Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@zuzu188 no veru ja mám tiež, ale manžel ma už berie s rezervou, veď čo iné mu tiež zostáva, že :D baby, no s tou zmrzkou ste mi ale narobili chute, ale to sa ozaj budem aj ja len kotúlať potom do pôrodnice 😀 Pri malej som každý mesiac pribrala 1kg, tak to bol taký ideál pre mňa, len ku koncu sa to už zvrhlo a posledný som pribrala 3kg 😝 Keby už je aspoň teplo a zeleninka čerstvá...
@penelope111 mňa ani nie..iba včera som si trochu dala...keby si nepísala o zmrzke,tak na ňu zabudnem 😀...dnes na ňu vôbec nemám chuť
Tak ja pri mojej aktualnej nadche teda na zmrzlinu vobec nemyslim 🙂
Ja som už na nervy z jedla...jeden deň mám na niečo chuť, na druhy to uvarim a už to nechcem 🙂
Ja sa za svoje nalady niekedy hnevam sama na seba!chudak manzelik,ale ma trpezlivost!
Ja sedim doma od zaciatku a musim povedat,ze mi to zacina liest na nervy,uz som aj rozmyslala,ze sa vratim do prace,ale mm o tom nechce ani pocut a na druhej strane ma aj pravdu,lebo ja mam v praci rizik a inf prostredie,tak len vydrazat.
Inak aj ja sa cudujem ze vas je tu v poslednej dobe pomenej
Ahojte baby ja by som sa chcela spýtaťči sa oplatí spraviť si foto z 12tt
Boze babenky o sladkom mi ani nehovorte,nemozem ho ani citit a ked nahodou nieco zjem ihned to ide aj von.minuly tyzden som ale bola velmi pazrava a to som si dala asi po 2 mesiacoch sladke lievance -poriadne som sa najedla a bola som z toho chora 2 dni a tymto som so sladkostami skoncila 😠 aj ked nie dobrovolne.
@lylkatomaskova urcite,ja mam foto z 10 tyzdna a je tam krasne vidiet babo,tak som sa aj pochvalila najbl rodinke.
to naozaj??? ved to je ešte malinké bude tam niečo vidieť? Ja idem na ten prenatálny skríning tak preto sa pýtam v 12tt
baby budete niektorá objednávať aj nejaké vecičky z ebay?Som tam teraz len tak kuk a som našla za super cenu
http://www.ebay.co.uk/itm/PHILIPS-AVENT-NEWBORN...
@lylkatomaskova samozrejme ze je tam vidiet vsetko,drobec nam aj pekne zamaval rucickou a vtedy som si vlastne uvedomila ako si tam pekne plava
@lylkatomaskova jasne, vidiet aspon taky maly fliacik.. resp ako sa lekarovi podari miminko zachytit 🙂
@darka2001 ahoj,inak ani ja sladké nemusím ani vidieť,tiež som nasilu skúsila oblúbenú koko tyčinku a fuj,a pri oboch synoch som sladké teda mohla na tony,každý deň veľý PIKNIK a ten je mega sladký a terz som ho otvorila ,okoštovala a dala synovi...tak to som zvedavá aké pohlavie čakáme 😉
@zabavka jéj ja ich mám veru odložené 😅 ,tiež mi to uteká akosi rýchlo...
@darka2001 kde pracujes, ked je to take rizikove?
Jéj tak ja sa teším🙂
@marin.frist na stom-chir+ podla potreby rtg

@zuzu188 Ja som si radšej už nekúpila 🙂 Potom ma to láka stále jesť 🙂