icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

penelope111
18. feb 2013

@zuzu188 No to nie je tam určite iba jedno 😀

zaba83
18. feb 2013

@penelope111 aha ja ze pri dievke to ma zasumet :D mne to ale vobec nic nespravilo ako ked sa na sol naleje voda 😀

miciluci
18. feb 2013

@darka2001 skus tu vodu s citronovou stavou,mne to zabera najlepsie.citron ma sice kyslu chut ale ma Ph alkalicke(zasadite)-cize neutralizuje vsetko kysle aj zaludocnu kyselinu.tu je fajn clanok:http://www.innerlight.sk/alkalizujuce-vyhody-citronove.... my s muzom cely dost bojujeme so zahou,najma on,tak mame odskusane vsetko a citron je snad s mandlami(nesolenymi) to najucinnejsie.skus si pochrumat aj zopar mandli kazdy den. mlieko sice ulavi,ale len nachvilku,ale kedze mliecna bielkovina je dost tazko pre nas zaludok stravitelna,naopak,pochvilke zacne zaludok vylucovat este viac kyseliny,ktora pomaha traveniu a efekt je opacny-zaha pali este viac. a skus nejest aspon 2 hodky pred spanim a hlavu si daj vyssie.aj ked sa napapas,nelahaj si,skus aspon hodinku sediet-mat hlavu vyssie. a este mi napadla,ze je fajn aj surova struhana mrkva a v pripade nudze aj surova stava zo zemiaku-sice humus,ale ucinny 😉 ...drzim palce,nech ta to uz moc dlho netrapi a snad som pomohla.

penelope111
18. feb 2013

@zaba83 Ani mne 🙂

lucusa11
18. feb 2013

Ahojte baby na koniku som nová 🙂 zaujali ma vaše správy keďže sa radím do augustoviek 🙂 čo je to s tou sodou bikarbonou? aké šumenie? lebo som to tu nikde nenašla preto sa pýtam čo je to za testík lebo z každej strany počúvam ty máš bruško na chlapca a potom že si celá gulatá to bude baba 🙂 poradňu mám o dva týždne budúci týždeň mám krv a a testy ale za pohlavie som dosť nedočkavá tak len na skúšku 🙂 ďakujem

zuzu188
18. feb 2013
marley7
18. feb 2013

@darka2001 Asi sa budeš musieť vyhýbať veciam, strave, ktorá záhu vyvoláva. Mne chvalabohu pomáha to mlieko, tak prípadne nepríjemný pocit riešim s ním. Neviem či sa dá v tehotenstve pri zistení pohlavia na niečo spoliehať. Jednej to víde, druhej nie 😉 Je to o náhode. Musíme si počkať. Ja som tiež už nedočkavá 🙂 Už by som chcela drobčekovi niečo pekné kúpiť, ale farebné 🙂 Najlepšie ružové 🙂

monkovec
18. feb 2013

Žienky je tu medzi vami taká ktorej nerobili testy na toxoplazmózu?Lebo mne ich nerobili z čoho som dosť prekvapená, myslela som si že je to samozrejme.

zuzu188
18. feb 2013

@lucusa11 na predchádzajúcej strane nájdeš,ako "test" urobiť..keď šumí,mal by to byť chlapec,keď pení,malo by to byť dievča 🙂

zuzu188
18. feb 2013

@monkovec akoto,že nerobili? 😨 ..nepovedali ti prečo?

luculik12
18. feb 2013

ahojte summer mummys🙂 ja som v 15TT a babo ma 9cmm a 100gmm🙂 boli sme na predlzenom vikende v tatrach a vo vodicke sa babatku velmi pacilo🙂 Mne uz na 90% dr povedal co to bude, len som z toho taka happy, ze uverim asi az ked bude na svete🙂

baby kolko ste doteraz pribrali?

monkovec
18. feb 2013

@zuzu188 pýtala som sa sestričky kedy mi budú brať krv na toxo a ona mi povedala že oni toxo nedávajú testovať.Je to dosť čudné 🙄

marley7
18. feb 2013

@luculik12 A nepochváliš sa nám, čo to bude?! Robila ti 2D alebo 3D sono?! Ja som zatiaľ pribrala cca 3 kg.

