icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

henriett19
13. feb 2013

@zuzu188 Dobre budem čakať, inak tie modré som už tiež obkukávala, sú peknučké 🙂

henriett19
13. feb 2013

@lucia192 ja som tiež bola prvé tehu ako slonica 😀 a teraz na tom tiež asi inak nebudem 😀

lucia192
13. feb 2013

@henriett19 noo ja to vidím podobne 😀 keď to ide takým tempom, stúpajú mi aj kilá aj apetít, bábo bude rásť ešte omnoho viac a ja sa budem gúľať a gúľať a gúľať 😀

henriett19
13. feb 2013

@lucia192 ani nevrav, ale hlavne ze detickam bude fajnovo 😀

zuzu188
13. feb 2013

@henriett19 mne sa strašne páčia,rozmýšľam,že si ich na matury objednám

pasad
13. feb 2013

@marin.frist tak to ti uplne rozumiem. ja som sa z pozicie koordinatorky prepracovala na teamleaderku, potom supervisorku a teraz uz som mgr a. nastastie nie som priamo v kontakte so zakaznikmi, ale moj team koordinuje vyse 100 technikov v 3 krajinach (5 centrach) pre vyse 400 zakaznikov 24/7 po celom svete, ale hlavne v us, kedze je to americka firma. takze tiez ten stres som musela nejak zacat sa ucit riesit a tiez mi at velmi pomohol a teraz aj pocas tehu pomaha este viac.

zuzu188
13. feb 2013

môj muž dnes cítil bábo,keď mal ruku na brušku 🙂..vedel mi povedať,kedy bábo začalo kopkať bez toho,aby som mu to povedala ja 🙂

pasad
13. feb 2013

@martina05 ja som odtial este nic neobjednavala a neviem, ci budem 😉. to mi len odporucila jedna dr,. ona odtial mala vak a bola s nim velmi spokojna pri oboch tehu. a vies jak to je, ja mam pocit, ze kazda firma chce na tehotenstve a materstve len zarobit, kedze kalkuluju s tym, ze clovek by na to dal vsetko.

lucia192
13. feb 2013

@henriett19 presne tak, čo tam po tých naších bruchách 😀
@zuzu188 tak vy máte potom riadneho futbalistu, keď už aj tato cítil 🙂

pasad
13. feb 2013

@mojkamoj nemas zac, dufam, ze budes spokojna. ta, co mi tu stranku odporucila neda na ich vyrobky dopustit.

oskvarka
14. feb 2013

@zuzu188 no tak to sa bude musiet naucit postarat o maleho aj sam ked budete mat dalsie babo tak sa snad rozbehne ;)

oskvarka
14. feb 2013

@zuzu188 a ty uz vies kedy kopka... moj muz ho nepocuva ale casto na neho rozprava tak zblizka :D... mam pocit niekedy ze mu venuje viac pozornosti ako mne :D

katuskad
14. feb 2013

@marley7 no do určitého týždňa to majú medzi nožičkami rovnaké, až neskôr vidieť, či je to dievča alebo chclapec, preto to hovoria väčšinou až okolo toho 20tt, tam sa to už pekne dá rozlíšiť, teda aspoň čo ja viem 😉

zuzu188
14. feb 2013

@oskvarka to som mu už vravela...áno,viem 🙂..cítim ho už od 12tt..kopance budú už len silnieť 🙂..to sa ti iba zdá 🙂..sa na drobca teší 🙂

henriett19
14. feb 2013

@zuzu188 ktore Zuzi? teraz som mimo 😀 a to je super, že už cítite obaja bábo aj ja už chcem 🙂

mojkamoj
14. feb 2013

@zvedavamt páči sa mi tvoje rozhodnutie,myslím si že tentokrát to dopadne podla tvojich očakávaní a dobre pre teba a dieťatko 😉 tieto urychlovačky,nasilu vyvolané pôrody to je proste proti prírode a všetkému,vládne väčší stres a tým je to horšie všetko 😖 a už sa veru nenechaj ukecať na nič čo nechceš nikým 🙂

zuzu188
14. feb 2013

@henriett19 tie modré 😀..ty ešte necítiš pohyby?

miciluci
14. feb 2013

@henriett19 su prekraaaasne 😲 ....my nakoniec na ples asi nepojdeme,manzel bol dnes u lekara,ma chripku a zapal priedusiek,mame sa od seba separovat 3-4 dni,spat oddelene. a este k tomu vsetkemu ma boli uz 3.den na lavej strane podbruska,akoby ma niekto pichal,v noci som sa na to budila,volala som k dokimu,mam prist,snad je vsetko ok.

zvedavamt
14. feb 2013

@mojkamoj
dakujem,viem,ze to tak bude.
po prvej poradni o tyzden idem volat miestnej dule,aby sme sa dohodli, robi aj pripravu na porod, uz sa tesim na stretnutie s nou 🙂
prajem pekny dnik vseckym

malinkasaruska
14. feb 2013

ahojte neviete mi niektora poradit aky pripravok na strie je najlepsii.. je ich strasne vela niekto tvrdi ze oleje su lepsie niekto ze kremy tak sa neviem rozhodnut co si zadovazit kedze brusko sa uz pomalinky zväcsuje nechcem nic zanedbat

alaniska
14. feb 2013

@miciluci to pichanie v noci mam aj ja,az ma to budi,akoby mi pichali strikovacou ihlicou,v lavo tesne nad bedrovou kostou aj na pravej,myslim,ze su to creva,snazim sa nestresovat,ked sa rano mocem po byte tak to zmizne.Drzim palce nech to nieje nic,ja mam poradnu zajtra

freyjanr
14. feb 2013

@zuzu188 ja ti tak strasne zavidim ☹ ja necitim stale nic ale frajer bol podareny mi predvcerom hovory ze teraz som to citil a pozeram ze neklam a on ze no dobre.... 😀

dasiacik
14. feb 2013

Kocky,to naozaj uz citite pohyby???

miciluci
14. feb 2013

@alaniska no mna to dmes boli ak cez den,sedim v cakarni.verim ze vsetko je ok a ze su to len creva,ale istota je istota.

alaniska
14. feb 2013

@miciluci urcite,dobre,ze si isla,keby som nemala zajtra kontrolu tiez by som radsej isla,drzim palce a daj vediet 🙂

freyjanr
14. feb 2013

@lucia192 ked dojdes od dr. daj vediet ako si dopadla 😉

freyjanr
14. feb 2013

@dasiacik ty nie???to som tak strasne rada ze som v tom neni sama 🙂 🙂 🙂

freyjanr
14. feb 2013

dievcence chcem sa spytat ci aj planujete nejake dovolenky toto leto?lebo ja rozmyslam ze by som niekedy zaciatkom isla k moru ale neviem ci ta pohoda,teplo,more,pripadne aj cesta nemoze spustit predcasny porod.co si o tom myslite?

janulicok
14. feb 2013

inak ja tiež ešte nič necítim, ani bublinky...

janulicok
14. feb 2013

a inak ahojte 🙂