Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@nikolienko my sme nevybrali..jemu sa nic nepaci :D ale povedala som mu,ze vacsinove rozhodnutie bude na mne kedze ja si to vytrpim,vynosim a porodim..
@nivea777 dobre si mu to vysvetlila to sa mi paci 😀
My sme neni zobraty moze byt rad ze bude priezvisko po nom 🙂
@36evina36
@nikolienko to je druha vec som mu povedala :D chcem malu svadbu kvoli priezvisku.ja on a svedkovia..moze byt rad ze nevymyslam s velkou svadbou..a ked nie tak babo bude mat priezvisko po mne..moc sa mu to nepacilo..nespravila by som to,ale postrasit mozem :D
Jeden papier na matrike brat to mal tiez tak iba na urade priznal otcovstvo
@36evina36
@nivea777 ani ja som sa nechcela vydavat par rokov dozadu, ale potom som spoznala uz teraz manzela a bolo to jasne, mali sme svadbu so 40ludmi pred vyse mesiacom a uz zaciatkom roka sme sa zacali bavit o mimi ze co a ako... ja to mam rovnako ze som chcela aby sme boli uplna rodinka, kde ma maminka a tatinko jedno priezvisko 🙂 jasne nie vsetci to mame rovnako 🙂
@nikolienko ja som sa vzdy volala inak ako mama mala ma z prveho manzelstva a ked sa vydala druhy krat vsetci mali ine meno 🙂 a nevadilo to .ale nevylucujem ze casom ked ho to sameho napadne nepoviem nie 🙂
@36evina36 samozrejme ked to tvojho draheho napadne zacne s tym uvidis aky budes mat vtedy pocit ci to budes chciet 🙂 ako to komu vyhovuje 🙂
@nikolienko pochybujem ze ho to napadne musela som zo vsetkym vzdy zacat ja podme spolu byvat kupme si psika a nechceme babo 🙂
@36evina36 mozno napadne a mozno nie 🙂 koniec koncov na tom nezalezi, hlavne nech ste spolu stastni aby malo babenko milujucich rodicov 🙂
@nikolienko to bude mat urcite
Inak baby, este obcas testujete? Ja mam este asi 10 testov, tak obcas testnem, testovacia ciarka o kus silnejsia ako kontrolna 🙂 dufam, ze bude vsetko dobre , kontrola az o tyzden v stredu
@ivuss01 my sme tiez hladali nieco co pojde aj k nasmu priezvisku kedze som Drozdova 🙂 takze nase male vtacatko nebude urcite Lily Drozdova ani nic podobne 😀 to proste nejde dohromady
@nikolienko a nasli ste? Ak bude chlapec, ake bude meno?
@ivuss01 ak chlapec bud Tomas (po tatinkovi) alebo Oliver, ak dievca Karolina alebo Hana 🙂

Asi mu poviem nech vyberie 5 mien on a vyberem aj ja mozno sa niekde zrazime 🙂