Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@cora41 ak nerozumies anglicky, prelozim ti:
http://community.babycenter.com/post/a23198911/...
inak na zahranicnych strankach som sa docitala aj dost vela pribehov, kde nemali deticky nosovu kosticku vobec pocas celeho tehu a bez nej sa aj dokonca narodili a zdrave 🙂, takze to nemusi vzdy znamenat nutne vaznu vadu. staci si dat vyhladavat missing nose bone
@pasad hej v podstate pocut, len musim pohladat, niekedy mam pocit ze sa babo uhyba, co je asi aj pravda, kedze je to ultrazvuk..tak len sem tam popocuvam, hlavne priatel sa na to namotal 😀 ale pocut to inak ako moje cieviska-a tie su riadne rusive 😀 ale oriantujem sa podla zvuku, nie podla disleja, lebo tam nevidim a hadze to vselijake hodnoty 😎
@lucka188
@grelu baby, vsetko zalezi len od vasej stavby. ja pri prvom babe som za prve tri mesiace schudla 12kil. a a potom pomalicky som priberala. pred tehu som mala 55kg, na prvych prehliadkach som spadla na 43kg ( to bolo velmi zle) a v den porodu som mala 62. takze som pribrala 7kg oproti povodnej vahe. a vsetko to bolo len v bruchu, v den odchodu z nemocnice som v rifliach a botaskach navazila 48kg. a pocas kojenia to islo dole na 46kg.
teraz sa snazim, nemozem schudnut. to by som sa nedokazala starat o syna.
hlavne treba mat dost pohybu. a s jedlom si urcite vycitky nerobit 😝
@lucka188 ja som otehotnela v auguste, a prve tyzdne mi zle nebolo, len som nejako chudla a narastli brutalne prsia. a to som este o tehu ani netusila. potom mi bolo strasne zle, rano som na zachod nestihala dobiehat, z mestskej linky som vyskakovala predcasne a zvracala do smetnych kosov. citila som sa velmi zle. a vyzera som priserne. a to ked ja poviem ze som vyzerala hrozne, tak to uz bol extrem.
zvracala som 5-6x kazdy den. vodu, tycinky, suchare, vsetko. tak som prestala jest.......lebo ved aj to zvracanie stoji strasne vela energie a ja som ju uz nemala odkial brat.
babatko rastlo, bralo si z mojich zasob. maly bol v poriadku cele tehotenstvo. nemali sme ziadne problemy. donosila som ho dokonca, do velkosti 3200g. takze on si zobral zo mna vsetko co potreboval.
@pasad haha🙂) nie som predsa ziadne B-cko.....aaaleee niee.e..ked som si pred rokom apol hladala pracu tak bolo mojim cielom ist pracovat do mediznarodnej korporacie, takze v kosiciach som mala v hladaciku dve firmy a to T-systems a AT&T kedze IBMka este nebola celkom stotoznena so stahovanim sa.....akurat ma potom od AT&T odradilo to ze pracuju podla americkych hodin🙂) takze tecko mi ostalo🙂
@zuzanapd no ved ona povedala ze to je na 90% takze 10% tam este stale je🙂 vcera sme boli kupit prve oblecenie (lebo sme si povedali ze ked prekrocime prvy trimester tak chrustovi nieco kupime) a kupili sme neutralne farby, lebo aj ked viacmenej verime ze je to baba, je tam stale tych 10% 🙂
@drnduliak my sme na tom podobne, ze sme to mali zakazane, ale vcera som bola na vysetreni a Dr nevidela ziadnu krv ani hematom nic....tha rozmyslame ze ci na to nevhoupnem....ale radsej si pockam na vyjadrenie svojho lekara...🙂) kedze z sme 3 mesiace bez ssexu tak ten tyzden to dam🙂 hoci uz mi hormony biju na mozog musim povedat🙂
Ahojte zeny,som tu nova a mam termin v auguste.bohuzial som na rizikovom,mam dost velke problemy kvoli myomom.teraz som v 10. tyzdni a v 16. musim ist na operaciu na vybratie tych myomov aby som mohla male donosit.velmi sa toho bojim.nepoznate nejaky taky pripad?
ahojte baby. poradite mi prosim nejake pekne muzske a zenske meno pre dietatko.paci sa mi. ich viac ale neviem sa este rozhodnut. este je to sice skoro uvazovat ked nevieme este pohlavie ale predsa uz treba mat nejaku predstavu.ake mena sa pacia vam? 🙂
@deniska84 no ono hlavne zalezi na priezvisku, aby to nevytvorilo nejaku cudesnu kombinaciu... stale si vravim, ze to dieta s tym bude zit cely zivot a decka vedia byt velmi zlomyselne v posmievani 🙂 dalsia vec je, ci sa Ti viac pacia tradicne mena alebo tie moderne... pri takych ale musis ratat s tym, ze v skolke bude dalsich x deticiek v triede s rovnakym menom 🙂
@cora41 nemas zac moja, fakt som do rana citala rozne anglicke stranky a musim uznat, ze oproti slovenskym je to omnoho lepsie popisane, vysvetlene a hlavne je tam vela pozitivnych koncov, kde to skoncilo len malym rozkosnym nostekom, respektive detickami/dospelymi, ktori sa zabavaju inych ludi tym, ze si stlacaju nos, ktory maju bez kosticky 🙂. dokonca tam boli pribehy, ze v 20.tyzdni este nemali kosticku a podobne, ved uz vies. takze verim, ze krv bude ok a ak ta amnio upokoji, chod na to a vsetci budeme spolu verit v dobre vysledky a oni pridu. cmuk a vela trpezlivosti i sily zelame. nepoddaj sa strachu a obavam.
@marin.frist sak to viem ze je vela modernych rovnakych mien. mne sa paci viac tych zenskych ako muzskych ale my tuzime po chlapcekovi 🙂 zo zenskych sa mi paci Karin alebo Sara a muzske este nevim presne

@drnduliak ja tiez cakam na utorkovu kontrolu, kde mi s koncom pn da dufam aj povolenie na sexik uz 🙂