icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

anka56
14. feb 2013

@lucia192 no lucii ako dnes na 3Dcku?? som moc zvedava ale kedze si druhorodicka tak bude vidiet asi uz vsetko ..ozvi sa .. 🙂

penelope111
14. feb 2013

@ivana2209 Lebo som po ťažkej nehode a mám zdravotné problémy. Ja ani normálne rodiť nechcem 🙂
@barchee Ja by som len chcela aby mu bábätko po pôrode ukázali a aby ho mohol od fotiť 🙂 Uvidíme ako to celé vyjde to su len moje predstavy 🙂 Sa bojím aby nám bábätko nevymenili 😀

barchee
14. feb 2013

@freyjanr ja mám gesslein F6, je pevný, ale dosť ťažký...ale v snehu som ocenila, že je taký, lebo sa nešmýkal a sedel jak riť na šerbli na chodníku 😀 má veľké pevné kolesá, predné sa dajú vymeniť za malé pohyblivé, ak ti môžem odporučiť, pozeraj si kočík, kde si vieš pretáčať rúčku na opačnú stranu, je to úplne super, keď chceš mať bábo a v bugine otočené smerom k tebe, vieš si to pretočiť proti smeru vetra....naozaj odporúčam, ja som hľadala len taký kočík 🙂

drnduliak
14. feb 2013

juuj, baby ani nepiste o dovolenkach, hned by som sa vypravila niekam do teplych krajov 😔 my chodievame do chorvatska, tento rok sa ale asi nechystame, s takym velkym bruchom by som uz v aute neobsedela 😖 ale na rok isto-isto, aj s nasou prvou drndou sme boli a to mala len 10 mesiacov, zvladla to super, aj cestu, aj pobyt 😵

martina05
14. feb 2013

@freyjanr určite sa nechcem pasovať za znalkyňu kočíkov...to vôbec nie.... Sú mi na ňom sympatické kolieska, lebo otočné do snehu sú des....Keďže bábo bude v zime ešte vo vaničke mohli by ti vyhovovať ....Podľa mňa si ho treba hlavne dobre premerať, chytiť do rúk a vyskúšať. Nekupovala by som kočík bez otestovania na vlastnej koži. Keď bude bábo väčšie alebo keď už začne behať, bude ti podľa mňa na bežné prechádzky v meste možno trošku nepohodlný, lebo sa nebude dať /alebo len ˇťažko../ ovládať jednou rukou- vtedy sú výhodné tie ľahšie verzie a otočné kolieska. No a ja som ocenila aj prehadzovaciu rúčku, hlavne v zime keď snežilo alebo fučalo, mohla som si prekne kočík prehodiť do smeru, ktorý mi vyhovoval. A pozeraj aj na vneľkosť tej vaničky, aby tam bábo v zime s fusakom nebolo natlačené.....Prečo si myslíš, že v lete ho už nenájdeš?????

drnduliak
14. feb 2013

@anka56 do vody mozes, 28 st. je v pohode, akurat tie horuce bazeny teploty tela sa neodporucaju, ani virivky

barchee
14. feb 2013

@penelope111 😀 no to je pravda, moja mama bola taká vytrasená, že ani fotiť nemala čím, lebo nechala foťák u otca na chodbe a mobil nemala pri sebe 😀 až ako malého prevážali v inkubátore, ho muž na chodbe odfotil 😅 teraz už to snáď bude brať lepšie, keď už to zažila 😀 😀

martina05
14. feb 2013

@barchee presne F6 je aj môj tip !!!!!

ivana2209
14. feb 2013

@penelope111 Je jedno ako sa drobci narodia, len nech su v poriadku a zdravucky 🙂

lucia192
14. feb 2013

@anka56 ahoj, akurát sme prišli domov 🙂 no drobček bol super, lietal po brušku ako blázon 😀 s lekárom sa doslova naháňali 😀 mám aj fotku, hneď pridám 🙂 pohlavie som nechcela vedieť, ale na tej fotke by som aj ako laik možno vedela určiť no nehávam to tak kedže sa do toho nerozumiem a v podstate to ani nechcem vedieť 😀 NT super - 1,12mm 🙂 a meriame 7,63cm 🙂 tak sa teším, že sme OK, krčok pevný, tak som šťastná lebo prvé tehu som sa otvárala už v 25tt.. 🙂

penelope111
14. feb 2013

@barchee No len manžel nebol na vyšetrení lebo sme boli najprv v tom, že je vo mne chyba keďže on dcéru už má a ja som mala ten úraz len mi náhodne spravili vyšetrenie keď som mala iné zdravotné problémy a tam mi povedali, že ja som úplne ok. Manžel mal isť na spermiogram teraz v januári, ale už nestihol 🙂

lucia192
14. feb 2013

Žienky, sme doma NT máme vraj ukážkové 1,12mm 🙂 meriame 7,63cm sme v poriadku a sme mimoriadne aktívny, lekár drobca musel naháňať ultrazvukom po bruchu aby sme mali peknú fotku, lebo drobec skákal ako na trampolíne.. 😀

freyjanr
14. feb 2013

@martina05 prave koli velkosti vanicky ho chcem uz som ho videla aj osobne v jednej predajni a bol najvecsi...a ja chcem najvecsi :D...no bojim sa lebo pri mojom stasti mi vzdy kazdy vsetko vyfukne 😀

freyjanr
14. feb 2013

@barchee dakujem za radu 😉 hned som o nieco mudrejsia pri vybere

alaniska
14. feb 2013

@ivana2209 najprv som nechcela,ani neviem preco,asi aby to cele nevidel,kedze neviem predpokladat akosa budem spravat ja🙂ale to bolo este pred tymto tehotenstvom,popravde ako mi povedal,ze chce ist viac som nad tym neuvazovala preco nie,ale beriem to ako sa on rozhodol,presli sme si nejednym problemom odvtedy,mozno som dospela🙂

martina05
14. feb 2013

@freyjanr neboj na nete zoženieš všetko ......

