Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@henriett19 skus som zvedava
@pasad vies co moja, dnes bol prvy den, tak sa dalo- aj ked od deviatej rano do siestej vecera, no horsie bude ostatne dni a hlavne v piatok, ked uz budem mat toho akurat dost 🙂 ale je to veelmi zaujimave, tak sa to da kompenzovat🙂 len mame otrasne stolicky a od obeda ma uz bolel priserne zadok, tak som sa tam vrtela ako taky zemiak na horucej panvici 🙂
@deniska84 Nooo takže najskôr začala krúžiť, potom zastala a potom sa začala hojdať 🙂 takže to mam chápať tak, že budem mať ešte dievčatko a chlapčeka alebo to znamená, že prvá baba mi vyšla a teraz budem mať chlapca? 🙂
ahoj, tiež som v klube augustoviek, relatívne, lebo termín mám na 1. augusta 🙂
@pasad budem musiet odbehnut, sice je to v Kosickej Belej a potom sa budem musiet na to skolenie vratit, no neda sa nic robit... Ja mam nastastie svoj vlastny office, tak si aj rozopinam nohavice a aj kosele, ked treba a len ked idem z officu von alebo ked ma moja super asistentka upozorni ze niekto ide, tak sa upravim🙂 normalne ze babska dohoda 🙂
@henriett19 no kedze prve dieta uz mas dievca a kruzilo sa sa tak to je to prve dieta, druhe ked sa hojdalo by mal byt chlapec ale nechapem precosa ti zastavilo medzi tym to by sa malo az na konci testovania
boze take pekne babatka sem davate, aj ja uz chcem fotecku zo sono, este si musim tyzden pockat, taka som nedockavaaaa 😅 😝
no keďže som si od augusta neznačila červenú, tak nám ten termín kolíše plus mínus dva týždne...teraz viem aké su výhody značenia🙂
@deniska84 Aha ale ono to zastavilo tak ze proste skoncilo to kruzenie ale stale sa to trosku hybalo a potom hned na to nasledovalo to kolisanie 🙂 no a potom to zastavilo na konci uplne uz to nic nerobilo
@henriett19 no ja som to robila inak trocha pred kazdymtestovanim som tu ihlus nitou obtierala o vonk.cast dlane a az potom som cakala co bude robit, potom som zasa obtierala a to som opakovala dovtedy pokial bezostalo stat uplne takze nam vysli 2 chlapci a 3 uz nebude
@deniska84 no idem vyskusat ešte raz 😀
@deniska84 teraz som to tak spravila a tiež mi to tak vyšlo, sranda 😀
@henriett19 no nic uz sa mi oci zatvaraju akosi.idem si lahnut s tym drobcekom nasim 🙂 niekedy zas mozme popisat.opatruj sa zatial a nech sa dari 🙂 dobru noc
@deniska84 Jasné môžme, takže dobrú noc a napodobne 🙂
@henriett19 no ti vravim v nesej rodine si to opakovali ti co uz deti maju a potvrdilo sa im to,mama s otcom vravia ze to zatial vsetkym v rodine co skusali vyslo tak preto sa nato aj spolieham lebo ja tuzim po chlapcekovi 🙂
@deniska84 aj mojej mamine to inak vyšlo 🙂
@henriett19 no vidis tak sa nechame prekvapit aku skutocnost nam oznami nas lekar ten uz by sa mylit nemal 🙂 tak teda este raz dobru noc 🙂

@deniska84 no idem vyskúšať 🙂