Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Baby stalo sa Vam, ze ste jeden den vracali a druhy den vsetko v naj poriadku ako by sa nic nestalo?
Mna v nedelu cely den nadrapovalo na vracanie,ale nic a vcera som vyvratila aj vodu. Mala som aj zvysenu teplotu (37-37,4) a dnes nic, len kaslem. Myslite, ze je to tehotenstvom? Som 9tt, ale doteraz mi takto nebolo. Citim sa ako by ma parny valec presiel, ale neni to take chripkove.
ahojte kocky,tak aj ja som dnes bola na ultrazvuku a vsetko mame v poriadku.babo ma 59,00mm 🙂 ak som dobre vycitala z papierov....jooj uz si to pomalicky zacinam aj uvedomovat,ze budeme rodicmi 🙂
@katla ja som vcera tiez mala zvysenu teploru, 37.3, ale hned som sa docitala na nete, ze je to normalne a uz mi ani nie je tak zle, ani ma tak nebolia prsia, ale zacinaju svrbiet a navecer som uz celkom dost unavena, a stale mi nic nechuti, ako zjem, ale nie je nic, ze co si musim dat a na tazobu a nevolnost mi pomahaju oriesky, najviac slane pistacie
baby mna straasne svrbi brucho, ale uplne neznesitelne, mam ho cele doskriabane, lebo to neviem ovladat 😖 keby ma videla teraz dr. tak si povie, ze je na mne dake nasilie pachane 😅 skusala som uz viacere kremy a nic nepomaha, bojim sa ze budem mat strie ako hrom 😠 😠 😠
@norwaybergen A kde to zijes? V Norsku?
@lucka188 tak tak, v Norsku.. jeden by si povedal, ze aka tu musi byt super starostlivost, ale na nase pomery je to jedna velka bieda...
@nefertitka
@darka2001 Ahojte,skuste pozriet aj na www.tehotenske-oblecenie.eu alebo http://www.oblec-sa.sk/www-webareal-sk-oblec-sa... webe je toho viac,na tej prvej stranke maju pekne tehotenske nohavice 🙂 ja som si uz objednala tie smotanove,lebo dodacia doba je 21 dni a mna uz vsetky nohavice a rifle tlacia.
@norwaybergen No to ma prave prekvapuje. Clovek by cakal ze pri tej zivotnej urovni vas aj lekari budu rozmaznavat..
@divzuz hovorila som jej ze by som ho rada videla a ona ze no ale to je uplne zbytocne, lebo tam uvidime len ze ci sa hybe a ci mu bije srdce, nic ine... akoze ako keby to nebolo prave to, co som chcela vidiet :( a podla nej a vacsiny lekarov tuto je to sijove prejasnenie zbytocne robit, iba ked mas nad 37 rokov alebo nejake zdravotne indikacie.. ze tato moja lekarka robi od polovice 80-tych rokov a "za celu svoju karieru sa nestretla s jedinou zenou, ktora by na tom vysetreni bola" nechapem. aj tak si ho pojdem dat urobit na sukromnu kliniku, stoji to vsak vyse 200 €, rovnako ako normalne vysetrenie :(
@miciluci ahoj, das potom vediet, ako tie nohavice sedia? 🙂
@cora41 urcite je to normalne, lebo ci uz si to prizname alebo nie, sme nervozne pred kazdym vysetrenim. ale to je ok, lebo je to znamka zodpovednosti. takze sa neznepokojuj a zajtra sa tesim na novinky, kludne sa tam aj popytaj na velkost, ak ta to trapi, neboj sa to pytat lekarov.
@katarinka_brnka jeeeeej, ako nadherne ho/ju vidno 🙂 krasa!

@mistrall tak to je jake premakane, skvely napad! a co naposledy nedopadlo dobre?