barchee
14. feb 2013

@martina05 F6 má výhodu, že tá prenosná taška má 90 cm, vaničky zvyknú byť 80cm, takže sa mi tam malý pekne zmestil vo fusaku a nebol natlačený tam 🙂 teraz tohtoročné modely sú lepšie, lebo majú lepšie striešky, mne sa strieška dotrhala.... 😠 tato to teraz lepil, opravoval, lebo nová stojí 95 eur a to za to teda nedám 🤐 ale kvalita kočíku ma sklamala, jedno koleso sa ťahalo do strany a brzdy sa posrali v relatívne krátkom čase, takže po roku, keď už malý začal chodiť kočík som tak nutne nepotrebovala, sme ho dali do servisu. Brzd yaj koleso opravili, ale že strieška je mechanické poškodenie, nie výrobná vada, tak dík no 🙄 teraz to musíme riešiť, nový kočík nechcem kupovať, tento je v super stave, ešte jedno bábo vydrží 🙂 ja so chcela Jane, ale tie nemali preklápaciu rúčku a mali malé vaničky .

darka2001
14. feb 2013

@martina05 presne teraz som to študovala a pozeram,že tam nie je normalna vanička,naozaj sa mi velmi páči zaradujem do svojho zoznamu,aj tie vymenitelne kolieska som zatial nikde inde nenašla aby boli v zakladnej cene

martina05
14. feb 2013

@anka56 Skúsená asi len ako každá "druhorodička"... 🙂 🙂 🙂
Do termálu by som nešla.......to sa rozhodne neodporúča a neriskovala by som to ....
Ale plávanie ako také je super ..... Ja som si to užívala .... Hlavne v posledných mesiacoch, keď bolo bruško !ťažšie..."
http://www.cviceniepretehotne.sk/tehotenstvo-a-...
http://primar.sme.sk/c/4116781/sport-a-tehotens...
http://zena.atlas.sk/do-akej-vody-smie-ist-teho...
A čo sa týka kurzu, kľudne cinkni tej pani ak sa rozhodneš..... aby vedela, že s tebou má rátať .... 🙂 🙂 🙂

penelope111
14. feb 2013

@ivana2209 Veru to je najhlavnejšie 🙂

zuzu188
14. feb 2013

@ivana2209 áno..bol aj pri prvom a vravel mi,že chce byť aj pri tomto pôrode 🙂..je to obrovská podpora a pomoc mať ho tam 🙂

alaniska
14. feb 2013

@lucia192 dobre vidim?pindurik? 🙂

martina05
14. feb 2013

@barchee mne sa s F6 nestalo vôbec nič - absolútne bezproblémový chod na to kde všade sme s nim pochodili klobúk dolu.... Mne sa práve tie staršie strieška páčili viac - zdali sa mi mierne "hlbšie" ale možno je to len vizuálny klam....

penelope111
14. feb 2013

@barchee Najhoršie na tom všetkom je, že moje plány nikdy nevyjdu 😀 Tak dúfam, že aspoň foto stihne manžel spraviť 🙂

lucia192
14. feb 2013

@alaniska aj mne sa tak zdalo, no ja to od odborníka nechcem počuť až do pôrodu 😀 to ako zákon schválnosti, keď som pri prvom tehu chcela vedieť pohlavie tak mi nevedeli povedať naisto takmer do pôrodu a teraz keď nechcem vedieť, tak mi rovno bácnu fotku kde je vidno medzi nohy.. 😀

zuzu188
14. feb 2013

@henriett19 ja tú stránku nemôžem nájsť ☹...už ju hľadám od rána a nič...šaty čo mám doma sú značky bebefield,ale nemám ich spoločenské..mala som ich hlavne ku dr. na poradne

ivana2209
14. feb 2013

@zuzu188 Skoda, ze ten moj nechce, no mozno si to este rozmysli. Ale nutit ho nebudem...

barchee
14. feb 2013

@martina05 ja som inak s kočíkom veľmi spokojná, tiež sme veľa s ním chodili kade tade, nie len po chodníkoch 😀 ale tak to mohol byť akurát nejaký dokrkvaný kus ten moj 😝 vravím, naozaj som veľmi ocenila, že je pevný a má veľmi pevné kolesá a hlavne tú rúčku preklápaciu, to je najlepšie 🙂

martina05
14. feb 2013

@barchee a tá veľkosť dcéra mi v športiaku spala na dovolenke popoludní ako 2 a pol ročná - úplne v pohode !!!!

barchee
14. feb 2013

@martina05 ja som chodila na gravijogu 😀 plávanie som nechcela, mne sa hnusia bazény a z tej chlórovej vody mám hneď mykózu 🙄 dokonca aj naši, čo majú doma bazén, aj z toho som hneď večer svrbenie...šlak ma ide z toho trafiť 😖 dosť dlho mi trvalo, kým som našla tie pravé čípky, čo mi vyhovovali a nespravila sa mi po bazéne mykóza, ako tehula by som v žiadnom prípade do žiadneho bazéna nešla 😀 ja už mám na leto pripravený malý obdĺžnikový bazénik, kde si napustím vodu z hadice a tam si lahnem 😀 😀 😀