Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@drnduliak Ahoj vidím, že si z okr. PD ja som z Dolných Vesteníc, ale chodím k dr. Gažovi do PD ku gynekológovi...ideš rodiť do Bojníc?
ahojte, v noci som mala mierne bolesti v podbrusku. pocitoval to niekto prosim vas? neviem ci sa uz moc sledujem,ale v noci som to citila... neviem ci je to roztahovanie maternice alebo co...
@dasiacik jeej aj ja som z Dubnice 🙂 to je nahodicka.
babule a ake mate uz bruska, teda mate uz nejake bruska?? 🙂 🙂 lebo ja moc este nemam, tak neviem, mam sa bat??? 😕 ☹ ale tak vsetky priznaky mam stale...
@henriett19 ja som priamo z bojnic, ale rodit sa sem asi nechystam 😅 prve som rodila v ziari a ked stihnem, chcem ist opat tam...ja chodim na unikliniku k mifkovej, predtym k hudecovi, ale nie som s nou boh vie ako spokojna 😖
@drnduliak Aha no ja len tak zo zvedavosti 🙂 Ja som v Bojniciach rodila prvykrat a som bola spokojna, tak preto sa pytam 🙂 inak do Bojnic chodim s malou k dr. Danihelovi.
@enynka30 no tak mne sa teda riadne už zväčšilo, viď foto 🙂
@henriett19 hej? my k nemu nechodime, lebo som ho nepoznala, tak som malu zapisala k mojej detskej lekarke...ja nemam skusenost s bojnicami, chodila som tam len an predporodnu pripravu do nemocnice, dala som prednost handlovskym lekarom co su teraz v ziari...tiez som bola spokojna
@henriett19 mas nadherne brusko. fakt vidno, ze u druhorodiciek sa to tehu brusko robi uz skor a je fakt krasne 😉
@pasad Ďakujem pekne 🙂 Len som zvedavá koľko kg budem takýmto tempom mať 🙂

@misulka_x Co tym myslis ze si otehotnela o 2 tyzdne neskor? Neskor ako co?