icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

barchee
14. feb 2013

@martina05 ano, je super, že je dlhé to sedenie, no moj malý tam už od roka byť veľmi nechcel, chcel chodiť, tak som kočík mala potom vonku len v lete, keď už od tepla nechcel chodiť, posadila som ho do chládku a išli sme, no teraz by som ho tam nedostala už 😀 😀 😀 pop prvé je už jak slon a po druhé tam už vôbec nechce byť, už ho tam ani posadiť neviem, naposledy tam tak tak sedel si pred 3-4 mesiacmi a to som ho s ťažkosťami dala dnu aj von 😀 😀 máme ho teraz u našich v garáži 😝

martina05
14. feb 2013

@barchee gravidjoga musí byť super, ja som chcela začať chodiť tu v NR na jeden kurz ale stále mi býva zle, tak sa bojím aby som ich tam neo 😝 😝 😝 - Pôjdem až keď sa tie nevoľnosti stratia - dúfam že čoskoro ....

martina05
14. feb 2013

@barchee moja malá je drobec - teraz má 12kg a cca 3 roky 🙂 🙂 🙂

zuzu188
14. feb 2013

@ivana2209 môj tiež zo začiatku nechcel,ale neskôr zmenil názor 🙂..keď sa ho sestričky pýtali aké to bolo,tak im povedal,že má nezabudnuteľný zážitok 🙂...bol šťastný,že mohol vidieť drobca hneď ako sa narodil,pozerať sa ako ho ošetrujú a hneď ho mať aj na rukách 🙂

barchee
14. feb 2013

@martina05 ojeeeej, to moj Rišino mal teraz v decembri 2 roky a má 15 kíl 😀 😀 😀 je veľký dosť na jeho vek, ale náš tatino je veľký, tak má gény na to krpec, si robím srandu, že keď pojde do škôlky, bude vysoký ako ja 😀 😀 ozaj, malá chodí do škôlky? či dáš ju len teraz v septembri? zoberú ti ju keď budeš na druhej materskej?

martina05
14. feb 2013

@barchee chodí do súkromnej - od pondelka .... Zatiaľ sa jej pozdáva. V pondelok nastupujem do práce - na pár mesiacov ...

alaniska
14. feb 2013

@lucia192 jaaaj,tak ty nechces vediet, tak nic som nevidela,nieee😀

barchee
14. feb 2013

@martina05 jáááj, trocha dospelej spoločnosti si užiť nachvíľu 😀 😀 😀 si vravím, že keby nebol internet tak sa doma len s drobcom zbláznim 😀 😀 😀 aj tak si furt spievam kukulienku a skáče žaba po blate 😀 😀 😀 aspoň keď spí, tak pokecám s rovesníkmi 😀

ivana2209
14. feb 2013

@zuzu188 Tak mozno zmeni nazor aj ten moj 🙂 Musi to byt krasne, ked ste po porode vsetci traja spolu 🙂

barchee
14. feb 2013

@alaniska aj ty tam na tej fotke vidíš to čo ja? 😀 😀 😀

lucia192
14. feb 2013

@alaniska to nič, manžel tiež hned skonštatoval že "ty a nie je to pinďúr?" 😀 a aj mne sa zdá, čiže je to OK, uvidíme či to nie je len kamufláž drobčeka aby nás zmiatol 😀 a nakoniec z neho bude baba 😀

zuzu188
14. feb 2013

@ivana2209 určite zmení 🙂

alaniska
14. feb 2013

@barchee mozno si to namyslame😀

alaniska
14. feb 2013

@lucia192 no ved aj to moze byt🙂uvidis na dalsom sone,mozno sa uz bude skryvat🙂

martina05
14. feb 2013

@barchee máš pravdu - u nás fičí Spievankovo v kuse !!!!! 😀 😀 😀 😀

alaniska
14. feb 2013

@barchee
@lucia192 ja som na sone ani raz nevidela a to chodim kazde 2tt,dr pzriet este nechce,ze mame cas🙂

martina05
14. feb 2013

@barchee a buď rada pokiaľ spí - našej malej sa posledný mesiac už moc nechcelo - a to ti bol "celodenný maratón " 🙂 🙂

barchee
14. feb 2013

@alaniska @lucia192 no neviem neviem, to sú čisté vajká tam 😀 😀
ja idem v 16 tt na 3D 😵 😵

martina05
14. feb 2013

Tak ja sa lúčim, idem pre Vandu do školky...... 🙂 🙂 🙂 🙂

alaniska
14. feb 2013

@barchee moj dr. robi 4D az v 25tt tak sa este nacakam,ale nevadi🙂

janulicok
14. feb 2013

@lucia192 Lucka, kde sa dá pozrieť tá foto z USG?

barchee
14. feb 2013

@martina05 on ešte pospí dobre poobede, neska ťahá už 2 hodiny 🙂 ale on v noci sa metá veľmi, nemá veľmi kvalitný spánok ☹ u nás bol spánok obrovský problém do tých 2 rokov....už je to lepšie, ale furt nie dobrý spánok 🙄 niekedy spí pol hodinu, niekedy aj 3...včera spal pol hodinu poobede, tak dnes dospáva 🙂

barchee
14. feb 2013

@alaniska ja idem teraz na malý a potom v 2 pojdem na veľký ešte raz, aj s prvým som tak bola 🙂 v GynFive to robia 2x za cenu jedného, tak nevyuži to 😀 😀

barchee
14. feb 2013

na už je milosťpán hore, dámy, odchádzam 😀 😀

lucia192
14. feb 2013

@alaniska tak ďalšiu poradňu mám 4.3. to budem 16tt bude mi brať krv na tripple + sono, čakala som poradňu skôr kedže každé 2tt mám chodiť kvôli rizikovej no dal to na prvý deň 16tt aby mohol brať tú krv 🙂 tak uvidíme 🙂

lucia192
14. feb 2013

@janulicok v mojom albume je alebo v skupine Augustovky 2013 🙂

lucia192
14. feb 2013

@barchee @alaniska heh no ja si to zatiaľ nepripúšťam, aj keď od začiatku mám pocit, že to bude chlapček, ale zatiaľ chcem byť prekvapená 😀 😀

zuzu188
14. feb 2013

baby,objednávala ste si niektorá tehu veci s týchto stránok? www.otto.sk a www.4mama.sk ....z prvej si chcem objednať šaty a z druhej legíny,len sa bojím či mi budú dobré

janulicok
14. feb 2013

@lucia192 dikes, už som našla, trebalo viac rozkliknúť 🙂

grelu
14. feb 2013

@penelope111 zatiaľ je všetko v poriadku, tak dúfam, že to tak aj ostane...diky, že na mňa myslíte 🙂