icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

penelope111
29. jan 2013

@zuzu188 Ja som si radšej už nekúpila 🙂 Potom ma to láka stále jesť 🙂

zabavka
29. jan 2013

@zuzu188 no veru ja mám tiež, ale manžel ma už berie s rezervou, veď čo iné mu tiež zostáva, že :D baby, no s tou zmrzkou ste mi ale narobili chute, ale to sa ozaj budem aj ja len kotúlať potom do pôrodnice 😀 Pri malej som každý mesiac pribrala 1kg, tak to bol taký ideál pre mňa, len ku koncu sa to už zvrhlo a posledný som pribrala 3kg 😝 Keby už je aspoň teplo a zeleninka čerstvá...

zuzu188
29. jan 2013

@penelope111 mňa ani nie..iba včera som si trochu dala...keby si nepísala o zmrzke,tak na ňu zabudnem 😀...dnes na ňu vôbec nemám chuť

zuzu188
29. jan 2013

@zabavka mňa nie,my máme teraz skoro stále tichú domácnosť 😒 ...ja sa ešte stále držím na -1,8 kg (naposledy som sa vážila v sobotu)...neviem prečo,ale keď prídem domov,tak mi stačí zjesť iba obed,čosi fajne a do večera,niekedy až do rána nič nejem

lucka188
29. jan 2013

Tak ja pri mojej aktualnej nadche teda na zmrzlinu vobec nemyslim 🙂

zabavka
29. jan 2013

@zuzu188 to ja som zase skoro stále hladná, ale zjem len niečo malé, lebo inak by mi bolo z toho ťažko celý deň potom...Tie náladičky naše časom prejdú si myslím, dúfam, že okolo 20tt by už mohlo byť po nich, alebo sa ešte vystupňujú 😀

lucka188
29. jan 2013

@zuzu188 Mozno by si mu mohla podstrcit nejaky clanok o tom ze naladovost a podrazdenost je u tehotnej zeny bezna a chlap by to mal nejako pochopit a tolerovat..

grelu
29. jan 2013

Ja som už na nervy z jedla...jeden deň mám na niečo chuť, na druhy to uvarim a už to nechcem 🙂

monkovec
29. jan 2013

@zuzu188 ja tiež a rovno dve, aby bolo aj na dnes :D

lucka188
29. jan 2013

@grelu Tvoj manzel musi mat radost 😀 Tolko dobrot a len pre neho 🙂

grelu
29. jan 2013

@lucka188 no len on stale musí chodiť na nákup 🙂

mojkamoj
29. jan 2013

@zabavka Hedka 17 je zakladatelkou súkr.témy,napíšte jej poštu,ona vás pridá 😉
@pasad téma existuje napíšte Hedka17

zabavka
29. jan 2013

@mojkamoj vďaka, už som v nej 🙂 ale ste tam toho popísali, sa ani nečudujem, že tu je nás už tak pomenej 😀

mojkamoj
29. jan 2013

@zabavka zamáličko 😉 no veď sme už pekne dlho tehu 😀 ja nakuknem sem aj tam ,ale na písanie som doteraz moc času nemala len na začiatku,potom mi bývalo zle a hlavne pri PC takže som ho ani zapnúť nemohla 😠 teraz už je lepšie nevolnosti pominuli a môžem datlovať 😅

darka2001
29. jan 2013

Ja sa za svoje nalady niekedy hnevam sama na seba!chudak manzelik,ale ma trpezlivost!
Ja sedim doma od zaciatku a musim povedat,ze mi to zacina liest na nervy,uz som aj rozmyslala,ze sa vratim do prace,ale mm o tom nechce ani pocut a na druhej strane ma aj pravdu,lebo ja mam v praci rizik a inf prostredie,tak len vydrazat.
Inak aj ja sa cudujem ze vas je tu v poslednej dobe pomenej

zabavka
29. jan 2013

@mojkamoj no veru, už dlho, len teraz som pozerala ako puk na testík, kde boli dve čiarky 😀

lylkatomaskova
29. jan 2013

Ahojte baby ja by som sa chcela spýtaťči sa oplatí spraviť si foto z 12tt

darka2001
29. jan 2013

Boze babenky o sladkom mi ani nehovorte,nemozem ho ani citit a ked nahodou nieco zjem ihned to ide aj von.minuly tyzden som ale bola velmi pazrava a to som si dala asi po 2 mesiacoch sladke lievance -poriadne som sa najedla a bola som z toho chora 2 dni a tymto som so sladkostami skoncila 😠 aj ked nie dobrovolne.

darka2001
29. jan 2013

@lylkatomaskova urcite,ja mam foto z 10 tyzdna a je tam krasne vidiet babo,tak som sa aj pochvalila najbl rodinke.

lylkatomaskova
29. jan 2013

to naozaj??? ved to je ešte malinké bude tam niečo vidieť? Ja idem na ten prenatálny skríning tak preto sa pýtam v 12tt

zabavka
29. jan 2013

baby budete niektorá objednávať aj nejaké vecičky z ebay?Som tam teraz len tak kuk a som našla za super cenu
http://www.ebay.co.uk/itm/PHILIPS-AVENT-NEWBORN...

darka2001
29. jan 2013

@lylkatomaskova samozrejme ze je tam vidiet vsetko,drobec nam aj pekne zamaval rucickou a vtedy som si vlastne uvedomila ako si tam pekne plava

marin.frist
29. jan 2013

@lylkatomaskova jasne, vidiet aspon taky maly fliacik.. resp ako sa lekarovi podari miminko zachytit 🙂

mojkamoj
29. jan 2013

@darka2001 ahoj,inak ani ja sladké nemusím ani vidieť,tiež som nasilu skúsila oblúbenú koko tyčinku a fuj,a pri oboch synoch som sladké teda mohla na tony,každý deň veľý PIKNIK a ten je mega sladký a terz som ho otvorila ,okoštovala a dala synovi...tak to som zvedavá aké pohlavie čakáme 😉
@zabavka jéj ja ich mám veru odložené 😅 ,tiež mi to uteká akosi rýchlo...

marin.frist
29. jan 2013

@darka2001 kde pracujes, ked je to take rizikove?

sisulqa
29. jan 2013

@zabavka myslis ze to nebude z ciny z nejakeho toxickeho plastu? ta cena sa mi zda byt straasne nizka, ked u nas to stoji 40 Evry

lylkatomaskova
29. jan 2013

Jéj tak ja sa teším🙂

zabavka
29. jan 2013

@sisulqa Myslím, že nie...baby tu na MK majú tiež tieto sady do 15eur aj s poštovným, tak si nemyslím, že je to nejaký šmejd. A na MMB sú tieto sady za 22e, takže cena na ebay si myslím, že je reálna 🙂

darka2001
29. jan 2013

@marin.frist na stom-chir+ podla potreby rtg

sisulqa
29. jan 2013

@zabavka aha dobre, dakujem, neviem co je MMB ale asi kukam po zlych obchodoch 🙂 dik za tip