icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

drnduliak
22. jan 2013

@pasad no to by som bola rada, idem az o tyzden a to uz budem v 14. tt...moja dr. si dava nacas, idem po siestich tyzdnoch 😠 😠

henriett19
22. jan 2013

@deniska84 Tak veru, pravdu máš, dobrú noc 🙂

e.lle
22. jan 2013

@drnduliak robila mi najskor vaginalne a potom povedala ze uz je na tu sondu plod velky,tak robila cez brusko.a tato foto je uz cez brusko

pasad
22. jan 2013

@drnduliak tak verim, ze to je pre teba tazke, tak dlho cakat. ale pokial nemas ziadne negativne priznaky, nemas sa coho bat. drzim prsty, nech to rychlo zbehne a hlavne nech je vsetko s tebou aj babom ok.

pasad
22. jan 2013

inak baby, co mate problem s tekutinami, mne celkom zacala chutit mirinda. asi to nie je ziadna vyhra, ale som stastna, ze aspon nejaka tekutina mi chuti.

cerkutka
23. jan 2013

idem dnes na ten preatralny screening....jooooj jak mi lepiii baby...hrozne sa bojim celu noc som na to myslela...stresy..fuu

cerkutka
23. jan 2013

@pasad vsak ty robis v Tecku🙂)

cerkutka
23. jan 2013

@lilli202 aaaa uz ta vidiiiim ze si tu🙂))

borocka
23. jan 2013

Ahojte, tak sa k vam pridam.
v poradni som bola pred tyzdnom, do knizky mi zapisal 8+5d, na monitore som videla cca 3cm flak 😎 . zatial mi termin nepocital, vraj ked uz, tak presne ( v ramci moznosti), a z flaku sa nedalo nic vidiet 😝
buduci utorok idem na krv, budu robit testy, ale nic si nepripustam. vsetko bude ok ako pri prvom. potom si pockam na velke sono nech mi potvrdi pohlavie a mozem zacat nakupovat 😀
ja som presvedcena ze bude dievca, od prvej chvile to tak nejak citim. neomylny pocit ako som mala aj pri patovi. vy co tipujete???

mistrall
23. jan 2013

@pasad aj ja to mam celu nos som to citila, som si stahovala pyzamove nohavice az som skoro hola ostala 😀 aby ma netlacili, ale stale som citila podbrusko celkom vyrazne...

mistrall
23. jan 2013

@borocka vitaj 🙂 ja mam pocit ze bude chlapec, trafili sme presne ovulaciu, hoci moze to byt aj inak, uvidime..Ale zas pre dievcatko mam vybrate meno a pre chlapca nemam lebo moje 2 naj kamosky maju synov a obaja maju mena co sa aj mne pacia 😀 😀

barchee
23. jan 2013

ahojček baby 🙂 dnešná kontrola dopadla super, bábenko sa hýbalo krásne, kývalo hlavičkou, rukou, by som sa na to celý deň vedela pozerať 😵 😵 má 2,14 cm. O dva týždne idem na krv a potom poradňa, už by som mala dostať aj knižku 🙂

lucka188
23. jan 2013

@drnduliak To poznam, ja tiez musim cakat viac ako 5 tyzdnov, este tyzden a pol 🙂

cerkutka
23. jan 2013

babyyyy tak my uz sme doma z preatralneho screeningu, mame vsetko tam kde ma byt a viete co?? vieme pohhlavie🙂) budeme mat dievcatkoooooo!!!!!!!!!🙂)) je uplne nadherna a dokonala (ako jej mamicka samozrejme haha🙂

lucka188
23. jan 2013

@pasad Nechces skusit radsej tu oranginu? To mi pride take podobne ale predsalen o nieco prirodnejsie

marin.frist
23. jan 2013

@cerkutka woooooooow super! a to vam robili 3D, ked uz vies pohlavie?

penelope111
23. jan 2013

@cerkutka Gratulujem 🙂

penelope111
23. jan 2013

Baby včera večer ma dosť bolelo brucho akoby som mala dostať ms nevedela som ani sedieť ani stáť. Dnes je to trochu lepšie ale ma začali bolieť kríže a ráno som mala trochu taký žltý hlien. Myslíte, že je to ok? Dala som si magnezium či sa to uvoľní alebo sa mám obávať?

cerkutka
23. jan 2013

@marin.frist ano ano 3D 🙂 a aj 4D

marin.frist
23. jan 2013

@cerkutka jaj tak to uz ano, supeeer! mne robili len normalne, tam merali NT aj kukali nosovu kost, tak este neviem. ale nevadi, aj tak sa este bojim nakupovat 🙂

rybca
23. jan 2013

@penelope111 ja som mala nieco podobne pred par dnami, prespala by som cely den, citila som maternicu a krize a tiez na druhy den trochu zlteho hlienu, ale inac nic, tak som len zhodnotila, ze sa asi maternica intenzivnejsie poroztahovala, v piatok ideme na kontrolu, tak som zvedava

a budete sa mi mozno smiat a neverit, ale uz som citila aj take ako keby vlnobitie tam dole, ako ked mate plny mocak a utekate, alebo skacete, lenze ja som lezala..🙂))) a dnes som sa pri vareni spodnou castou bruhca oprela o dosku a citila som, ze som na "nieco" zatlacila a ozval sa mocak...🙂

penelope111
23. jan 2013

@rybca Tak dúfam, že je to ok 🙂 Ja idem k Dr. až o dva týždne a to je ešte ďalekooo 🙂

pasad
23. jan 2013

@cerkutka drzim prsty, daj vediete vysledky.
si blizko, ale nerobim v t-cku 😉. robim v podobnej firme ale americkej, tak som zvedava, ci uhadnes 🙂

pasad
23. jan 2013

@mistrall presne to mam aj ja. zacne to vecer a trva to skoro celu noc.

pasad
23. jan 2013

@cerkutka jeeeeeej, uz vidim vysledky. tak gratulujeme mamickaaaaaaaaaa 🙂 ako sa bude volat dievcatko?

pasad
23. jan 2013

@lucka188 ahoj, co je to ta orangina? myslis nejaku napodobeninu mirindy?

cerkutka
23. jan 2013

@pasad AT&T ?🙂

cerkutka
23. jan 2013

@pasad neviem, nechcem este hovorit lebo neviem. Ideme sa hrat s manzelom taku hru, ze teraz si kazdy napise na papieriky mena ktore sa mu pacia a zapneme si ich na chladnicku a postupne budeme odoberat mena ktore sa nam prestanu pacit, uvidime pri com skoncime🙂

lucka188
23. jan 2013

@pasad Nie nie, je to taky francuzsky produkt, nedavno sa to zacalo predavat aj u nas. Obsahuje to aj ovocnu stavu a duzinu a je to len jemne perlive http://www.orangina.eu/en/orangina-varieties/or...

pasad
23. jan 2013

@cerkutka bingoooo 🙂 som prekvapena, ze poznas. vela ludi o nas nevie 😉