Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@dasiacik mne NT meral, ked som bola v 12tt na kotnrole, ale nie je ten certifikovaný gynekolog, ako tu baby pisali, ze ti robia , ale moj gynciar to robil aj kosticky aj NT pomeral ked robil klasika sono. Aj ked babo bolo natocene ako ked za zhora nanho pozres, ze nie zboku, ale da sa aj tak zmerat 🙂 neboj bude to ok 🙂
@penelope111 poznám 😀 ja mám tiež výčitky keď sedím nad plnou miskou 😀 no neviem si pomôcť 😀
pocuvajte priatel ma vcera upozornil na jednu dost divnu vec,som to doteraz vobec nevnimala ale zacala som zadrziavat dych,vzdy len na par sekund,stava sa vam to?citala som ze teraz mam zrychleny dych tak ja neviem ci sa s tym moje pluca nevedia vysporiadat alebo preco to robim???
Och ženy aj vy ste také povyhadzované? Ja som v živote takto nevyzerala, všade samý pupák, chrbát, ramená, dekolt, čelo a spánky a už sa mi aj pod nosom urobil vyzerám hrozne 😀 Potešte ma, že nie som sama 😀
@henriett19 potesim ta,nie si sama 😉
@henriett19 zeby dievcatko? 🙂
@henriett19 inak druhy mesiac som tak bola najprv na tvari,potom to preslo na dekolt a ramena a postupne to zmizlo
@henriett19 oo boze ani nehovor 😖 vyzeram strasne, kedy to prestane? Ved takto sa v lete mozem rozlucit s tielkami, budem chodit vo svetroch....
@mistrall ja idem dnes poobede na NT 🙂 teším sa, že uvidím bábo, tak sa vždy ukľudním keď ho vidím 😅
ja nie som vyhádzaná nikde našťastie, len na tvári občas nejaký ten drboš...teda vcelku často 😀 mňa skôr tie vlasy trápia...som si kúpila šampón proti vypadávaniu vlasov, ale skúsim ešte ten pantenol teda 😉
dievcence jak sa dneska citite?mne je extremne zle,od 3 rana som hore
@henriett19 ja som to iste deto, dekolt ani nevravim, dnes rano prekvapko dalsi na brade, je to hrozneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

@freyjanr ale niee neuskodi, ja si epilujem strojcekom a mna to uz ani neboli, tak myslim ze babo to zoberie v pohode 😉 co uz mu ostava, ak nechce aby maminka chodila ako praveka opica 😀