Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@deniska84 poradim ti stranku www.gynda.sk po registracii ti na akukolvek otazku do 2 hodin odpovie gynekolog,ale mala by si ist k dr.ked mas bolesti
@deniska84 ja chodim aj teraz na masaze pravidelne,ale maserka ked som jej vravela,ze som tehotna tak zmenila typ masaze-pregnanci masaz,lezis na jednom a potom na druhom boku a zmenila aj masaz olej.urcite nesmies lezat na bruchu a tlaky v krizovej oblasti su jemnejsie,ale aj tak je to super.
A este sa chcem spytat kocky ako sa vola nahrada kavy,jedno je ricore a ta druha? neviem si spomenut,vdaka
@deniska84 aha,to poznam,ja som donedavna robila casnicku,po 12 hodinach denne na nohach ma tiez pekne zvykli boliet bedra.no drzim palce nech to neni nic vazne a inak skusala si si aj na google najst ze jake masaze su vhodne?ale keby aj neboli ziadne tak welness pobyt si pekne uzijes,strasne ti ho zavidim 🙂
@deniska84 mna bolia krize stale,mam aj skoliozu, ja zase v praci stojim pri operac kresle takze to da chrbtici zabrat a vobec som si nevedela predstavit ako to zvladnem bez masaze 9 mesiacov,ale mam super maserku a hned ma ukludnila,ze samozrejme sa to da a cim bude brusko vacsie aj na krize a chrbat je vascia zataz a aj masaz tehniky sa tomu prisposobuju.
@penelope111 dohodnute 😀 s tymi chutami je to ako na potvoru, jem vsetko, co nezje mna a STALE som hladna 😀
Wááá, žienky potrebujem pomoc, mám pocit, že mám zachladené močové cesty, čo mám robiť? urologický nemôžem lebo vraj môžem potratiť, nejaké babkine recepty??
@marin.frist No stým jedlom to bude horšie a horšie 😀
@lucia192 ahoj, ja na mocove cesty pijem aj preventivne Urosept - caj, ktory sa moze aj v tehotenstve a na rozdiel od beznych urologickych cajov je dokonca aj chutny 🙂 a ked ti prejde akutny zapal, ak mas nabeh na problemy s mocovymi cestami, kup si v lekarni Uromax Brusnice - su to koncentrovane brusnice, uziva sa 1 tbl denne aj ako prevencia, aj v tehotenstve 🙂
@norwaybergen ďakujem za radu 🙂 ja som dnes chcela urologický (ešte že sme ho doma nemali a nepila som ho svojvoľne) a v lekárni mi povedali že nie, že nesmiem no ale nič iné mi neponúkli len mi povedali že teplé zábaly
@lucia192 brusnice , alebo vselijake probiotika s brusnicami na moc,. cesty, je to super vec, maju to v kazdej lekarni rozne farma firmy to vyrabaju, alebo riedeny brusnicovy dzus.
Inak ja som to mala na zaciatku tehu , brala som ATB, aj uro caj som pila vo velkom a nepotratila som 1 denne nema nijaky ucinok, ale ak nechces radsej veeeela ried. dzusov, resp. vody 😉

@luciarichard aha jasne to som si aj myslela ze sa najprv spytat a poom sa rozhodnut co dalej.ale hodila by sa mi len uz par dni ma pobolieva lava strana nad panvou a ide o nekedy az pod lopatku.neviem co to moze byt.