Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@deniska84 Tak veru, pravdu máš, dobrú noc 🙂
inak baby, co mate problem s tekutinami, mne celkom zacala chutit mirinda. asi to nie je ziadna vyhra, ale som stastna, ze aspon nejaka tekutina mi chuti.
idem dnes na ten preatralny screening....jooooj jak mi lepiii baby...hrozne sa bojim celu noc som na to myslela...stresy..fuu
Ahojte, tak sa k vam pridam.
v poradni som bola pred tyzdnom, do knizky mi zapisal 8+5d, na monitore som videla cca 3cm flak 😎 . zatial mi termin nepocital, vraj ked uz, tak presne ( v ramci moznosti), a z flaku sa nedalo nic vidiet 😝
buduci utorok idem na krv, budu robit testy, ale nic si nepripustam. vsetko bude ok ako pri prvom. potom si pockam na velke sono nech mi potvrdi pohlavie a mozem zacat nakupovat 😀
ja som presvedcena ze bude dievca, od prvej chvile to tak nejak citim. neomylny pocit ako som mala aj pri patovi. vy co tipujete???
ahojček baby 🙂 dnešná kontrola dopadla super, bábenko sa hýbalo krásne, kývalo hlavičkou, rukou, by som sa na to celý deň vedela pozerať 😵 😵 má 2,14 cm. O dva týždne idem na krv a potom poradňa, už by som mala dostať aj knižku 🙂
babyyyy tak my uz sme doma z preatralneho screeningu, mame vsetko tam kde ma byt a viete co?? vieme pohhlavie🙂) budeme mat dievcatkoooooo!!!!!!!!!🙂)) je uplne nadherna a dokonala (ako jej mamicka samozrejme haha🙂
@cerkutka woooooooow super! a to vam robili 3D, ked uz vies pohlavie?
@cerkutka Gratulujem 🙂
Baby včera večer ma dosť bolelo brucho akoby som mala dostať ms nevedela som ani sedieť ani stáť. Dnes je to trochu lepšie ale ma začali bolieť kríže a ráno som mala trochu taký žltý hlien. Myslíte, že je to ok? Dala som si magnezium či sa to uvoľní alebo sa mám obávať?
@marin.frist ano ano 3D 🙂 a aj 4D
@cerkutka jaj tak to uz ano, supeeer! mne robili len normalne, tam merali NT aj kukali nosovu kost, tak este neviem. ale nevadi, aj tak sa este bojim nakupovat 🙂
@penelope111 ja som mala nieco podobne pred par dnami, prespala by som cely den, citila som maternicu a krize a tiez na druhy den trochu zlteho hlienu, ale inac nic, tak som len zhodnotila, ze sa asi maternica intenzivnejsie poroztahovala, v piatok ideme na kontrolu, tak som zvedava
a budete sa mi mozno smiat a neverit, ale uz som citila aj take ako keby vlnobitie tam dole, ako ked mate plny mocak a utekate, alebo skacete, lenze ja som lezala..🙂))) a dnes som sa pri vareni spodnou castou bruhca oprela o dosku a citila som, ze som na "nieco" zatlacila a ozval sa mocak...🙂
@rybca Tak dúfam, že je to ok 🙂 Ja idem k Dr. až o dva týždne a to je ešte ďalekooo 🙂
@pasad Nie nie, je to taky francuzsky produkt, nedavno sa to zacalo predavat aj u nas. Obsahuje to aj ovocnu stavu a duzinu a je to len jemne perlive http://www.orangina.eu/en/orangina-varieties/or...

@pasad no to by som bola rada, idem az o tyzden a to uz budem v 14. tt...moja dr. si dava nacas, idem po siestich tyzdnoch 😠 😠