icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

evkafi
24. júl 2013

@cerkutka dnes som bola v poradni,tak mam uz na to lieky -ale dik 🙂

adamkohlusko
24. júl 2013

tak sa pripajam babulky do partie opuchnutych noh 😀 zajtra mame poradnu,dam vediet ako sme dopadli.veci uz pobalene,tak uvidime co nam povedia

ivkp1982
25. júl 2013

Aoj baby, mame to za sebou, mala ma 3100g a
48 cm. Narodila sa dnes v noci aj ked termin bol 6.8

ivana2209
25. júl 2013

@ivkp1982 Blahozelam a prajem obom vela zdravia 🙂

freyjanr
25. júl 2013

@ivkp1982 jeeej gratulujem

jankako
25. júl 2013

@ivkp1982 fíha.no tak to gratulky 🙂
Moja dnešná poradňa.malý má 3100g,prietoky O.K.krčok 2,5cm a som trochu pootvorená..schytala som mykozu,teraz pred TP,poteší,tak mi dala vklady.Inak sa cítim super!!!neuveritelné.ešte minulý týž.som ledva dýchala.Nohy navreté ešte pár dní dozadu a teraz všetko O.K.divné.:-)

freyjanr
25. júl 2013

@jankako zaujímavé to si tento rok uz tretia o ktorej viem ze pár dni pred termínom dostala mykozu.tak držím palce nech ti to do pôrodu zmizne

jankako
25. júl 2013

@freyjanr nemala som to ako sa vraví sto rokov!zaskočilo to aj mňa 😨

freyjanr
25. júl 2013

@jankako ja som to dostala tuším v 4tom mesiaci.prvý krát vzivote no dúfam ze sa mi to nevráti pred termínom....nepomôžeme si sme nachylnejsie v tehu

jankako
25. júl 2013

@freyjanr no jasnačka.tak ale hádam vklady zaberú a nebudem sa s tým pasovať do TP 😖
Také silné bolesti ma drapli teraz večer,ale prešlo to našťastie.normálne ma horúci pot pooblieval.uff.mne sa ešte nechce rodiť.

adamkohlusko
25. júl 2013

@ivkp1982 balhozelame a v dobrom zavidime 😵 uz ja ja by som to mala rada za sebou a isla domov 😀

beruska1311
26. júl 2013

Baby kde ste vsetky? Prispieva tu par bab ved nas tu bolo plno...dufam ze ste v pohode...

dasamo
26. júl 2013

Ja sa uz neviem dockat terminu, som uz hotova, pali ma lave rebro, ledva dycham atd.... Okrem ineho by som vkuse fnukala a rozplace ma aj mrtva mucha. Maly mava aj 3xdenne stikutku. Maju to aj vese?

ada510
26. júl 2013

@dasamo ja som na Tom podobne tuším máme rovnaký termín mne v stredu začala odchádzať hlienova zátka a od vtedy nepríjemné bolesti tlaky ako keby som mala mať kramy mám pocit že to bude skôr...ale bojím sa

ada510
26. júl 2013

@beruska1311 este som tu ale už mám take bolesti že nevladzem stat tak tu asi dlho nebudem...:/

dasamo
26. júl 2013

Ja mam trochu neskorsi termin, len tým, ze idem na planovany cis.rez tak to bude skor, chvalabohu. Tak ty to budes mat coskoro za sebou....uvidis, ach zavidim. a kde budes rodit?

ada510
26. júl 2013

@dasamo Antolska v ba termín mám 16.augusta ale malý tam už od 29tt nevie vydržať mám rizikové a pochybujem že ešte 2 týždne tam vydrží tak mi je nepríjemné ako keby som mala poriadne silné kramy a.ked už tá zatka odysla čakám už len kedy voda odtece...už nech je vonku lebo nevladzem ...:/

dasamo
26. júl 2013

@ada510 ked uz mas zatku vonku, uz to dlho nepotrva... a budes to mat za sebou, ja si este pockam dva, tri tyzdne a je mi na zblaznenie. Som podrazdena, nic nevladzem, vsetko ma boli a iba funim, no radost.

ada510
26. júl 2013

@dasamo heh funim aj ja najhoršie je že nevladzem stat mám opuchnute nohy a nemôžem mužovi ani navariť tak chodíme k mojej máme ktora prežíva moje tehotenstvo viac ako ja...:D snáď to zachvilu bude

mojkamoj
26. júl 2013

@ada510 nečakaj na vodu,tá nemusí dotiecť , rátaj intervali medzi tými bolesťami,ak budú tak 5 minútové utekaj do pôrodnice 😉

ada510
26. júl 2013

@mojkamoj to niesu bolelo má to ráno potom už nič a teraz je kľud pokiaľ nechodím ráno boli intervali tak 15 minút som zdravotná sestra takže viem že ked budú 5 minútové bežím lebo inak by má poslali domov....

freyjanr
26. júl 2013

@jankako a jake vklady?co to je? Ja aj kamarátky sme mali vaginalne tabletky

freyjanr
26. júl 2013

@dasamo jak cítiš tu stikutku?ja som to este nepostrehla 🙂

dasamo
26. júl 2013

@freyjanr pravidelne hop hop bruska na jednom mieste 🙂 ja to citim asi 3xdenne, lekarka povedala, ze je to ok

freyjanr
26. júl 2013

@dasamo no toto sa mi stáva na mieste kde ma hlavičku ale doteraz som si myslela ze to ručičkami búcha 🙂

dasamo
26. júl 2013

@freyjanr tak si spokojne stikuta, mne sa ten moj svistik zase otocil nozkami dole, vraj to je tym, ze si lahsie roztahuje maternicu, kedze som tretorodicka a hlavickou sa mi zapiera do laveho rebra....nemusim asi opisovat ake to je 😉

lylkatomaskova
26. júl 2013

Jujjj tak ja už tiež chcem aby sa narodila ta mala zbojníčka.Vkuse vystrája menej spí ako je hore.Nohy mi tiež začali opuchať tak som na tom podobne. 😉 Chcela som sa Vás baby spýtať ak som prvý krát mala ťažký porod skončil sekciou a terz mám z toho opať obavy najma kvoli miminku nie sebe či možem mať planovanu sekciu alebo či ju budem mať.No lekarka sa vyjadruje že uvidíme tak ja neviem.

dasamo
26. júl 2013

@lylkatomaskova v prvom rade nemaj strach, ja by som dala neviem co za to, aby som mohla rodit normalne, budem mat tretiu sekciu 😢 . Pokial nemas nejake zavazne dovody, tak ta urcite nechaju rodit normalne, ale pokial sa velmi bojis, skus sa o tom porozpravat s lekarkou.

lylkatomaskova
26. júl 2013

@dasamo Aj ja by som rada rodila normálne a pri prvej dcerke som ani na sekundu nepomyslela na sekciu.Ale ver mi keby Ťa alebo neviem určite niesom jediná čo také niečo prežila...nechali dvanasť hodin v neskutočnych bolestiach ani o Teba nezakopli iba keď som odpadla alebo zvracala vobec som sa neotvárala a nebolo im to ani trochu čudné.Tie bolesti a to všetko mi za to stáli ale dcerka mala dva krat obtočenu pupočnikovu šnuru okolo krku popraskané žilky na hlavičke Boh vie čo by bolo keby ma tak nechali o chvíľku dlhšie.A po tomto nemám mať traumu ta neviem kto by nemal

jankako
26. júl 2013

@freyjanr neviem ako sa volajú.sú také na tri dni,také čipky a masť k tomu bola.