icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

pasad
15. jan 2013

@mistrall tak to je jake premakane, skvely napad! a co naposledy nedopadlo dobre?

mistrall
15. jan 2013

@pasad no ked som bola min rok na sone v 12tt tak som mala MA, cize hned ako ma zacal pozerat som videla len ciernu machulu, a vedela som ze je zle, vtedy ba som radsej nic nevidela , no ale teraz dufam ze to uz bude ok, hadam to bola len nahoda 🙂

katla
15. jan 2013

Baby stalo sa Vam, ze ste jeden den vracali a druhy den vsetko v naj poriadku ako by sa nic nestalo?
Mna v nedelu cely den nadrapovalo na vracanie,ale nic a vcera som vyvratila aj vodu. Mala som aj zvysenu teplotu (37-37,4) a dnes nic, len kaslem. Myslite, ze je to tehotenstvom? Som 9tt, ale doteraz mi takto nebolo. Citim sa ako by ma parny valec presiel, ale neni to take chripkove.

darka2001
15. jan 2013

@katla mohlo by to byt z tehu lebo mna upozornovali kamosky,ze ani pri miernej teplote nemam stresovat,vraj je to o.k,ale aj tak by som aspon cinkla dokymu

katla
15. jan 2013

@darka2001 Hej, ved uz zajtra idem k mojej doktorke, nech mi aspon na ten kasel nieco da. Len som chcela vediet vas nazor tu na to.

pasad
15. jan 2013

@mistrall aha uz chapem, tak to ma mrzi, vtedy je asi ten dvojmonitor nevyhodou. ale urcite teraz bude vsetko ako ma byt, uvidis!

midu6
15. jan 2013

ahojte kocky,tak aj ja som dnes bola na ultrazvuku a vsetko mame v poriadku.babo ma 59,00mm 🙂 ak som dobre vycitala z papierov....jooj uz si to pomalicky zacinam aj uvedomovat,ze budeme rodicmi 🙂

rybca
15. jan 2013

@katla ja som vcera tiez mala zvysenu teploru, 37.3, ale hned som sa docitala na nete, ze je to normalne a uz mi ani nie je tak zle, ani ma tak nebolia prsia, ale zacinaju svrbiet a navecer som uz celkom dost unavena, a stale mi nic nechuti, ako zjem, ale nie je nic, ze co si musim dat a na tazobu a nevolnost mi pomahaju oriesky, najviac slane pistacie

pasad
15. jan 2013

@midu6 to je super, urcite si dobre vycitala, lebo to zodpoveda tvojmu tyzdnu. vsade sa pise, ze v druhom trimestri, od 14teho tzydna uz pridu tie pocity materstva a nasobia sa este s prvymi pohybmi 😉 tak len si to krasne uzivajte.

drnduliak
15. jan 2013

baby mna straasne svrbi brucho, ale uplne neznesitelne, mam ho cele doskriabane, lebo to neviem ovladat 😖 keby ma videla teraz dr. tak si povie, ze je na mne dake nasilie pachane 😅 skusala som uz viacere kremy a nic nepomaha, bojim sa ze budem mat strie ako hrom 😠 😠 😠

pasad
15. jan 2013

@drnduliak pri malej si mala strie tiez?

katla
15. jan 2013

@rybca Presne to mám aj ja s tým jedlom. Jem len preto, že musím, ale chuť na niečo konkrétne ako voľakedy som nemala už dávno. Ale nevadí. Aspoň sa neprezierame 😀 Prsia mňa nesvrbia, nebolia, ale mám uplne suché bradavky.

lucka188
15. jan 2013

@norwaybergen A kde to zijes? V Norsku?

drnduliak
15. jan 2013

@pasad nemala ziadne, a tiez ma mierne svrbelo brucho, ale toto je uplny extrem, ako keby som mala daku alergiu alebo co...ale nie som vyhadzana, iba doskriabana

norwaybergen
15. jan 2013

@lucka188 tak tak, v Norsku.. jeden by si povedal, ze aka tu musi byt super starostlivost, ale na nase pomery je to jedna velka bieda...

