Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@darka2001 info od mojho dr. kedze aj ja bojujem s vyssim tlakom uz par tzydnov. hranicna hodnota v tehu je 140/90. treba si merat doma. ak ti obe hodnoty prekracuju, treba ist k dr. a malo by sa to zacat riesit cez internistu. ak mas napr. 144, ale spodny mas daleko pod 90, je to este ok. v tehu je nebezpecny ten spodny ak je vysoky. ja som uz mala aj 155 u dr., tak ten velmi nebral do uvahy, cital si hodnoty, co som si merala doma.
@darka2001 doma mavam od 135-145/70-80, tazke zatial lieky neberiem, kedze ten spodny je v pohodke. jem strucik cesnaku denne a kazal mi brat magne b6 2x1 tbl denne zatial. dalej si meriam doma raz denne priblizne v rovnakom case a pisem si hodnoty. uvidime, co povie na najblizsej co.
@dasiacik mna ano a vcera som to tiez zazila a dost dlho ma bolelo :( ale nastastie je uz vsetko v poriadku
@marley7 sono nie je skodlive v davkach akych pozera babo lekar v poradni, muselo by to byt vyslovene strasne dlho niekolko hodin , mozno kazdy den niekolkokrat, neviem, podla mna proste velmi vysoka davka, je to mechanicke vlnenie, moze to pri velmi vys. a castej davke babatka vyrusovat, ale keby bolo skodlive, nepouziva sa .. ako pisala @lucka192, naozaj sa nemas coho bat
@dasiacik priebezne co som od viacerych zapocula ako zhrnutie zazitkov, v Ilave su milsie sestricky a personal, ale ked sa nieco skomplikuje, je tam viac neskusenych nez skusenych lekarov a aj tak zlozitejsie pripady prevazaju do TN a kade-tade. Nehovoriac o tom, ze v noci je lekar len na telefone, nema sluzbu. v TN je vraj taky.... nie velmi mily personal na novorodeneckom, ale je pre mna dolezitejsie, aby vedeli dobre zareagovat, ak sa vyskytne nieco necakane.
@marin.frist Kedy máš termín? Ja zatiaľ 15. 8. a pôjdem do TN rodiť že či sa tam nestretneme 😀
Ináč baby tak ako mi prestalo chutiť sladké tak mi zase začalo chutiť 🙂 No hrúza 🙂
Ahojte dievcata, bola som v poradni, tlak ok, babatka su v poriadku, chvalabouhu, tak som sa bala.....lieky mam brat dalej. no uz to povedat mojim ratolestiam a bude to 🙂
@penelope111 mne zase zacalo nejako chutit celkovo jedlo 😀 konecne mi zacalo byvat uz lepsie od zaludka, uz ma aj prsia menej bolia, unavena som sice stale, ale tak no dufam ze to je vporiadku, lebo na druhej strane mam strach ze mi uz nie je zle ☹ ale v stredu idem k doktorovi konecne, tak uz sa neviem dockat...
@enynka30 No mne zle už nieje pár týždňov našťastie, ale za to krásne priberám 🙂 Mne tiež chutí jedlo ale hrozne mi začalo šmakovať to sladké 🙂
@penelope111 tak fajn, aspon nie som jedina ktorej prestalo byt zle 😉 ja cakam na ten zradny moment ked mi zacne znova chutit sladke a vtedy len zacnem priberat 😀
@enynka30 Ja by som bola radšej keby mi to sladké nechutilo 😀 Za chvíľu sa budem kotúľať hrozné niečo. Len priberám a priberám a brucho mám ako keby som išla do pôrodnice 🙂 Hrozne som tučná 😀
@penelope111
@enynka30 ja zavidim ze uz Vam nie je zle 😝
@penelope111 ja mam 9.8., tak mozno veru aj 😀 inak ja som tiez asi mesiac nejedla sladke a potom sa chut vratila... sranda, ako rychlo sa to meni 😀
a v Piestanoch nie je dobra porodnica?

@lucia192 Diky...a podobne dnes 🙂