Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@penelope111 aha ja ze pri dievke to ma zasumet :D mne to ale vobec nic nespravilo ako ked sa na sol naleje voda 😀
@darka2001 skus tu vodu s citronovou stavou,mne to zabera najlepsie.citron ma sice kyslu chut ale ma Ph alkalicke(zasadite)-cize neutralizuje vsetko kysle aj zaludocnu kyselinu.tu je fajn clanok:http://www.innerlight.sk/alkalizujuce-vyhody-citronove.... my s muzom cely dost bojujeme so zahou,najma on,tak mame odskusane vsetko a citron je snad s mandlami(nesolenymi) to najucinnejsie.skus si pochrumat aj zopar mandli kazdy den. mlieko sice ulavi,ale len nachvilku,ale kedze mliecna bielkovina je dost tazko pre nas zaludok stravitelna,naopak,pochvilke zacne zaludok vylucovat este viac kyseliny,ktora pomaha traveniu a efekt je opacny-zaha pali este viac. a skus nejest aspon 2 hodky pred spanim a hlavu si daj vyssie.aj ked sa napapas,nelahaj si,skus aspon hodinku sediet-mat hlavu vyssie. a este mi napadla,ze je fajn aj surova struhana mrkva a v pripade nudze aj surova stava zo zemiaku-sice humus,ale ucinny 😉 ...drzim palce,nech ta to uz moc dlho netrapi a snad som pomohla.
@zaba83 Ani mne 🙂
Ahojte baby na koniku som nová 🙂 zaujali ma vaše správy keďže sa radím do augustoviek 🙂 čo je to s tou sodou bikarbonou? aké šumenie? lebo som to tu nikde nenašla preto sa pýtam čo je to za testík lebo z každej strany počúvam ty máš bruško na chlapca a potom že si celá gulatá to bude baba 🙂 poradňu mám o dva týždne budúci týždeň mám krv a a testy ale za pohlavie som dosť nedočkavá tak len na skúšku 🙂 ďakujem
@penelope111 😀
@darka2001 Asi sa budeš musieť vyhýbať veciam, strave, ktorá záhu vyvoláva. Mne chvalabohu pomáha to mlieko, tak prípadne nepríjemný pocit riešim s ním. Neviem či sa dá v tehotenstve pri zistení pohlavia na niečo spoliehať. Jednej to víde, druhej nie 😉 Je to o náhode. Musíme si počkať. Ja som tiež už nedočkavá 🙂 Už by som chcela drobčekovi niečo pekné kúpiť, ale farebné 🙂 Najlepšie ružové 🙂
Žienky je tu medzi vami taká ktorej nerobili testy na toxoplazmózu?Lebo mne ich nerobili z čoho som dosť prekvapená, myslela som si že je to samozrejme.
ahojte summer mummys🙂 ja som v 15TT a babo ma 9cmm a 100gmm🙂 boli sme na predlzenom vikende v tatrach a vo vodicke sa babatku velmi pacilo🙂 Mne uz na 90% dr povedal co to bude, len som z toho taka happy, ze uverim asi az ked bude na svete🙂
baby kolko ste doteraz pribrali?
noooo tak ja idem ten testík spraviť a som veeelice zvedava 🙂 ďakujem 🙂
Ženičky!!! Kopkáme, kopkáme, kopkáme 🙂 samozrejme necítim kopance ale bublinky, motýliky, šteklenie, hemženie a vôbec ten najkrajší pocit počas tehotenstva 😝 ale len také jemné a len sem tam, no som si istá, že je to ono 🙂 predsa ako druhorodička už viem čo mám čakať 🙂 cítili ste aj vy niektorá pohyby už v 14tt?
@miciluci ja som prvého krpca pocítila v 15tt, tiež keď som večer ležala a proste v brušku sa mi dialo také čosi čo nikdy, tak samozrejme to dodnes pripisujem malému, ale tak intenzívne som ho začala cítiť až v 17tt, teraz druhé som pocítila dnes, tiež keď som ležala 🙂 len asi zo 3 razy také bublinkovanie 🙂 tak uvidím, kedy budem cítiť intenzívnejšie 🙂
@miciluci tak PN som momentálne aj ja ... ale mám to komplikovanééé gynekológ ma nedal lebo že bábo je v poriadku ale zamestnávateľ pre mna nemal robotu tak mi zavolal že sa mám dať radšej vypísať tak ja bezmocná som sa dala od obvodného lebo som bola aj dosť chorá vracala som z kašlu a preto som počas tehotenstva schudla skoro 3kg ☹ vtedy keď sa má priberať je to moje prvé bábenko tak sa bojííím. No a pochybujem že moj ctený doktor mi PN predľži myslím gynekológa takže tak.... Ale rozhodla som sa že končím dám výpoveď a pojdem na úrad síce bez peňazí do pôrodu ale nebudú ma aspoň riešiť zo sociálky ... ale už som chvála bohu zdravá úplne fajn a neviem sa dočkať toho bublinkovania v brušku možno to ani nezpoznám :D

@zuzu188 No to nie je tam určite iba jedno 😀