icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

deniska84
5. feb 2013

@luciarichard aha jasne to som si aj myslela ze sa najprv spytat a poom sa rozhodnut co dalej.ale hodila by sa mi len uz par dni ma pobolieva lava strana nad panvou a ide o nekedy az pod lopatku.neviem co to moze byt.

freyjanr
5. feb 2013

@deniska84 kazdy maser nevie co sa moze v tehotenstve preto si radsej nedaj od neho radit ale zisti si na nejakej spcializovanejsej stranke co sa moze,ja som o tejto skodlivej masazi v spodnej polke chrbta pocula v supermame,diskutovali tam o tom

deniska84
5. feb 2013

@freyjanr no praveze bedro lave ma teraz dost pobolieva nevim ci to moze byt z prechladnuia. nevim co mam robit.

freyjanr
5. feb 2013

@deniska84 poradim ti stranku www.gynda.sk po registracii ti na akukolvek otazku do 2 hodin odpovie gynekolog,ale mala by si ist k dr.ked mas bolesti

deniska84
5. feb 2013

@freyjanr no tu stranku poznam a uz som tam dnes pisala a este neodpovedali tak snad kazdu chvilu.uvidim co mi povedia oni

deniska84
5. feb 2013

@freyjanr ja mam praveze stojacu robotu. som kadernika a nevim ci som to z toho zohybania neposkodila neboli to v kuse ale nekedy to boli

darka2001
5. feb 2013

@deniska84 ja chodim aj teraz na masaze pravidelne,ale maserka ked som jej vravela,ze som tehotna tak zmenila typ masaze-pregnanci masaz,lezis na jednom a potom na druhom boku a zmenila aj masaz olej.urcite nesmies lezat na bruchu a tlaky v krizovej oblasti su jemnejsie,ale aj tak je to super.

A este sa chcem spytat kocky ako sa vola nahrada kavy,jedno je ricore a ta druha? neviem si spomenut,vdaka

deniska84
5. feb 2013

@darka2001 no skusim sa spytat a upozornit nato a uvidim. a tiez ta pobolievaju krize?

freyjanr
5. feb 2013

@deniska84 aha,to poznam,ja som donedavna robila casnicku,po 12 hodinach denne na nohach ma tiez pekne zvykli boliet bedra.no drzim palce nech to neni nic vazne a inak skusala si si aj na google najst ze jake masaze su vhodne?ale keby aj neboli ziadne tak welness pobyt si pekne uzijes,strasne ti ho zavidim 🙂

deniska84
5. feb 2013

@darka2001 myslim ze caro sa to vola

deniska84
5. feb 2013

@freyjanr este som nepozerala poriadne.a na wellnes sa tesim aj ja aj ked saunu radsej vynecham

darka2001
5. feb 2013

@deniska84 mna bolia krize stale,mam aj skoliozu, ja zase v praci stojim pri operac kresle takze to da chrbtici zabrat a vobec som si nevedela predstavit ako to zvladnem bez masaze 9 mesiacov,ale mam super maserku a hned ma ukludnila,ze samozrejme sa to da a cim bude brusko vacsie aj na krize a chrbat je vascia zataz a aj masaz tehniky sa tomu prisposobuju.

grelu
5. feb 2013

@miciluci dik, verím že to potiahnem aspoň do jula 🙂

grelu
5. feb 2013

@deniska84 ak planujes bazén odporúčam tampony ellen...dajú sa kúpiť v lekární

deniska84
5. feb 2013

@grelu bazenu sa tiez bojim.sa bojim vsetkeho asi v tom wellnes.ale ked nie ja tak aspon manzel si to uzije 🙂

darka2001
5. feb 2013

@deniska84 je pravda ,ze tehulky si welnes velmi neuzije,ale zmena prostredia,relax a cas jeden na druheho ved to je super

grelu
5. feb 2013

@deniska84 ked tam už idete, tak si to uzi...určite si nájdeš niečo 🙂...tie tampony obsahujú lactobacily, nemala by si s nimi nič nachytať

deniska84
5. feb 2013

@grelu ked tak teda skusim. vdaka za radu.pomohlo mi to v neisote 🙂

deniska84
5. feb 2013

@darka2001 ved prave to. aspon nieco je v tom dobre 🙂 urcite si oddychnem o tom nepochybuje ale mna by sa takyto relax pacil stale v tehotenstve.ale dostali sme to ako darcek pod stromcek takze to nebude stale

marin.frist
5. feb 2013

@penelope111 dohodnute 😀 s tymi chutami je to ako na potvoru, jem vsetko, co nezje mna a STALE som hladna 😀

lucia192
5. feb 2013

Wááá, žienky potrebujem pomoc, mám pocit, že mám zachladené močové cesty, čo mám robiť? urologický nemôžem lebo vraj môžem potratiť, nejaké babkine recepty??

drnduliak
5. feb 2013

@lucia192 mozno brusnice? 😉 mne to pomahalo pri mocovych cestach

lucia192
5. feb 2013

@drnduliak ďakujem vyskúšam 🙂

penelope111
5. feb 2013

@marin.frist No stým jedlom to bude horšie a horšie 😀

norwaybergen
5. feb 2013

@lucia192 ahoj, ja na mocove cesty pijem aj preventivne Urosept - caj, ktory sa moze aj v tehotenstve a na rozdiel od beznych urologickych cajov je dokonca aj chutny 🙂 a ked ti prejde akutny zapal, ak mas nabeh na problemy s mocovymi cestami, kup si v lekarni Uromax Brusnice - su to koncentrovane brusnice, uziva sa 1 tbl denne aj ako prevencia, aj v tehotenstve 🙂

lucia192
5. feb 2013

@norwaybergen ďakujem za radu 🙂 ja som dnes chcela urologický (ešte že sme ho doma nemali a nepila som ho svojvoľne) a v lekárni mi povedali že nie, že nesmiem no ale nič iné mi neponúkli len mi povedali že teplé zábaly

mistrall
5. feb 2013

@lucia192 brusnice , alebo vselijake probiotika s brusnicami na moc,. cesty, je to super vec, maju to v kazdej lekarni rozne farma firmy to vyrabaju, alebo riedeny brusnicovy dzus.
Inak ja som to mala na zaciatku tehu , brala som ATB, aj uro caj som pila vo velkom a nepotratila som 1 denne nema nijaky ucinok, ale ak nechces radsej veeeela ried. dzusov, resp. vody 😉

lucia192
5. feb 2013

@mistrall ahojky 🙂 ďakujem za radu, ja nechcem riskovať nič lebo som na rizikovom tak radšej nebudem piť, ale skúsim zajtra v lekárni kúpiť tie probiotiká s brusnicami a vôbec budem skúšať všetko čo obsahuje brusnice 😀

mistrall
5. feb 2013

@lucia192 tak tak, je toho dost , je to drahsie, ale ako nahrada ATB a uro caju je to ok 😉 drz sa 🙂

lucia192
5. feb 2013

@mistrall ď moc! 🙂