Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Dnes som zacala skladat puzzle 1000 ramci nudy,a zatial sa mi podarilo dat dohromady az 6 kuskov 😠 takou rychlostou mam co robotit az do augusta
@zuzu188 jááj ani nevrav 😀 ja v 25tt som bola na 4cm otvorená s vyloženými nohami len do 30tt ma podržali, inak v nemocnici od septembra do decembra som bola už mi harašilo 😒 😀 jediná výhoda pôrodu v lete je to, že nemusím kupovať tehu oblečko do maximálnych veľkostí, tehu kabáty, tehu svetre ach! stačí mi byť vo vyťahanom tričku a nejakých kraťaskoch prípadne doma len spodné prádlo alebo plavky 😀 inak to nevidím 😀
@lucia192 ja na 1cm a ležať som musela do 32tt a nohy čo najvyššie...mňa si nechali len tri dni,dávali infúzky a 3x denne injekcie na dozretie pľúcok (rátali s tým,že sa malý do 5 dní narodí)..potom ma museli pustiť,lebo mali kopu rodičiek a na gynekologické oddelenie ma dať nemohli,lebo som mala už po 25tt..tak doma ti je jedno,čo máš na sebe 🙂
@zuzu188 Mne ani tú inekciu nestihli dať, surfaktantu málo samozrejme malý pod prístrojami prvé dni, vstrekovali mu to cez pusu kanilkami zavedenými až do pľúc pomaly, to bolo to najhoršie obdobie ale zvládol to malý za 3 týždne 🙂 21.12. nás pustili domkov čiže prvé Vianoce sme sa tešili doma a nie v nemocnici, toho som sa bála aby sme tam neboli a po novom roku šups na chvíľu na liečenie do smokovca, tam do šrobárovho ústavu respiračných chorôb a dnes je z neho veľký chlapec a ani stopy po nejakých problémoch pri narodení 🙂 veru doma mi to bude maximálne jedno a myslím, že v tých horúčavách a štádiu tehotenstva aj vonku 😀 😀
@lucia192 o tých prístrojoch mi nehovor..ja som 4 hod. po pôrode poslala chlapa po malého,prišiel bez neho,že mu ho nedali,lebo je v inkubátore..mal sepsu a zápal pľúc..prvé tri dni sa mu stav vôbec nelepšil,našťastie mu nemuseli dávať kyslík..to boli najhoršie chvíle môjho života..dúfam,že teraz sa to nezopakuje
@zuzu188 veru veru, myslím, že tu na tomto fóre držíme palčeky všetky a všetkým! 🙂 no my sme mali a tiež manžel vymýšľa 😀 tak sme sa dohodli, že ja vyberám chlapcovi dve top mená pre mňa a on z nich vyberie jedno a on zase naopak, vyberie dievčatám dve top mená pre neho a z tých dvoch vyberiem ja jedno 🙂
Kocky,mala tu niektora z vas hranicne hodnoty na
toxoplazmozu?
@zuzu188 tak to hej, dúfam, že mi to vyjde 🙂 to si ešte nepočula čo môj strielaľ.. meno Genovév/Genovéva 😀 tak som na neho len pozrela a spýtala sa "uvedomuješ si ako drobca budú volať v škole alebo škôlke? Geňo alebo Geňa" 😀 tak ako hrozné, keď sme čakali prvého syna tak on strašne chcel Soprána, no našťastie som mu nejak jemne podhodila meno Sebastián a súhlasil 😀 to jemu musím všetko schvaľovať 😀

ahojte dievčatá, nemala niektorá z vás pichanie v pošve?som z toho dosť nesvoja 😢