekne vybrala 🙂 my s manzelom mame 5krsniatok, jeho brat ma 2dievcata a moja sestra 3chalanov a caka teraz 4 asi to bude dievka, skrz to sme museli hned niekolko peknych mien vylucit lebo aby sa bratranci ci sesternice volali rovnako :-P
takze u nas zial nemoze byt Alicka, Terezka, Amelia, Samuel, Alex, Martin, este sa nam pacil aj Michal lenze sestra je Michaela a jej muz Michal 😀 tak sme to nechceli prehanat 😀
Brat ma Dorotku a Nadu svagrina Adama a barboru
@36evina36
@nikolienko u mna babske Mia,Hana,Miriam,Liliana,Patricia,a chlapcenske len Marek(ale to mi neprejde) a Lukas
@nikolienko paci sa mi aj alex a amelia ale..ani jedno z vymenovanych sa ocinkovi nepaci.. :(
@nivea777 Lukas zas mne nepresiel, Hanka sa dostala aj k nam medzi top 4 a Patricia skoncila tesne pred top 4 🙂 ale krasne mena ste vybrali, nasi favoriti su zatial Karolina, Hana, Tomas (po manzelovi) a Oliver - to bolo jedine ine chlapcenske ktore sa nam pacilo obom
Nechcem mena ktore su uz v rodine a ani take co ich je teraz vsade kopa napr Emu
@nivea777 no ved toto ze aj nasi chlapi musia suhlasit 😀 mne sa este pacila Kristina a Matej
@nikolienko mozno este alžbetku ale pozeral na mna moj drahy jak keby som mu nieco spravila
@36evina36 vsetci maju teraz Emmky a Sofie, Nelky apod a to ani ja nechcem nic take, su to pekne mena ale v dnesnej dobe sa tak vola kazda druha tretia mala princeznicka 🙂

@kachita ja som na vahe schudla 4kg..ale brusko mam. ale to aj predtym som mala :( moju slaninku :D