Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@rybca jj.presne to si uvedomujem, ze prejav strachu o dieta, je v podstate prejavom lasky a zodpovednosti toho, kto sa strachuje. a asi uz na cely zivot. len teraz v tom nasom prvom trimestri nam to este tie nase hormonalne vykyvy "spestruju" o dost viac. ale verim, ze to zvladneme vsetky. nechcem, aby mi strach prekazil radost.
@marin.frist @zabavka baby ja som mala pri prvom tehu herpes 3x, v kazdom trimestri raz 😠 a davala som si becko aj masticky...vraj to nie je nebezpecne, pokym ho nemate zrovna v tehotenstve prvy raz v zivote
@pasad neboj moja, trosku sa zabav niecim, ked pride na Teba depka... ja som mala take minuly tyzden v stredu - den pred tym UTZ a bola som teda na nepoznanie. Nebola som sa schopna rozpravat ani s manzelinom a ani s mojim synom.. len som potrebovala byt sama a na nic nemysliet... a teraz je zasa fajn a tusim bude az do utorka, ked budem depkarit znova pred UTZ - ale to by sme neboli baby, keby sme tak neblaznili, nie? 🙂
@drnduliak ake masticky si pouzivala?
Baby pomooooc ja už neviem čo mám piť, voda mi už vôbec neberie a mám pocit že aj z tej mi je na grcanie ☹ a z džúsov a čajov mi je zle..... ako tieto nevoľnosti by už naozaj mohli prejsť 😒
@luciarichard Hmm no ja taketo problemy sice nemam, ale ked som mala podobne stavy sposobene crevnou chripkou, doktorka mi naordinovala pitie po lyzickach. Proste strasne male dusky, to si skusala? Aby si zas nebola dehydrovana..
@luciarichard ani voda s citrónovou šťavou ti nejde? môžeš si pridať aj trošku cukru. Alebo mlieko, granko... skús
mne sa začal v sobotu robiť herpes na pere. cítila som, ako ma svrbí a štípe, červený fľak sa mi spravil a behala som po byte jak šalená a hľadala mastičky. Našťastie som našla, natrela a herpes nikde 😀 super.
Používam Canadent sérum (výťažok z konope) - dostať v lekárni a ešte Virumerz gél.
@luciarichard
skusene porodne asistentky zo zahraničia odporučaju vela vela spanku a tiez vela tekutin- skus po malilinkych duškoch, napriklad slamkou 🙂
@moonica 😀 sranda , aj ja mam od neho PN, a idem akurat tento piatok k nemu na kontrolu.. hej no ked mas problm tak potom treba utekat na urgent, to uz tazko on vyriesi, lebo aj tak ta len posle do nemocky..Dufam ze sa ti to upravi, a podvihne ked maternica narastie..s nasimi gyn, sa podla mna da ( v nemocke myslim)
@mistrall no, ja odkedy som zstila,ze som teh., tak mam znamu sestricku v nemocnici a vybavila m gynekologa Schwarza, je zlaty a vtipny, takze ja len k nemu od uplneho zaciatku kym som este ziadne problemy nemala.
No je pravda,ze v nemcnici sa s nimi da, poznam nejakych troch uuuplne zlatych a ak poznas Bornaya zlateho mladeho mileho 🙂
@mistrall no ja s nim nemam az taku dobru skusenost... preto som k nemu ani chodit nechcela. Mam pocit, ze on tam viac nije ako je, mojej maminke mal vybavovat operaciu a zrazu neordinoval, nic nevybavil a ona chuda dva mesiace krvacala, nakniec cez znamost jej vybavil priatel palucha v rooseveltke. Avzdy ked som tam, tak mam pocit,ze ani sestricka nema svoj den, byva arogantna, podrazdena... neviem... 100 ludi 100 skusenosti , ale ze je velky fesak to uznat musim 😀 a z kade z bb si?
mne je neska tak hrozne..ráno som skoro 5x odpadla..som bola rada,že som dokázala prejsť z kúpelne do kuchyne si sadnúť a potom do izby,čo mi už bolo totálne slabo a nevedela som pomaly ani chodiť..ešte aj teraz,keď sa postavým,mi je na odpadnutie 😒
ahojte mozem sa k vám pridat???

ono si treba uvedomit, ze s pocatim prichadza obdobie strachu a bohuzial, teda aspon u tych zodpovednych, sa toho strachu uz nezbavime, stale sa budeme niecoho bat, teraz ci babatko pekne rastie, ked sa narodi, tak aby bolo zdrave, ked zacne behat sa budeme bat aby si neublizilo... no proste tu uz stale bude nejaky strach, zalezi len od nas ako sa s tym strachom vysporiadame..🙂)))))