miciluci
15. jan 2013

@nefertitka
@darka2001 Ahojte,skuste pozriet aj na www.tehotenske-oblecenie.eu alebo http://www.oblec-sa.sk/www-webareal-sk-oblec-sa... webe je toho viac,na tej prvej stranke maju pekne tehotenske nohavice 🙂 ja som si uz objednala tie smotanove,lebo dodacia doba je 21 dni a mna uz vsetky nohavice a rifle tlacia.

lucka188
15. jan 2013

@norwaybergen No to ma prave prekvapuje. Clovek by cakal ze pri tej zivotnej urovni vas aj lekari budu rozmaznavat..

cora41
15. jan 2013

@midu6 super 🙂 tak si to teda uzivaj poriadne, teraz to zacne byt bez takeho toho prveho strachu a bude uuuuz len lepsie 🙂

norwaybergen
15. jan 2013

@divzuz hovorila som jej ze by som ho rada videla a ona ze no ale to je uplne zbytocne, lebo tam uvidime len ze ci sa hybe a ci mu bije srdce, nic ine... akoze ako keby to nebolo prave to, co som chcela vidiet :( a podla nej a vacsiny lekarov tuto je to sijove prejasnenie zbytocne robit, iba ked mas nad 37 rokov alebo nejake zdravotne indikacie.. ze tato moja lekarka robi od polovice 80-tych rokov a "za celu svoju karieru sa nestretla s jedinou zenou, ktora by na tom vysetreni bola" nechapem. aj tak si ho pojdem dat urobit na sukromnu kliniku, stoji to vsak vyse 200 €, rovnako ako normalne vysetrenie :(

cora41
15. jan 2013

@pasad my sme tiez celkom vysoki, no ako vy nie 🙂 ja mam 174 a moj manzel okolo 190 cm...no ten moj tyzden pozadu mi trochu vrta v hlave, aj ked s tym nic neurobim ....🙂 uz len jeden den a uvidime a dilema bude vyriesena 🙂 este ti byva zle?

pasad
15. jan 2013

@drnduliak aha, tak potom nie je asi pravdepodobne, ze budes mat pri druhom strie, kedze je to skor vec genetiky, nez starostlivosti kozmetickymi pripravkami. nemoze to byt predsa nejaka alergia?

pasad
15. jan 2013

@cora41 neboj, ja viem, ze vsetko bude ok, myslim na vas. ja som dnes dostala chut na spisske parky no a samozrejme skoncili v zachode. takze ano, este mi byva zle. ale je to lepsie, urcite omnoho lepsie nez to bolo v skorsich tyzdnoch.

cora41
15. jan 2013

@pasad dakujem 🙂 to ja mam take stavy, v robote to ujde lebo nestiham a potom vecer doma to zacne, ale je to horsie teraz, ked sa blizi k tej kontrole, co je tiez asi normalne... ?Uz nech je to za mnou ☹

monkovec
15. jan 2013

@marley7 mne sa v tehotenstve podstatne zlepšila ako pleť, tak aj vlasy a nechty.ale zdá sa mi že odkedy som v 12 týždni začína sa mi kvalita pleti zhoršovať. Nie je to nič strašné, ale už nie je taká super ako na začiatku.

katarinka_brnka
15. jan 2013

Taaaaak prva pradna dopadla super mrnusik je neposedny furt sa hybal a ma 3,17cm 🙂

marin.frist
15. jan 2013

@miciluci ahoj, das potom vediet, ako tie nohavice sedia? 🙂

pasad
15. jan 2013

@cora41 urcite je to normalne, lebo ci uz si to prizname alebo nie, sme nervozne pred kazdym vysetrenim. ale to je ok, lebo je to znamka zodpovednosti. takze sa neznepokojuj a zajtra sa tesim na novinky, kludne sa tam aj popytaj na velkost, ak ta to trapi, neboj sa to pytat lekarov.

monkovec
15. jan 2013

dnešná fotka mojej lásky 🙂 5,9 cm

pasad
15. jan 2013

@katarinka_brnka jeeeeej, ako nadherne ho/ju vidno 🙂 krasa!

cora41
15. jan 2013

@pasad az vo stvrtok, takze este prezit zajtra 🙂