Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Ahojte, aj mne 3 testiky ukazali // sice jedna bola vzdy bledsia 😖. Uvidim snad bude vsetko ok, zajtra idem na krv.doma mam uz 13 rocnu pubisku a toto prislo velmi necakane.... Zatial mam zmiesane pocity,ale brusko si hladkam stale 😀
Ahojte 🙂 Mám dobré správy, test je stále dvoj-čiarkový, mrcha neprišla tak tento týždeň idem už k doktorovi, držte palce 🙂
@denka01 A mas cerstvu krv alebo skor hnedu? Myslim, ze v predchadzajucom tehu som tiez takto spinila a test bol pozitivny uz 7 dni pred ocakavanou MS. Dopadlo to dobre, chalani maju 4.5 roka. V tomto tehu bol test tiez pozitivny 7 dni pred MS. Tak asi ti neostava nic ine, len pockat do pondelka a znova testovat.... V kazdom pripade velmi drzim palce 😵
Pred 2 rokmi som uz vedela tyzden od 28.11. ze som tehotna aj keď mrška ešte nemeškala a tak som si, želala aby došla. Gratulujem všetkym komu to výjde a držim palce, nech na toto výnimočne obdobie spomínate len pekne.
@mojkamoj ďakujem. No uvidime čo z toho bude. rano som si urobila znova, na mamateste som tam nevidela nič a na pepino teste duch, ale neviem to posudiť, buď je rovnaký ako ten včera, alebo slabši. Silnejši určite nie, tak neviem. Začína sa mi vyhadzovať akné ako pred MS, tak uvidime, dufam, že mrcha jedna mrchata nedojde.
@mojkamoj to su pepino testy. Vždy aspoň u mňa pepino a mamatesty boli spoľahlivé. No možno už niesu. Ja som dnes 29DC. Ovulka nemam ani šajnu kedy prebehla. Vždy mam bolestivu, tento mesiac som nejako extra necitila, iba take slabšie bolesti, ale skvôr by som povedala, že bola neskvôr. Ale pravdu ti poviem, že som si skvôr myslela, že napíšeš, kde tam ja čiarku vidim ??? 🙂 Mala som ešte z toho pondelka jeden test, na ktorom to pekne bolo vidno tu T čiarku, nemusela som ju vykukavať, bola pekná, no nosila som ho z tej radosti zo sebou, bola som aj na očnom a pod,stale som očumavala aká je pekná, tak mi ten test zožltol, že sa to teraz nedá tak odfotiť. (Škoda, že som ho neodfotila za čerstva ☹ / Ešte sa ťa opýtam, mysliš, že ak ma test viac farby, tak vie tu tehu čiarku ukázať aj falošnú??? 😖
@sabina1975 no ja som na tom podobne, ja som prišla v novembri o bábo v 9tt a dúfam, že nepríde ani jedna mrcha aj keď neverím, že by sa zadarilo na prvý šup. Držím palčeky aby ti to vyšlo. 🙂
@majkuska2 ak je tá druhá čiarka ružová a je aj slabá tak tehu si. Ak by bola taká šedá, tak to nič neznamená. Veľmi ti držím palce a vidím, že aj ty už máš dve detičky. 🙂 V poslednej dobe je nejaký nárast mamičiek čo chcú tretie dieťa a to mne každý hovorí, či mi nešibe, že chcem tretie 🙂
@majkuska2 tak teraz ani nevieš ako si ma potešila, na takúto odpoveď som strašne dlho čakala 😀 Ja som mala MA a 16.11 som mala kyret, no už cez víkend sme sa snažili, ja nemienim čakať 😀 Mrchu mám dostať okolo 14.12. tak neviem, no ale povedala som si že tak skoro nebudem testovať, lebo ked som teraz bola tehotná tak sme sa snažili tri mesiace a toľko peňazí som vyhodila na testy, že teraz som si radšej nakúpila za to vitamíny a keď bude týždeň meškať tak testnem potom. 😀 Veľmi si ma potešila, že sa to dá aj tak skoro. Ja sa bojím, že teraz nemám ovu alebo sa mi rozhádže cyklus. No uvidíme.
@ellis21 nič mi nesilnie, mam pocit, že to nevyjde. Aj keď nadej umiera posledná. Inač ešte dnes idem s deckami do mesta na Mikulaša, tak by som si kupila ešte ten jeden test, neviem sice aký, na ktorý sa mam spoľahnuť. Nič už preto viac nemôžem spraviť ani sa teraz nemienim testami zasobovať. Keď som si tak zrátala, koľko som teraz vyhodila za testy, ufffff 😨
ahojte kocky tak dufam ze sa k vam pridam aj ja... dnes som bola u dr a na 95% cakam babo mam ist este na druhy tyzden na ultrazvuk vo stvrtok tak uvidime ... MS mi meska dnes 5 den... rano teho test negativ a u dr mi robila a bol pozitiv uvidime...:D 😉
@majkuska2 no veď toto a víde ti duch, ty sa tešíš a potom s toho nič nieje. Ja som bola včera na Mikuášovi, tak sa malý bál ísť, lebo má panyku s čerta ale ten tam nakoniec nebol. Tak sa vytancovali do sýta. No a dnes príde Mikuláš k nám 😀 Ja som si kupovávala mama testy a nič a nakoniec ten čo sa dáva do prúdu moču pol // ale ž po troch dňoch čo mi meškala mrcha. No ja som to nejak podvedome cítila že to vyšlo. No a teraz cítim že príde mrcha, tak snáď cez sviatky sa zadarí 😀 Držím aj ja tebe palce 😀 Daj vedieť ako to pokračuje.

@mistrall tak tak tú chvílku to vydržíme,veď drobci stoja za všetko 😉