icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

mistrall
10. feb 2013

@freyjanr ale niee neuskodi, ja si epilujem strojcekom a mna to uz ani neboli, tak myslim ze babo to zoberie v pohode 😉 co uz mu ostava, ak nechce aby maminka chodila ako praveka opica 😀

mistrall
10. feb 2013

@dasiacik mne NT meral, ked som bola v 12tt na kotnrole, ale nie je ten certifikovaný gynekolog, ako tu baby pisali, ze ti robia , ale moj gynciar to robil aj kosticky aj NT pomeral ked robil klasika sono. Aj ked babo bolo natocene ako ked za zhora nanho pozres, ze nie zboku, ale da sa aj tak zmerat 🙂 neboj bude to ok 🙂

zuzu188
10. feb 2013

@lucia192 😀 čo bude potom,keď už budeme mať riadne brušká 😀

zuzu188
10. feb 2013

@mistrall môj dr. tiež robí NT ako štandardné vyšetrenie v 12tt a tiež som ho nevidela na tom zozname certifikovaných dr...aj pri malom mi to robil a to som vôbec nevedela,že to má byť nejaké "špeciálne" vyšetrenie

mistrall
10. feb 2013

@zuzu188 podla mna to proste vidi, keby bolo nad ramec, moj to videl aj ked babatko bolo "zle" natocene, ukazoval mi ze kde to vidi a meria. Asi by to mali vsetci vediet ako standard vysetrenie, ked uz su sukromni lekari v praxi a ak maju dobre sono 🙂

zuzu188
10. feb 2013

@mistrall moje bolo otočené tak,ako keby sme sa naňho zhora pozerali a bolo to pekne vidieť,keď to meral 🙂

lucia192
10. feb 2013

@penelope111 poznám 😀 ja mám tiež výčitky keď sedím nad plnou miskou 😀 no neviem si pomôcť 😀

lucia192
10. feb 2013

@zuzu188 nestraš ma prosím ťa 😀 veď manžela zhodím z postele keď si na bok ľahnem 😀

mistrall
10. feb 2013

@zuzu188 hej hej presne aj moje a spalo, takze sa dobre meralo 🙂 a povedal, ze to by uz bolo vidno keby bolo NT nad povoleny rozsah, povedal ze do 1cm je ze v pohode

zuzu188
10. feb 2013

@lucia192 určite nie 😀

zuzu188
10. feb 2013

@mistrall moje vystrájalo 😀...mne povedal,že do 3mm je v norme...my sme mali 1,7mm

mistrall
10. feb 2013

@zuzu188 ci asi som to napisala v cm? ze? :D tak v mm som myslela 😉

zuzu188
10. feb 2013

@mistrall hej hej 🙂..to už by bolo zle

lucia192
10. feb 2013

@zuzu188 keď som bola prvý krát tehu tak sa "sťažoval", že má málo miesta, keď ma pustili z nemocnice na reverz na víkend domov a to som bola len v 29tt, neviem čo bude v takom 39tt 😀

zuzu188
10. feb 2013

@lucia192 vážne?...to máte akú malú posteľ? 😀..my sa do našej v pohode všetci 3-ja zmestíme 🙂

berbell
10. feb 2013

@dasiacik ahoj ja som ešte nebola, idem až 19.2.

lucia192
10. feb 2013

@zuzu188 nemáme malú len my sa radi obaja rozťahujeme 😀

zuzu188
10. feb 2013

@lucia192 ja už som si zvykla spávať na malom kúsočku...u nás sa rád Filip rozťahuje 🙂

freyjanr
10. feb 2013

@lucia192 to poznam,mame velku postel a ja mam potrebu spat v strede a frajer zas krizom cez obe polky,v noci sa len budime a kazdy opakuje:boze prestan,posun sa,daj pokoj 😀

freyjanr
10. feb 2013

pocuvajte priatel ma vcera upozornil na jednu dost divnu vec,som to doteraz vobec nevnimala ale zacala som zadrziavat dych,vzdy len na par sekund,stava sa vam to?citala som ze teraz mam zrychleny dych tak ja neviem ci sa s tym moje pluca nevedia vysporiadat alebo preco to robim???

lucia192
10. feb 2013

@zuzu188 haha 😀 tak tvoj Filipko bude v dospelosti niečo ako môj manžel potom 😀
@freyjanr 😀 😀 čosííí 😀 tak my zase spíme normálne, ale obaja rozteperený ako kobyly, ja nohu na jeho zadku, on ruku až mne na chrbte 😀 obaja spíme na bruchu a nohy len lietajú kade tade 😀

henriett19
10. feb 2013

Och ženy aj vy ste také povyhadzované? Ja som v živote takto nevyzerala, všade samý pupák, chrbát, ramená, dekolt, čelo a spánky a už sa mi aj pod nosom urobil vyzerám hrozne 😀 Potešte ma, že nie som sama 😀

miciluci
10. feb 2013

@henriett19 potesim ta,nie si sama 😉

freyjanr
11. feb 2013

@henriett19 zeby dievcatko? 🙂

freyjanr
11. feb 2013

@henriett19 inak druhy mesiac som tak bola najprv na tvari,potom to preslo na dekolt a ramena a postupne to zmizlo

sisulqa
11. feb 2013

@henriett19 oo boze ani nehovor 😖 vyzeram strasne, kedy to prestane? Ved takto sa v lete mozem rozlucit s tielkami, budem chodit vo svetroch....

freyjanr
11. feb 2013

@sisulqa toho sa neboj,ja som vzdy mala problem s akne a s prvym letnim slnieckom vsetko zmizlo,a navyse tehotna zena vyzera krasne v hocicom a nech je hocijak strapata a vyhadzana

barchee
11. feb 2013

@mistrall ja idem dnes poobede na NT 🙂 teším sa, že uvidím bábo, tak sa vždy ukľudním keď ho vidím 😅

ja nie som vyhádzaná nikde našťastie, len na tvári občas nejaký ten drboš...teda vcelku často 😀 mňa skôr tie vlasy trápia...som si kúpila šampón proti vypadávaniu vlasov, ale skúsim ešte ten pantenol teda 😉

freyjanr
11. feb 2013

dievcence jak sa dneska citite?mne je extremne zle,od 3 rana som hore

lenkafurindova
11. feb 2013

@henriett19 ja som to iste deto, dekolt ani nevravim, dnes rano prekvapko dalsi na brade, je to hrozneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee