Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@henriett19 Ahojte, ja som tiez vyhadzana takym drobnymi,ale ono to prejde......Ked som este nevedela ze som tehotna, tak som mala taku krasne vycistenu plet.....trvalo to nejaky mesiac a dost.. 😒
@freyjanr no nie si sama... aj mnee je dnes cudne, boli ma dost dole brucho, tak len lezim, ale o chvilu mi pride dcera zo skoly tak aspon nebudem sama 😉
@miciluci no tak to som rada 😀
@freyjanr praveze prve tehu som nebola skoro vobec vyhadzana a mam doma Lauru takže nevieem 🙂 mna to svrbi si to skriabem stale a potom mi to nechce zmiznut uz som to aj vselicim potierala, musim prestat skriabat asi 🙂
@sisulqa no presneee ja len dufam, ze do leta nam to pomizne, potom nam aj slniecko trosku pomoze na to 🙂 ale teraz je to otras :-/
@barchee mne až po pôrode strašne začali padať, teraz sa mi to už ako tak upravilo a môžem to opäť čakať 😀
@lenkafurindova No tak aspon vieme ze niesme samee, je to sice hrozne ale snad nam to co najskor ustupi 🙂 esteze nieje teraz teplo na kratke rukavy 😀
Tak dost ste toho popisali kocky,ja sa tu stale ukludnim, ze nie som sama co ma problemy,aj ja som vyhadzana taku plet som nemala ani v puberte,no a s nevolnostami -uz som si myslela ako mi je fajn a asi som to zariekla,je mi zle este aj s caju a misa je znova moja naj kamoska,akurat s priberanim nemam zatial problem stale som 2 kg pod mojou norm vahou.
No a to dychcanie,ja som to prikladala tomu,ze sa len doma vyvalujem kedze som na pn,ale pozeram ze aj u vas je to podobne,naozaj mi teraz staci par schodov alebo rychla chodza a fucim ako parna lokomotiva a to som ani nepribrala a brusko no tak trocha uz vukukuje,boze co to bude v 9 mesiaci??? 😖
@henriett19 akurat som prisla do prace z kozmetiky.to bol zazitok,cistila ma skoro hodinu a teraz som opuchnuta ako balon 😀 snad do piatku sa to zlepsi ,ideme plesat....
Ach jaj takze prave som sa vratila z neplanovanej navstevy u lekara ( plany poplach ), ale povedal mi ze mam nizko polozenu placentu na prednej strane, ze to budeme sledovat. Neviete niektora ci je to moc zle, alebo co to vlastne znamena? Inak mrnus od poslednej navsevy strasne narastol, zajtra este na krv tak som ho poprosila ci mi kukne, ci je tam nejaky pipik alebo nie 😉
@sisulqa Ahoj, no mne na poslednej poradni dr povedala, ze mam zle ulozenu placentu. Placenta preavia a ze mi zakryva cely krcok. Radsej ti ani nebudem pisat co mi este povedala, ale mala som dost. Odisla som cela vyklepana od nej. Hned som isla za jednym znamym doktorom. On ma trosku ukludnil, ze to nevidi az tak hrozne a ze je este dost casu aby sa vysunula ako ma byt. Dnes este idem do KE za jednym doktorom, tak uvidim co mi povie. Dufam, ze to naozaj neni az take zle.
@sisulqa No mne to vysvetilila, ze ked sa nevysunie musi sa robit cisarsky rez, lebo ta placenta prekryva porodne cesty. Ale ja verim, ze sa to upravi. Cely vikend som citala rozne prispevky o tejto diagnoze a niektorym kockam sa to fakt upravilo a mohli rodit aj prirodzene. Dufam, ze sa k nim zaradime aj my 🙂 Este mi povedala, ked spozorujem spinenie alebo krvacanie hned do nemocnice 😒 Neboj dam ti vediet 😉
Ahojte babule, práve som sa vrátila z poradne. Doktorka tam nebola, tak mi sestrička zmerala len tlak atd. a preobjednala ma na piatok. Doobedu som nič nejedla, nepila a ked som o 12h. prišla domov, tak mi hrozne búšilo srdce a tep som mala 110 a aj to mi ešte vynechával 😒 Keď som sa najedla a napila, tak sa to trošku zlepšilo, ale tep mám stale nad 100 ☹
@zabavka ja som sa na ten vysoky tep pytala na poradni,kedze ja mam stale okolo 90.povedali mi, ze to je teraz normalne,ale ak by ti neklesal,tak kludne zavolaj dokimu aby si bola pokojna...hlavne "vylozene nohy",vela tekutin a pokoj a urcite ti klesne ,drzim palce 🙂 ...ja si pustam relaxacnu hudbu-ta mi pomaha sa upokojit 🙂
@henriett19 áno...raz je to ok a potom sa hnusne vyhádžem 😒
čaute kočky 🙂 ja vyhádzaná som, ale tak sem tam, ako pred tehu 🙂 takže zatial žiadna výrazna zmena 🙂 akurát ma v noci začalo hrozne bolieť v krku a už mám aj sople, asi na mňa ide chrípka :(

@freyjanr my celkom normalny, ako kazdy iny den.. fuu, tak to ti nezavidim moja :/ da sa ti aspon nieco zjest, ci??