Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@zuzu188 tak ja som na obed zjedla 2,5 porcie perkeltu s haluskami...🙂)) tak som si povedala, ze aspon vecera bude zdravsia, tak som si dala len 2 chleby so syrokremom a kapiou, len dufam, ze mi to do rana vydrzi, lebo minulu noc ako ma synator prebudil som si uvedomila, ze som hladna, ale vydrzala som do rana a nastastie som este nepribrala..🙂
@lienka19881 mi hovor 😀 ale niekedy sa tomu neda zabranit, to je pravda, ja som sa tu tiez pytala uz ci sa baby zacali citit lepsie atd 🙂
@mistrall no keby sa dalo, ja by som na utz chodila aj kazdy den, ze ci strdiecko bije 😀
@lienka19881 😀 😀 presne , zial sa to neda, ja som si kupila baby sound, ze popocuvam srdiecko babatka na upokojenie, ale tiez len obcas, aby sme ho nerusili, predsa len je to ultrazvuk 😉 😉
@mistrall a to sa da pocuvat hned odkedy srdiecko bije? Ci az od urciteho tyzdna?
caute baby, mam taku intimnu otazku...sexujete teraz v tehu? lebo my to mame oficialne zakazane od dr. lebo som mala na zaciatku spinenie, aj duphaston beriem, ale sme velmi nedisciplinovani, a zatial klop-klop sa mam dobre, tak neviem, ci mam mat zle svedomie alebo je to v pohode 😅 😅
@lienka19881 vsade pisu ze cca od 10, ale lepsie od 12 tt tak nejak 🙂
@cora41 moja hlavu hore,kamoška bola na tom presne ako ty tiež mali NT v norme,ale nenašli nos kostičku a tak ich tiež dr pekne vystrašil hned si dali robit nejake testy ,ale fakt netušim čo to bolo,vraj sa to posiela do prahy+sa za to plati okolo 100 eur a všetko im vyšlo v norme,ale preplakali 2 týždne.
To som ale mudra ja idem na NT o týžden v stredu a ja teda budem tiež riadne panikáriť a už teraz mam z toho riadny stres.tak si spoločne držme palce!!!!!!
viem,ze Handlova uz nefunguje
Dula ma upozornila, ze v MFN robia to iste ako mi v Handlovej urobili, ze cely cas od odtecenia plodovej vody som lezala na pasoch, pustili ma dolu len po klystyre a zas hore, aj rodit som musela sice na kresle ale "hore ritou, aby doktorka dobre videla. S prirodzenym porodom to nemalo nic spolocne. trapili ma cele hodiny a potom sup na cisarsky,ze nech uz to maju za sebou. ze s porodnym planom v MFN nemam sancu a aj ine veci sa mi tam nepacili
poradila mi,nech cakam doposledku doma a uz ist len odrodit "pomaly vo dverach" aby ma tam netrapili
ale dulu urcite chcem ku porodu, len este neviem kam pojdem
@zvedavamt tak ti môžem odporučiť Dolný Kubín,kamarátka tam rodila a nevedela si to tam vynachváliť, perfektná atmosféra a maximálna starostlivosť.Ja som zas taká že pôjdem tam kde je to pre mňa najbližšie, na Martin som počula zlé ale aj veľa dobrých ohlasov.Dúfam že to zvládnem v pohode ;)
@monkovec
diky,pokukam.
co pamatam,chvalili Bansku Stiavnicu. A kamoska robi na porodnici v Bojniciach,tak sa aj tam popytam.
Ved sa zaveziem autom 😀 ako spoluziacka, dala este rano syna do skolky a sup rovno do nemocnice odrodit dcerku
kurna,mne by to ani nevadilo,ale ked hned beru tehotnu ako choru a kafraju sa do porodu ako k operacii
malo by to byt tak,ze lekar tam je ak by nastali nejake komplikacie a nie , ked to nejde hned tak "pomozeme
ked uz mam prvy porod za sebou taky "umely, rada by som druhe dako normalnejsie a urcite s dulou
@cora41 ahoj moja, tak prisla som tu az teraz, mala som navstevu. tak v prvorm rade, to ze babo rastie ako z vody je super! to, ze nema tu nejaku kosticku, urpimne neviem, co to znamena, postudujem si to. ale urcite mu moze dorast este! ale co chcem povedat hlavne je, ze vsetko bude ok a nase levicatka sa zdrave narodia v ten prvy augustovy tyzden, ako sme sa dohodli. tak len na to mysli, ze kolko vela ludi vam drzi prsteky a ako ti budem hulakat na vzdycharni do ucha 🙂.
@pasad si poklad moja.... momentalne som dost na dne a snazim sa studovat vsetko mozno, no tusim uz nevladzem.. Jedine co mozem je sa modlit, aby ma nebo vypoculo....brali mi aj krv, tak musim cakat tyzden na vysledky... a potom pojdem na amnio a uvidime.. Tesim sa aj aj trosku, ze levik vyrastol a mam taky pocit, ze som videla, ze je to levik a nie levicka 🙂. Takze podla mrchy sme mali termin 1.8, potom podla minuleho tyzdna 7.8 a dnes 5.8... dakujem, ze si na nas myslela, naozaj zo srdiecka 🙂
@cora41 moja, stale na vas myslim a myslim, ze nie som sama. uz som nieco nastudovala. staci, ze babatko nebolo v idealnej polohe, su to take milimetre momentalne, ze staci aj to, aby sa zdala ta kosticka mala, ci chybajuca. je tolko veci, ktore tomohli ovplyvnit a zaroven nemusianic zle znamenat. stale su to len statistiky a tie poznaju odchylky a vynimky. a vy ste vynimocni 😉 ja som si ista, ze vsetko bude fajn. inak ti dam do spravy cislo na seba, keby si chcela kedykolvek pokecat, alebo zbehnut na kafe, alebo cokolvek. uz ma dnes karalo, ked si sa neozyvala. odo dnes ku svojim modlitbam pripojim aj tvoje levicatko a ver, ze vsetko bude ok. budeme spolu vzdychat, potom kricat, potom kocikovat a potom pindat na tie nase levicatka :-*. nezabudni teraz, ze nie si sama, sme s tebou.

ahojky kuknem aj ku vam, kedze mi dnes termin posunuli na 28.8. a ja som ratala so zaciatkom septembra
je tu nejaka z okolia Martina?