Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@pasad nooo a este ako sa mrvilo neobsedelo na jednom mieste 😵 😵 😵 😵 😵
@katarinka_brnka toto aj mna dnes dojalo skoro az k slzam, jak som to videla tak rychlo sa hybat 🙂
@pasad nooo to ano je to zazrak 🙂 a hlavne ako rychlo rastu 🙂
boze, baby, kraaasne fotky, aj ja uz chcem ist na utz, ale poradnu mam az o dva tyzdne, to sa nacakam ☹
baby, je ok ak ma trochu pobolieva brusko? nie stale, ale citim ho...
@nefertitka ja som do polroka schudla na ešte menej ako som mávala, suseda mi vravela, že mám ísť na vyšetrenia, že som hrozne chudá ale to preháňala 😀 mala som 56kg na výšku 167cm takže ja som ešte aj chcela schudnúť aspoň na 52kg
@cora41 aj ja idem vo štvrtok už sa neviem dočkať 🙂
@henriett19 aj ja idem zajtra doktorke juj neviem sa dočkať kedy uvidím na utz žubrienku.... len aby bolo všetko ok.
Juj baby ja dnes idem na pohreb môjmu kolegovi a kamarátovi zomrela mamina tak držte palce nech sa tam nezložím dlho som rozmýšľala či ísť ale myslím že by sa patrilo ....
ja som napriklad pri prvom tehu vzdy vedela kedy rastie babatko, roztahuje sa maternica, lebo ma vtedy tam postipkavalo a hned potom prisla strasna unava, a nikto mi neveril, ze je to ono..🙂) teraz ma len proste pobolieva, citim podbrusko
@cora41 ano, presne je to tak ako hovoris - sedis doma a premyslas, ci je vsetko v poriadku, ci sa na kontrole neukaze nieco zle... zatial co ked si v praci v jednom kole, nemas na take veci cas. z toho dovodu sa tam chcem po 1. trimestri vratit, ak ten geneticky ultrazvuk dobre dopadne.
@marin.frist jasne, ze dopadne dobre 🙂 inak ani nemoze 🙂
@cora41 tak sa snazim nastavit 😉
@marin.frist ake je to jednoduche povedat a uuuplne ine urobit 🙂 ale musime sa snazit mysliet pozitivne 🙂 aj ked ja som bola tomu pravy opak vcera, vecer ma chytila depka, ze som sa s nikym nerozpravala a bola mi tak dobre 🙂
@cora41 veru, ako vravis. ale nebudem zbytocne stresovat miminko, ked aj tak na tom uz nic nezmenim, ak nieco nie je v poriadku.
nalady su asi normalne, mne vcera vyhrkli slzy najprv od dojatia, ked mi muz len tak z nakupu doniesol ruzu a potom som sa rozrevala vecer nad tym, ze som cele dni sama doma a uz mi z toho hrabe 🙂 tak sem tam moze byt clovek aj trosku asocialny, no a co 😀
@marin.frist
mas pravdu aj mna uz sibe z toho , ze som doma zavreta, ako to moze zvladnut niekto kto je celych 9m na PN, uf obdiv..mne uz pekne slaha.. 😀
@mistrall ved to... ale tak niekto sa vida casto s rodicmi, co mne staci tak raz za 3 tyzdne 😀 9 mesiacov by som asi nedala, hlavne na jar by mi bolo luto, ze mam len vychadzky a drepim cele dni zavreta vnutri. hoci, mozno ak ma budu v praci velmi stvat, si to este rozmyslim 🤐
@marin.frist hehe no nasi byvaju 10 km od nas na dedinke tak ehm dost casto su v meste 😀 no dufam ze v buduci piatok uz bude posledny den PN..Trochu som zas zacala nervacit, lebo to je des takto doma, prilis sa pozorujem, pozeram na nete hluposti a potom mam stres.. 😠
@marin.frist ahoj,pravdaže dám vedieť. sama som poriadne zvedavá,na fotke vyzerajú krásne. dúfam,že sa do nich zmestím kým prídu 😀 (cez stehná)
@marin.frist no a v praci to bude pecka, frmol na zaplakanie, aj sa tesim aj nie, ale mometalne sa viec tesim, mozno to este olutujem 😀
@mistrall nasi este stale ani nevedia, ze som na PN a tehotna, takze tak 😀 mne by to vychadzalo na navrat 4. februara, po ukonceni 13tt... a tiez to bude frmol, nervicky, znova zvykanie na open office (po 3 mesiacoch klidecku v tichu doma)... ale ked olutujem, nabehnem k svojej gyn a vypise ma 😀

@monkovec nadhera, ako krasne vidno profil tvaricky, aj brusko.