Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@zuzu188 No tá moja veru neviem či tam niečo uvidí 😀
Kocky ktore ste brali utrogestan ,alebo duphaston este ho beriete,ktory tyzden ste a do kedy vam to kazal brat doky?
Ja som 12 a uz ho mam znizovat,takze o 3 dni koncim.
@lucka188 Ja chcem počkať do toho 20 tt aby už bolo všetko vidieť len neviem či to vydržím 🙂
@penelope111 Preto si robis tieto cudesne testy? 😀
@lucka188 Keď ja sa neviem dočkať 🙂 A tam kam chcem ísť k Dr. sa platí za 3D 50 eur takže keby som išla aj v 16tt aj v 20 tt tak by to bolo 100 eur :-/
@penelope111 Hmm no skus si to preverit, lebo za to 3D v 16. tyzdni sa u mojho doktora plati len 17. Aj tu niekto pred casom pisal ze v nejakom centre v BA kde sa da objednat sa za male 3D plati 17 a az za to velke v 24. tyzdni sa plati okolo 50.
Uz to dlhsie nevydrzim, idem si spravit palacinky! 😝
@penelope111 kamoske vyslo dievca a doktor jej povedal ze to je chlapec 😉
@lucka188 Mnaaam neprovokuj, tak by som si dalaaaa...ale mam vytiahnute parene buchty so slivkovym lekvarom, tak si pojdem dat naparit 🙂
@henriett19 Tiez neznie zle 🙂 Ja uz zohrievam panvicu 🙂
@lucka188 Ale vymenila by som si 🙂 s čím ideš robiť? Idem už asi aj ja na to 😀
@henriett19 Ja mam najradsej klasicke lekvarove 🙂
Ak by boli tie palacinky na slano.......idem si ja pekne obj pizzu dnes sa mi nechce vecer varit
@lucka188 tie su ňam ňam a ešte mám rada makové!🙂
Tak pizza dojedena a dnes som od manzela dostala prekvapko-nealko pivo,taku som na neho mala uz dlho chut 🙂
Tie moje hormony a chute su fakt poblaznene.
@lucka188 Skúsim sa na to opýtať aj keď má napísane len 3D 50 eur. No uvidíme 🙂
@miciluci Mojej kamoške vyšlo dievča a má dievča 🙂 Ale ja som to od začiatku tušila, že to bude chlapec takže ma to nejako ani neprekvapilo 🙂
@lenkafurindova peknučké aj nejakú aktuálnu daj 🙂
Inak baby a nefertitka kam zmizla neviete? Ona sem dost casto pisala a zrazu je fuč..
@henriett19 Neviem o nej nič a to už viac kočiek jej tu písalo a neozvala sa. Ja tiež čakám kedy sa ozve :-/
@henriett19 momentalne som v rakusku v praci, tak ked nieco vykuzlim, tak stiahnem a zase pridam 🙂
vsetky vas pozdravujem maminky ;)

@lucka188 to sa musis na 3D obj niekde speci,alebo to ma tvoj dr?