Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
tak sa pripajam babulky do partie opuchnutych noh 😀 zajtra mame poradnu,dam vediet ako sme dopadli.veci uz pobalene,tak uvidime co nam povedia
Aoj baby, mame to za sebou, mala ma 3100g a
48 cm. Narodila sa dnes v noci aj ked termin bol 6.8
@ivkp1982 fíha.no tak to gratulky 🙂
Moja dnešná poradňa.malý má 3100g,prietoky O.K.krčok 2,5cm a som trochu pootvorená..schytala som mykozu,teraz pred TP,poteší,tak mi dala vklady.Inak sa cítim super!!!neuveritelné.ešte minulý týž.som ledva dýchala.Nohy navreté ešte pár dní dozadu a teraz všetko O.K.divné.:-)
@ivkp1982 balhozelame a v dobrom zavidime 😵 uz ja ja by som to mala rada za sebou a isla domov 😀
Baby kde ste vsetky? Prispieva tu par bab ved nas tu bolo plno...dufam ze ste v pohode...
Ja sa uz neviem dockat terminu, som uz hotova, pali ma lave rebro, ledva dycham atd.... Okrem ineho by som vkuse fnukala a rozplace ma aj mrtva mucha. Maly mava aj 3xdenne stikutku. Maju to aj vese?
@beruska1311 este som tu ale už mám take bolesti že nevladzem stat tak tu asi dlho nebudem...:/
Ja mam trochu neskorsi termin, len tým, ze idem na planovany cis.rez tak to bude skor, chvalabohu. Tak ty to budes mat coskoro za sebou....uvidis, ach zavidim. a kde budes rodit?
@dasamo Antolska v ba termín mám 16.augusta ale malý tam už od 29tt nevie vydržať mám rizikové a pochybujem že ešte 2 týždne tam vydrží tak mi je nepríjemné ako keby som mala poriadne silné kramy a.ked už tá zatka odysla čakám už len kedy voda odtece...už nech je vonku lebo nevladzem ...:/
Jujjj tak ja už tiež chcem aby sa narodila ta mala zbojníčka.Vkuse vystrája menej spí ako je hore.Nohy mi tiež začali opuchať tak som na tom podobne. 😉 Chcela som sa Vás baby spýtať ak som prvý krát mala ťažký porod skončil sekciou a terz mám z toho opať obavy najma kvoli miminku nie sebe či možem mať planovanu sekciu alebo či ju budem mať.No lekarka sa vyjadruje že uvidíme tak ja neviem.
@lylkatomaskova v prvom rade nemaj strach, ja by som dala neviem co za to, aby som mohla rodit normalne, budem mat tretiu sekciu 😢 . Pokial nemas nejake zavazne dovody, tak ta urcite nechaju rodit normalne, ale pokial sa velmi bojis, skus sa o tom porozpravat s lekarkou.
@dasamo Aj ja by som rada rodila normálne a pri prvej dcerke som ani na sekundu nepomyslela na sekciu.Ale ver mi keby Ťa alebo neviem určite niesom jediná čo také niečo prežila...nechali dvanasť hodin v neskutočnych bolestiach ani o Teba nezakopli iba keď som odpadla alebo zvracala vobec som sa neotvárala a nebolo im to ani trochu čudné.Tie bolesti a to všetko mi za to stáli ale dcerka mala dva krat obtočenu pupočnikovu šnuru okolo krku popraskané žilky na hlavičke Boh vie čo by bolo keby ma tak nechali o chvíľku dlhšie.A po tomto nemám mať traumu ta neviem kto by nemal

@cerkutka dnes som bola v poradni,tak mam uz na to lieky -ale dik 🙂