icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

lucka188
30. jan 2013

@misulka_x Co tym myslis ze si otehotnela o 2 tyzdne neskor? Neskor ako co?

mistrall
30. jan 2013

@enynka30 :D neboj sak budes kecat v sukromke, len to nebudu vsetci vidiet, co si piseme 😉

henriett19
30. jan 2013

@drnduliak Ahoj vidím, že si z okr. PD ja som z Dolných Vesteníc, ale chodím k dr. Gažovi do PD ku gynekológovi...ideš rodiť do Bojníc?

evkafi
30. jan 2013

ahojte, v noci som mala mierne bolesti v podbrusku. pocitoval to niekto prosim vas? neviem ci sa uz moc sledujem,ale v noci som to citila... neviem ci je to roztahovanie maternice alebo co...

lucka188
30. jan 2013

@evkafi Asi je. Podla mna pokial nespinis a nekrvacas mozes byt pokojna.

evkafi
30. jan 2013

@lucka188 nie, nespinim ani nekrvacam, nic take...len v noci som to akosi zacala citit...

lucka188
30. jan 2013

@evkafi Pobolievanie je bezne, ja to tiez obcas citim a niektore baby aj pomerne casto a intenzivne.

pufa
30. jan 2013

@evkafi ahoj. Ja to citim casto, najma posledny tyzden a aj sa mi brusko dost zvacsilo, takze u mna sa jednoznačne natahuje maternica. mna ta jemna bolest vlastne tesi 🙂

evkafi
30. jan 2013

@pufa a ty si tehu?

evkafi
30. jan 2013

@lucka188 uz som si dala magnezium 🙂

dasiacik
30. jan 2013

@evkafi Ahoj.Ja to mam stale,doktorka mi povedala,ze
je to bezne,ze je to roztahovanie maternice.Ja som skor
nervozna ked ma to neboli 😀

evkafi
30. jan 2013

@dasiacik tak som kludnejsia trosku 🙂

dasiacik
30. jan 2013

@evkafi
Nebooj,to je praveze dobre,ze to citis.Ved tam dole sa
deju teraz obrovske veci a zmeny,vsetko sa tam hybe,
roztahuje,natahuje,musis to nejako citit 🙂

evkafi
30. jan 2013

@dasiacik odkial si?

dasiacik
30. jan 2013

@evkafi
Preco? 🙂

evkafi
30. jan 2013

@dasiacik len tak sa pytam, ja som sa pristahovala do TN a nemam tú moc kamosiek.... tak ci nahodou nie si z okolia? 🙂

dasiacik
30. jan 2013

@evkafi
Z Dubnice 😀

mistrall
30. jan 2013

@evkafi hej aj ja som to uz mala cez noc, som si stiahla pyzamove gate az na kolena 😀 😀 a aj tak take tlaky, pobolievanie, potom to ustupilo 😉

evkafi
30. jan 2013

@mistrall tak dúfam,ze dnes to úz nebúde 🙂))

marin.frist
30. jan 2013

@dasiacik jeej aj ja som z Dubnice 🙂 to je nahodicka.

enynka30
30. jan 2013

babule a ake mate uz bruska, teda mate uz nejake bruska?? 🙂 🙂 lebo ja moc este nemam, tak neviem, mam sa bat??? 😕 ☹ ale tak vsetky priznaky mam stale...

drnduliak
30. jan 2013

@henriett19 ja som priamo z bojnic, ale rodit sa sem asi nechystam 😅 prve som rodila v ziari a ked stihnem, chcem ist opat tam...ja chodim na unikliniku k mifkovej, predtym k hudecovi, ale nie som s nou boh vie ako spokojna 😖

misulka_x
30. jan 2013

@lucka188 ze nechapem ako pocitaju termin porodu, lebo mne ratala 40 tyzdnov od poslednej menstruacie, lenze vtedy som ja tehotna neostala, tak som to myslela... mozno to len zle chapem ten vypocet, neviem 😒

henriett19
30. jan 2013

@drnduliak Aha no ja len tak zo zvedavosti 🙂 Ja som v Bojniciach rodila prvykrat a som bola spokojna, tak preto sa pytam 🙂 inak do Bojnic chodim s malou k dr. Danihelovi.

henriett19
30. jan 2013

@enynka30 no tak mne sa teda riadne už zväčšilo, viď foto 🙂

lucka188
30. jan 2013

@misulka_x No ono sa to tak pocita, ze tehotenstvo zacina v prvy den poslednej menstruacie, ale v skutocnosti tie cca prve dva tyzdne este tehotna nie si, ovulacia a teda aj otehotnenie byva pri pravidelnom cykle priblizne 14. den od zaciatku menstruacie

drnduliak
30. jan 2013

@henriett19 hej? my k nemu nechodime, lebo som ho nepoznala, tak som malu zapisala k mojej detskej lekarke...ja nemam skusenost s bojnicami, chodila som tam len an predporodnu pripravu do nemocnice, dala som prednost handlovskym lekarom co su teraz v ziari...tiez som bola spokojna

pasad
30. jan 2013

@henriett19 mas nadherne brusko. fakt vidno, ze u druhorodiciek sa to tehu brusko robi uz skor a je fakt krasne 😉

zuzu188
30. jan 2013

@enynka30 ja mám už dosť veľké

henriett19
30. jan 2013

@pasad Ďakujem pekne 🙂 Len som zvedavá koľko kg budem takýmto tempom mať 🙂