Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@henriett19 mne povedal ze zavola ked pridu. A uz je to 6 dni a nic a zacinam zase panikarit.
@sisulqa neboj vsteko bude ok hlavne nepanikar 🙂
@henriett19 Ahoj, to ti robil normálne či 3D sono?! Keď už videl pohlavie?!
@henriett19 Tak ešte dobre že si išla aspoň to máš za sebou 🙂 Neboj určite budú výsledky dobré. Ja idem na krv až budúci týždeň sa ešte načakám 🙂 Takže druhá bambulka 🙂
@marley7 obyčajné 2D bolo tam vidno akoby pysky ale mozno to budu nakoniec aj gulky 😀
@penelope111 Ahoj, pozerám že ty máš taký istý termín ako ja 🙂 Tebe už povedali, čo nosíš v brušku?! Ja by som to už chcela veľmi vedieť 🙂
henriett19 Hovorí sa, že by malo byť vidno "kávové zrno". My keď sme boli pred 2 týždňami, tak tam nášmu drobcovi "niečo" trčalo, hneď som myslela, že to je chlapec, ale Dr. povedal, že to môže byť aj klitoris. Tak nám nepovedal nič. Že 50:50.
@marley7 Ahoj 🙂 Nie nepovedali, že je ešte skoro 🙂 Akurát dátum mi posunuli na 13. 8. 🙂 Neboj sa ja by som to tiež hrozne chcela vedieť 🙂 Od začiatku si myslím že to bude chlapec a aj test pohlavia mi vyšiel skôr na chlapca tak som zvedavá 🙂 O nejaké 3 týždne by som chcela ísť na 3D tak dúfam, že už to budeme vedieť na 100% 🙂
@penelope111 No mne to tiež pomaličky posunuli podľa veľkosti dieťatka na 13.8.13, ale to by si musela stále meniť 🙂 Počula som, že pohlavie je vyvinuté už od 14 tt. Ty si ešte nebola na 3D?! Ja zvažujem, že tiež pôjdem tento alebo budúci týždeň. Tiež som chcela vyskúšať ten test pohlavia, ale viac som čítala, že to nie je spoľahlivé, že tie hormóny si každý deň menia. No už aby sme to vedeli 😉
@henriett19
@marley7
@drnduliak Dakujem baby tak ja vam teda budem verit 🙂
@henriett19 @marley7 @penelope111 vraj spolahlivo vedia urcite pohlavie az po 20tt, tak to si este pockame 😔
aj ja už chcem vedieť čo čakáme
No čo som počula, tak lekár to vie už od cca 15 tt, čo máte v brušku, ak je dieťatko dobre natočené, ale veľa krát sa stalo, že sa zmýlili, tak preto vždy vravia že až po 20tt na 100%. Dávajú si rezervu 😉 Najlepšie to vidno na 3D.
@marley7 Zatiaľ čo poznám kočky čo si robili ten test im vyšiel tak uvidíme 🙂 A ďalšia vec že mám pocit, že to bude chlapec od začiatku 🙂 Ešte som nebola na 3D lebo to sa musím objednať inému lekárovi a stojí to 50 eur tak ešte chcem počkať aby to vedeli na isto 🙂 No ako bábätku hovorím Riško tak dúfam, že mám pravdu 🙂 Lebo neviem keby to bolo dievčatko či by sa jej páčilo, že ju oslovujem Riško 😀
@drnduliak Ale na 3D asi skôr, či? :-/
@zuzu188 No nie si sama 🙂
@penelope111 to mozno hej, ale klasika 2D vraj spolahlivo az po 20tt
@mojkamoj Dakujem pekne 🙂 Mas aj ty fotocku? Ci sem nechces davat?
@penelope111 No veru som rada, že som šla ale veď už mi aj bolo fajn celkom 🙂 A neboj týždeň ubehne ako voda a výsledky budú určite dobré 😉
@marley7 no niečo také podobné tam bolo vidno, ale ja sa na to ešte moc nespolieham, uvidím nabudúce čo budeme vidieť možno sa z toho vykľuje ešte pipík a guľky 😀

@sisulqa ja som bola dneska na odbere a do tyzdna pridu, dr. povedal, ze ak je vsetko ok tak mi nebudu volat a ak tam bude problem tak mi zavolaju