luculik12
18. feb 2013

😀 @marley7 sono mi robili normalne v nr nemocnici. 3D neviem kedy budu robit. a budeme mat pravdepodobne chlapceka🙂 aj ja som pribralala ccca 3kg

lucusa11
18. feb 2013

noooo tak ja idem ten testík spraviť a som veeelice zvedava 🙂 ďakujem 🙂

lucia192
18. feb 2013

Ženičky!!! Kopkáme, kopkáme, kopkáme 🙂 samozrejme necítim kopance ale bublinky, motýliky, šteklenie, hemženie a vôbec ten najkrajší pocit počas tehotenstva 😝 ale len také jemné a len sem tam, no som si istá, že je to ono 🙂 predsa ako druhorodička už viem čo mám čakať 🙂 cítili ste aj vy niektorá pohyby už v 14tt?

lucka188
18. feb 2013

@monkovec hmm no ja v knizke pri toxoplazmoze tiez nic nemam napisane

monkovec
18. feb 2013

@lucka188 je to zvláštne, podľa mňa by sa to malo testovať v prvom trimestri.No čo už, len dúfať že je všetko ok

miciluci
18. feb 2013

@lucusa11 ahoj a vitajte medzi nami 🙂

miciluci
18. feb 2013

@luculik12 ahoj,vitajte medzi nami a gratulujem ku mieram 🙂 .ja som pribrala prvy mesiac vela,asi 3 kila lebo som sekla s intenzivnym sportovanim a za posledne 2 mesiace uz len nejake to kilo a pol.

lucka188
18. feb 2013

@monkovec Podla mna urcite 🙂

lucka188
18. feb 2013

@luculik12 Ja som doteraz pribrala cca 2.5kg

miciluci
18. feb 2013

@lucia192 to je kraaasne 🙂 ja podla mna tiez uz citim ale len take slabucke a iba ked lezim,ale kedze je to moje prve babenko nemama s cim porovnat,ale nikdy predtym sa mi toto v brusku nedialo,tak som si skoro ista ze to drobcek sa nam hlasi 😀

lucia192
18. feb 2013

@lucusa11 ahojky 🙂 vitaaaaj tu medzi nami skvelými augustovými mamami 😝 😀

lucia192
18. feb 2013

@miciluci ja som prvého krpca pocítila v 15tt, tiež keď som večer ležala a proste v brušku sa mi dialo také čosi čo nikdy, tak samozrejme to dodnes pripisujem malému, ale tak intenzívne som ho začala cítiť až v 17tt, teraz druhé som pocítila dnes, tiež keď som ležala 🙂 len asi zo 3 razy také bublinkovanie 🙂 tak uvidím, kedy budem cítiť intenzívnejšie 🙂

lucusa11
18. feb 2013

@miciluci
@lucia192
Ahojte 🙂 tak robila som si ten testík a niš mi nevyšlo lebo to nič ani nerobilo 🙂 snáď mi povie na poradni he 🙂 ako sa inak máte? ja ani neviem že som tehotná okrem toho teda že mi rastie brušooo 🙂

miciluci
18. feb 2013

@lucia192 tesim sa ked uz budem poriadne citit ako kopka a budem vediet ,ze sa ma dobre.takto sa stale len obavam ci je vsetko v poriadku a cakanie do dalsej kontroly sa mi zda nekonecne.

miciluci
18. feb 2013

@lucusa11 tak to bud rada ,ze ti je tak dobre.ja som tri mesiace trpela este aj pocas spanku.bolo mi hrozne zle 😖 .cosi vyse tyzdna mi neolnosti ustupili,tak sa z toho vytesujem,ale zacalo ma boliet v podbrusku akosi,tak som teraz PN pre istotu a beriem opat duphaston a mg.

lucusa11
18. feb 2013

@miciluci tak PN som momentálne aj ja ... ale mám to komplikovanééé gynekológ ma nedal lebo že bábo je v poriadku ale zamestnávateľ pre mna nemal robotu tak mi zavolal že sa mám dať radšej vypísať tak ja bezmocná som sa dala od obvodného lebo som bola aj dosť chorá vracala som z kašlu a preto som počas tehotenstva schudla skoro 3kg ☹ vtedy keď sa má priberať je to moje prvé bábenko tak sa bojííím. No a pochybujem že moj ctený doktor mi PN predľži myslím gynekológa takže tak.... Ale rozhodla som sa že končím dám výpoveď a pojdem na úrad síce bez peňazí do pôrodu ale nebudú ma aspoň riešiť zo sociálky ... ale už som chvála bohu zdravá úplne fajn a neviem sa dočkať toho bublinkovania v brušku možno to ani nezpoznám :D

lucia192
18. feb 2013

@lucusa11 keď ti nešumí test so sódou, tak dievčatko by malo byť 🙂 inak sa mám skvelo, ja som v prvom trimestri mala problémy nejaké, ale už je to ok 🙂 ale mám nekázaný kľudový režim a som na rizikovom ale len "prevenčne" zatiaľ problémy nemám 🙂