Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@borocka keď som bola v nemocnici na operácií, tak tam bol len doktor, žiadna doktorka a vtedy mi to akosi nevadilo, ale teraz... 😅 Neviem to isto, ale malo by to byť tiež 50e u dr. Jankovského, ale Cegyse, som niekde čítala, že ak by som išla na 3D a priniesla si USB, tak za video aaa fotečky by som zaplatila 10e 🙂
@lucia192 tak pekne oddychuj,nech ti čím skôr dovolia toho viac 🙂
@katarinka_brnka ja som tiež tak mala prísny kľud na lôžku,keď som malého čakala..dovolené som mala len ísť na wc,najesť a umyť sa
@borocka tiež mám chlapa a k žene by som nešla...chlapi gynekológovia sú jemnejší ako ženy..stačilo mi,keď ma pred pôrodom vyšetrovala baba..mala dlhé nechty a keď mi vodu prepichovala,strašne ma to bolelo a vravela mi,že ma nemá čo bolieť a ona ma pri tom prepichovaní vnútry doškriabala
@zuzu188 ty kokos tak to je sila dlhe nechty mat pri takej praci
@mistrall https://www.modrykonik.sk/forum/nevzdavame-to/d... tu sa o nefertitke dočítate asi v strede strany baby
@henriett19 hiii boze, och 😢 😢 😢 to som nevedela, ze toto sa stalo, myslela som, ze len si dala pauzu.. 😢
@mistrall No veru je to smutné ☹
Dnes som si nasla na toaletnom take ruzove ☹
Kocky,co mam robit?Nebolo toho vela a ani neviem
ci to bola krv.
@lucia192 hej moze byt to z toho.....ja som krvacala cely prvy trimester:(( teda spinila....a to bolo tak ze ked som bola v klude tak mi to o dva dni preslo a potom bolo ok...........ale ked som urobila dake prudke alebo narocne pohyby napr. som hrala stolovy futbal, tak sa mi to naspat vratilo, takze sa vyhybam teraz prudkym pohybom, ono uz sa az tak nesetrim ako na zaciatku ale vtedy ked som krvacala som uplne vynechala vsetky tazke, prudke pohyby - to mas moc prekrvenu maternicu a asi preto krvacas....potom sa mi ta maternica dako zacelila a teraz je to ok...ale stale neriskujem hoci ja som vrtula, tak sa stale mam napozore a ked uz chcem urobit daku hlupost tak si spomeniem na to co sa moze stat a upustim od nej. neboj upratovat budes moct...len nech sa ti teraz ta ranka zahoji, potom uz bude OK.
ahojte.mavate niekto v noci krce v lytkach? mne sa to poslednu dobu stava casto v noci a niekedy je to dost neprijemne a bolestive.co je dobre proti tymto krcom?
@dasiacik hmm...mohlo to byt z krcka maternice, aspon tak to povedal moj lekar, ze nemam stresovat ked mam kvapku krvi - ze je to krcok maternice ze je blizko "ineho otvoru🙂)"! a ked si napriklad bola na velkej potrebe a zatlacila si viac ako si mala tak sa ti mohlo torsicka poskodit a tak......stresovat treba az ked je tej krvi vela..🙂 tak sa drz.
Inak baby na mne nevidno ze som tehotna, cipana...uz som v 16tt to znamena ze skoro na konci stvrteho mesiaca a ja vyzeram jak keby sa nechumelilo......vcera som bola u kozmeticky len tak v dlhej koseli s opaskom a v leginach a ona si isla oci vyocit ze nic nevidno ze aka som stale chuda.....tha ma porazi🙂) idem sa normalne povazit, tym ze som prestala jest po nociach kvoly migrenam som sposbila ze vobec nepriberam, brusko mam iba ked sa mu zachce vystrcit sa..inac ho mam tak ze ho snad vidim iba ja...
@henriett19 no čo už..dúfam,že tentoraz ma ona vyšetrovať nebude
@zuzu188 no dúfam s tebou muselo to byť fakt nepríjemné
@zuzu188 to ja by som neobsedela 😖 este ze ja to take prisne nemam....
@henriett19 bolo 😖
@katarinka_brnka ale tak čo neurobíš pre bábo..ja som musela ležať 4 týždne,potom som mala kontrolu a dr. mi povedal,že to vyzerá lepšie,tak už nemusím toľko ležať,ale mám sa šetriť,tak už som aj čosi doma porobila,ale aj tak mi skoro nič nechceli doma dovoliť robiť,hlavne chlap 😀
@zuzu188 snažím sa ale pri malom sa nedá moc oddychovať (poznáš isto sama) 😀 ale dnes manžel galantný mal voľno v práci tak navaril, umyl riad, opral a ožehlil 🙂 tak dnes som si pooddychovala a cítim sa omnoho lepšie 🙂
@cerkutka ďakujem za povzbudenie 🙂 a pomalé prechádzky ti to nevyvolávali? ja by som dnes chcela ísť s malým a manželom trošku sa prejsť lebo je relatívne pekne, no po tom čo sa mi deje mám strach niekam ísť.. ale asi máš pravdu, zo začiatku treba kľud a potom to bude ok, tak jemnú prechádzku z kroka na krok asi skúsim.. 🙂

ja mam gynekologa chlapa a k zene by som nesla...
@penelope111
@zabavka kolko sa u vas plati za 3D?? u nas je to 50€