icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

penelope111
31. jan 2013

@zuzu188 Zuzka zajtra ideš k Dr?

zuzu188
31. jan 2013

@penelope111 áno 🙂..konečne uvidím bábo 🙂

grelu
31. jan 2013

@zuzu188 držím palce

penelope111
31. jan 2013

@zuzu188 Bude aj foto? Ja som si naposledy zabudla ot fotiť keďže moja Dr. nerobí foto :-/ Ešte dva týždne musím vydržať na ďalšiu kontrolu 🙂 Budem zajtra čakať na info.

zuzu188
31. jan 2013

@penelope111 jasné,že bude 🙂..ja budem mať ďalšiu asi až o mesiac (v 16tt)

penelope111
31. jan 2013

@zuzu188 Teším sa na foto 🙂 No ja som na rizikovom tak preto asi idem skôr :-/

zuzu188
31. jan 2013

@penelope111 a prečo?..čo ti bolo?

penelope111
31. jan 2013

@zuzu188 Kvôli tej nehode čo som mala a tým bolestiam brucha :-/ Ale tak zatiaľ sa to dá 🙂

zuzu188
31. jan 2013

@penelope111 ešte stále ťa bolí?

borocka
31. jan 2013

@miciluci
@rybca tiez mam vytok, taky jemne biely, a smrdi mi.
a to som hned na zaciatku vybrala nejake vaginalne pilule co mi dr predpisal, lebo sa mu to celkom nezdalo.

mistrall
31. jan 2013

@miciluci boze ani mi nehovor , ja tiez , och

penelope111
31. jan 2013

@zuzu188 Ako kedy. Raz viac raz menej.

miciluci
31. jan 2013

@borocka tiez som na zaciatku brala lieky,mala som premnozenu candidu,ale teraz je to len taka cira tekutina,normalne zo mna vystrekne naraz 1-2x za den...zvlastne 😕

enynka30
31. jan 2013

@henriett19 no teda, mas uz pekne brusko 🙂

grelu
31. jan 2013

@miciluci ja to mám tiež....už som začala dumat, že mi prestáva fungovať močový zvierac 🙂

enynka30
31. jan 2013

@pasad dakujem za podporu, tvoje slova tu vzdy vedia povzbudit 🙂 ale asi mas pravdu, ved ani pri malom som nemala nejako extra velke, len mam boja, lebo som dlho nebola u doktora a az buduci tyzden idem...

miciluci
31. jan 2013

@grelu presne na to som myslela aj ja 🙂 ale kedze to mame viacere,asi je to bezne v tehotenstve,hned som pokojnejsia,ja sa teraz stale len sledujem a hned sa vyplasim pre vsetko 😎

enynka30
31. jan 2013

ja mam vytoky, pupaky (RIADNE ALE FAKT RIADNE PUPAKY PO CELEJ TVARI!!), vlasy sa mi kazia, som nafuknuta stale az mavam po celom dni krce, som zdepkovana, stale placem jak sisnuta, zla som na kazdeho, najhorsie ze aj na maleho, lebo ma strasne vzdorovite obdobie, a niekedy uz jednoducho nevladzem s nim bojovat....nechce sa mi ani oholit nohy, ja neviem, som uplne zufala 😢 co mam robit? och tie hormony.....mam chut sa zahrabat do postele a nevstat najblizsie mesiace 😒

grelu
31. jan 2013

@miciluci ja som si už zakázala googlit 🙂...je to prirodzene, že sa bojíme, ale už som si povedala, že to dopadne tak, ako to má dopadnúť a stresom si nepomozem

enynka30
31. jan 2013

a k lekarovi idem az buduci tyzden po mesiaci na prvu poradnu, ach jo ☹

deniska84
31. jan 2013

ahojte...chcem sa spytat ci niektoru picha v podbrusku v okoli bokov nad vajecnikmi a pri nadychnuti a zmene polohy je to silnejsie...predtym ma tak este nepichalo intenzivne..cakam prve dieta...je to podla vas normalne?neni to tym ze sa roztahuje maternica?

grelu
31. jan 2013

@deniska84 áno, naťahujú sa úplný, čo držia maternicu...je to normálne. Mňa to tak picha, že kycham zásadne zohnuta 🙂

miciluci
31. jan 2013

@enynka30 tie hormony su sialene,tiez som povyhadzovana,najma na krku a na licach okolo usi. tiez ku veceru mavam krce a nafuknute brusko,travenie mam uplne rozbite,kedze jem uplne inac ako predtym a stale mi byva nevolno,cakam kedy to konecne prejde a stale nic ☹

grelu
31. jan 2013

@enynka30 neboj, malé bude ok a to ostatné sa určite zlepší 🙂

miciluci
31. jan 2013

@deniska84 ahoj,ja pocitujem pichanie na lavej strane a okolo puúka akoby sa mi vsetko natrahovalo,niekedy je to dost neprijemne. ale ak by ta moc bolelo,radsej zavolaj svojmu dokimu a odkonzultuj si to snim a budes pokojnejsia 🙂

deniska84
31. jan 2013

@grelu no myslela som si ze je to kvoli roztahovaniu maternice ale clovek nikdy nevie.dnes som bola v poradni predtym a je vsetko ok tak snad je to v poho.a ozaj dnes mi uz oznamil dokonca pohlavie.videl pipika takze to bude chlapec comu sa tesim lebo som chlapca chcela :D

enynka30
31. jan 2013

@miciluci troska to pomaha, ked viem ze som vtom neni jedina....este aj tie nalady 😒 no hadam to coskoro prejde

henriett19
31. jan 2013

@enynka30 dakujem 🙂 inak s tymi naladami som na tom aj ja podobne :(

enynka30
31. jan 2013

@grelu dakujem, babo musi byt ok, a to ostatne...no uvidime, budem verit 🙂

enynka30
31. jan 2013

@deniska84 tebe uz vedel doktor povedat pohlavie? tak skoro? tak to je super 🙂