Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@majkuska2 nemyslím,že ak má viac farby ukáže falošnú,skôr naopak,ja som kúpila dva testy rovnakej značky,urobila obidva z toho istého moču v tú istú sekundu,na jednom bola ružová čiarka na druhom nie,ale ani kontrolná nebola skoro vidno,takže tým chcem povedať,že ak je kontrolná slabšia je možné že aj testovacia bude slabšia 😉 a pepino neviem...najlepší mamatest,alebo digitálny 🙂
@44domcca44 ahoj,gratulujem 🙂 no pekne že jeden negatívny a druhý pozitívny 😕 aký test si si robila ? možno menej citlivý a preto neukázal ,ale každopádne doktorka to popliesť nemohla,takže si tehulka 😵 aj mne mešká 5 deň 😉
@mojkamoj robila som si test dr max.no dufam ze to dr nepoplietol...:D
@44domcca44 vitaj a robil ti teraz aj sono, ci len test??
@mistrall ahojky nie sono nie len test a na koze som bola... na sono idem az na druhy tyzden...
@44domcca44 jaaj vidis a na koze ti to viacmenej potvrdil??
@mistrall ano povedal ze vyzera to ze som... ale ze moze to byt aj pred mrchov,ale ze si mysli ze je to teho...
tak uvidim som zvedava nevydrzim do stvrtka..:D
Baby zajtra budem mat krvne vysledky, drzte mi palceky 😉
@sieratanka juj drzim drzim, aj ja mam zajtra tak som zvedava, joooj 😕
@sieratanka držia sa držia, všetko bude ok
Dobre ranko tehulky, tak potvrdeneeeee aj podla krvnych testou,oficialne sa k Vam pridavam 🙂))) este ma caka tazka uloha,oznamit to mojej 13-rocnej pubiske 😖 mate s tym niektora skusenosti?
@sieratanka 😵 fiiiha super gratulujem a kolko si mala hcg, nevies nahodou? Inak ja nemam deti tak ti asi neporadim, ale bude to asi moc zaujimave 🙂 ja som ako pubertacka chcela mat maleho braska, ale nejak sa nezadarilo nasim 😉
@mistrall. To neviem moja,bola som este rozospata ked som telefonovala,ale. Bolo to dost vysoke cislo 😅. No aj moja dcera stale meni nazor, raz o nicom inom nerozprava a potom zase nechce. Meni to ako pocasie. 😀
@sieratanka gratulujem 😵 ja mám malé deti,tak tiež neporadím ,ale tak snád bude šťastná,sa jej spýtaj či by ti bola oporou a pomocníčkou ak by sa čakala bábatko 😉 tak som zvedavá aká bude reakcia,držím palce nech je len a len veselá 😉
@mojkamoj dakujem za podporu, pytala som sa jej vcera ci by chcela surodenca a jej odpoved- mne je to jedno ale ked sa pos... Prebalovat nebudem 😀
@sieratanka no tak máš to odslúhlasené smelo do toho 😀 a to prebalovanie príde neskôr 😀
@sieratanka podla mna sa dcera nakoniec bude pretrcat pred kamoskami ze akeho ma maleho surodenca, a bude aj kocikovat aj prebalovat 🙂 bude pysna uvidiiis 😉
babenky strašne mi začala chutiť káva, dokonca aj automatova, žeby som sa k vám pridala ? 🙂
Ja by som sa tiez chcela ku vam pridat🙂 3 testiky potvrdili v pondelok ze sme uz dvaja v jednom tele 🙂
@mistrall. Kiez by ste mali pravdu, velmi si to prajem!

Ahojte, veľmi rada by som sa k Vám pridala. Dnes som bola na gynde, piaty týždeň🙂, pani doktorka videla ževraj aj tĺcť srdiečko, ale ja som tam teda nevidela absolúúútne nič okrem čiernej bubliny. Bude moje prvé takže bojim, bojim a analyzujem šecko. Termín pôrodu 02.08.2013. No dlhá cesta pred nami 😀 .