Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
baby dneska som spala 11 hodin,🙂) som zistila ze to ze si umelo posuvam cas na co najneskor aby som spala lepsie a tuhsie cez noc vooobec nepomaha🙂 tak som skusila metodu ze "chod spat ked sa ti chce" coz bolo v mojom pripade uz o siedmej a krasne som sa vyspinkala, samozrejme ze od tej druhej som zacala vstavat na wc a vsetky tie veci dookola LENZE ked som si to vsetko spocitala tak som mala dostatok spanku tak ci onak.......keby ze to nebola taka strata casu chodit spat uz od siedmej kazdy den tak to robim stale🙂 ale raz za cas sa vyspat je krasne🙂 😀
@marin.frist Gratulujem k super vysledkom 🙂 Musim sa ale priznat ze na tom obrazku vobec neviem identifikovat co je co 🙂
@lucka188 je hore chrbtom, gulicka vpravo je hlava, oval dalej je telicko, biely pruzok chrbtica 😉
@katla
@lucialen ahojte.aj vy cakate dvojky????ja som dneska bola dal my knizku.máme sa dobre.brucho uz aj my máme trocha..
@henriett19 Dakujem..tak co uz haha..ale ved aj ja mám 21 no budem mat v aprili.a ty uz más jedno bábo doma?
tehulky, zaujímavé stretnutie v KE 8.2.13, nakuknite 🙂
http://www.porodnaasistencia.sk/index.php?a=akt...
@lilli202 No veru ja už mám doma malého 16mesačného čertíka menom Laura, otehotnela som v 18tich a skoro mesiac po porode som mala 19 🙂
@marin.frist Ahaaa uz vidim 🙂 Wow ako super je vidiet tu chrbticu 😲
@henriett19 aha rozumiem ta.nevadi to len nech ste zdravé avsetko nech je dobre.nie?
@lilli202 No veru presne tak 🙂 a ako sa cítiš máš aj nevoľnosti?
@henriett19 vies co nemám niekedy sa citim ako keby som ani tehotná nebola a pritom mám dve.len na to ze neviem spat v noci :(((akokeby ma zobudili a dalej neviem spat..a ty???
@lilli202 ja mam zas pocit ako keby sa mi to zacalo vraciat, rano sa budim strasne hladna ale nechuti mi tak skoro jest a potom mi je navracanie az kym sa nenajem ale snad uz to zachvilu prejde 🙂 vnoci by som ja zas rada spala len ma zas mala stale budi takze tak
@lilli202 Ahoj. Áno, aj ja mám dve detičky v brusku. Čítam, že nemáš žiadne nevolnosti ani nič. Ja som na tom rovnako. Ale ja si pospim rada a v poslednej dobe aj dlho. Som teraz PN lebo lebo som prechladla a zmohol má kašel a nádcha, tak si pospim aj cez deň. Ja mám kontrolu utz v piatok. Už rátam hodiny, nech je piatok lebo sa neviem dočkat. Hrozne sa tesim, ale bojím zároveň.
padli mi za obeť čipsy,tyčinky a oriešková čokoláda..to sú chute
už druhý deň ma vkuse pichá na pravej strane ☹ predtým som mala bolesti v podbrušku, ale to bolo úplne niečo iné...
@marin.frist gratulujem 🙂 pekny obrazocek 🙂 a aky je velky? kolko ma cm?
@cora41 minuly tyzden mi moja gyn namerala 3,8cm (vraj zodpoveda 10tt+5) a dnes v MT namerali 3,4cm (vraj zodpoveda 12tt+0).... takze sa drzim tych 3,8 😀 ale sranda, ako to kazdemu vyslo inak, nechapem to.

@enynka30 daj si mak, v tom je velmi vela vapnika. dovod si zadelit makove sulance 😀