icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

nivea777
15. aug 2016

@kachita ja som na vahe schudla 4kg..ale brusko mam. ale to aj predtym som mala :( moju slaninku :D

dadada8388
autor
16. aug 2016

@zaburiatko15 Ahoj, skusala si test aj dnes rano? Nemaj obavy, to vobec nic nemusi znamenat 🙂

zaburiatko15
16. aug 2016

@dadada8388 ahoj, skusala som iny, inu znacku, ktoru som tiez testovala s touto..vysiel krasne pozitivny..ale aj tak si nedam pokoj a pojdem kupit tie nestastne dr.max..hadam vyjde silnejsie 🙂

dadada8388
autor
16. aug 2016

@zaburiatko15 mne sa tie Dr.Max az tak nepacili, najviac sa mi pacili GS mamatest 10 - cesky vyrobca vysli naozaj krasne silne 🙂

kachita
16. aug 2016

@zaburiatko15 nestresuj sa zbytocne, ja som vcera skusila jeden a cuarocka slaba

kachita
16. aug 2016

@zaburiatko15 ....ale kaslem na to, farbivo nejakeho testu mi nepovie, ako som tehotna, ked telo mi dava signaly.

kachita
16. aug 2016

Baby, je tu niektora medzi vami ktora cvici a aj mieni pokracovat v cviceni??

adkabo
16. aug 2016

@kachita mienim pokračovať v cvičení ale teraz som momentalne k.o. - vkuse mi je zle celý deň a niekedy aj v noci a únava neskutočná, tak sa nechcem este vyčerpávať viac. Potom keď to troška ustúpi pozvoľna začnem 🙂

kachita
16. aug 2016

@adkabo ja tiež som teraz večne unavená a taká lenivá, ráno vstanem, pomotám sa a už by som spala, ja cvičievam jogu, ale tiež sa mi veľmi nechce, ale verím, že príde na to čas a plne sa k nej vrátim

kata9
16. aug 2016

@kachita ja som tiez cvicila jogu ale je mi tak blbo ze ledva vyjdem z postele.

fefitko
16. aug 2016

Ahojte baby. Aj ja sa k vam oficialne pripajam 🙂 ale mam taky mensi problem ... dneska som bola prvy krat na sone a podla sona mi urcil ze som 4 tyzden a 4 dni ... no podla menstruacie aj podla hcg by som mala byt v 7 tyzdni a 1 dni ... toto iste sa mi stalo aj v novembri ze podla sona som bola v 4 tyzdni a podla menstruacie v 6 ... co mi potom aj v nemocnici potvrdili ze sono mi ukazalo o 2 tyzdne menej ... a teraz podla coho sa riadit ked chcem ist na prenatalne a neviem kedy sa tam objednat kedze jedno ukazuje tak a druhe tak . Dufam ze sa nenahnevate ze som to tu napisala ale nenasla som ziadnu taku aktivnu skupinu :/

lambrett
16. aug 2016

ja som pri prvom na zaciatku schudla 4-5kg, no teraz mam pocit, ze som jak zelatina traslava :D cvicit by som chcela,ale az neskor. nemam teraz energiu a mam 16mes drobca, skoro 13kg, takze mam zatial pohyb a nosenie na rukach az az 🙂 drzte sa baby a netestujte sa uz tolko. radsej chodte k lekarovi a budete si iste 🙂 ja si este musim vyckat do bud tyzdna, az pojdem 😒 pekny den

36evina36
16. aug 2016

Baby som normalna ? Zacinam siedmy tyzden a rozmyslam o mene 🙂

nivea777
16. aug 2016

@36evina36 ja uz mam meno vybrate odkedy som zistila..ale len babske..chlapcenske potrebujem inspiracie

36evina36
16. aug 2016

Ja by som mala vybrane ale a polovicka ho ich nechce

nivea777
16. aug 2016

@36evina36 ake chces?

zaburiatko15
16. aug 2016

Tak baby, teraz robeny dr.max..myslim, ze uz sa nemusim az tak obavat 🙂 asi som mala vcera rano nejaky vadny test..ale mam pocit, ze celkovo mi lepsie vychadzaju z nie ranneho mocu

nikolienko
16. aug 2016

@36evina36 ja koncim 6tt a o menach sme s bavili s manzelom uz minuly tyzden 😀
@nivea777 dievcenskych je viac peknych ako chlapcenskych to sa da skor vybrat 🙂 len pre zasmiatie - pozerala som kalendar mien (niekde tu na MK som nasla - a boli tam aj krestanske doplnene okrem tych normalnych) no a jedno zenske meno tam bolo ze
"Polykarpa". ja som sa isla docurat 😀 chceli sme nieco neotrepane a ine ale toto mi skor prislo ako nazov nejakej choroby 😀

36evina36
16. aug 2016

@nivea777 chcela son Terezku alebo Mareka

36evina36
16. aug 2016

Ked sme vcera oznamivali svokre ze som tehotna hned hned povedala ze budeme mat maleho ferka no ani za svet skoro som.sa po ceste domov rozplakala

nikolienko
16. aug 2016

@36evina36 to si pekne vybrala 🙂 my s manzelom mame 5krsniatok, jeho brat ma 2dievcata a moja sestra 3chalanov a caka teraz 4 asi to bude dievka, skrz to sme museli hned niekolko peknych mien vylucit lebo aby sa bratranci ci sesternice volali rovnako :-P
takze u nas zial nemoze byt Alicka, Terezka, Amelia, Samuel, Alex, Martin, este sa nam pacil aj Michal lenze sestra je Michaela a jej muz Michal 😀 tak sme to nechceli prehanat 😀

36evina36
16. aug 2016

Brat ma Dorotku a Nadu svagrina Adama a barboru

nivea777
16. aug 2016

@36evina36
@nikolienko u mna babske Mia,Hana,Miriam,Liliana,Patricia,a chlapcenske len Marek(ale to mi neprejde) a Lukas

nivea777
16. aug 2016

@nikolienko paci sa mi aj alex a amelia ale..ani jedno z vymenovanych sa ocinkovi nepaci.. :(

36evina36
16. aug 2016

@nivea777 ja chcela mareka od vzdy este mozno Matusalebo Daniel

nikolienko
16. aug 2016

@nivea777 Lukas zas mne nepresiel, Hanka sa dostala aj k nam medzi top 4 a Patricia skoncila tesne pred top 4 🙂 ale krasne mena ste vybrali, nasi favoriti su zatial Karolina, Hana, Tomas (po manzelovi) a Oliver - to bolo jedine ine chlapcenske ktore sa nam pacilo obom

36evina36
16. aug 2016

Nechcem mena ktore su uz v rodine a ani take co ich je teraz vsade kopa napr Emu

nikolienko
16. aug 2016

@nivea777 no ved toto ze aj nasi chlapi musia suhlasit 😀 mne sa este pacila Kristina a Matej

36evina36
16. aug 2016

@nikolienko mozno este alžbetku ale pozeral na mna moj drahy jak keby som mu nieco spravila

nikolienko
16. aug 2016

@36evina36 vsetci maju teraz Emmky a Sofie, Nelky apod a to ani ja nechcem nic take, su to pekne mena ale v dnesnej dobe sa tak vola kazda druha tretia mala princeznicka 🙂