Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
ja si rátam tehu na lunárne mesiace,aj pri prvom som to tak robila 🙂...1 lunárny mesiac = 28 dní = 4 týždne...čiže každé 4 týždne začína nový mesiac tehu..lepšie sa mi to počíta 🙂
@enynka30 No ak tomu spravne rozumiem, tak jednym z moznych dovodov spinenia moze byt nedostatok progesteronu, ktory moze byt pricinou potratu. Preto lekari pre istotu predpisuju ten duphaston, ktory ti ten progesteron doplni. Nedostatok progesteronu byva sposobeny nedostatocnou cinnostou zlteho telieska, ktore sa na zaciatku tehotenstva stara o produkciu hormonov. Okolo 16. tyzdna byva nahradene placentou, takze vtedy by uz malo byt po probleme.
@zuzu188 No ale co potom povies ked sa ta niekto opyta v ktorom si mesiaci? Vacsina ludi lunarnym mesiacom nerozumie takze je to potom dost skreslena informacia.. A hlavne potom ked uz by si bola v 10. mesiaci 🙂 Preto som sa ja rozhodla ze si to budem radsej pekne podla kalendarnych mesiacov pocitat. Ale osobne to robim tak ze si to pocitam kalendarne podla menstruacie, tj. ked posledna zacala 11.11., tak 11.12. som zacala druhy mesiac a teraz 11.2. stvrty mesiac 🙂
@lucka188 chcela som povedať že dobre rátaš ;)
@luculik12 Ja čakám druhé ale zatiaľ pohyby nie, možno trochu bublinkovania ale reálne pohyby čakám najskôr o týždeň-dva 😉
Huráááá. Testy zo 16.tt sú OK 😀
ja tiežb ešte necítim pohyby ☹
@lucka188 Na matersku aj tak nemam narok... zamestnavatela nevinim kedze som mala robotu tazku a vo vyrobnej firme mi sotva da neco lahsie a navyse sa tam vsade s chemikaliami robi... takze tak a zmluvu mam len do maja takze aj tak mi to nepredlzi... a proste nevyjadrujem sa viac k tomu je vela zien co su na uradoch prace nebudem prva ani posledna... financne sa nebojim nepotrebujem respektive niesom a nebola som nikdy nadstavena na luxus... nehajme to tak je toho vela 🙂 ale dakujem za vyjadrenie.
@enynka30 maju kamenne predajne v bratislave,nitre,trencine a ziline.tu je link:http://www.mapaobchodov.sk/znacky/lindex/. ale neviem v ktorom obchodaku v bratislave to je...skus rozlustit 🙂
🙂 🙂 Ženičky ako sa dnes všetky máte? cítite už pohyby vašich pokladíkov? 🙂 ja som okolo obeda trošku pociťovala bolesť v oblasti pupku, bojím sa čo by to mohlo byť 😖 hádam nič vážne.. 🙂
@lucia192 ahoj Luci.paci sa mi ze nas tu je tak vela Luciek 😀 .mna boli podbrusko,minuly tyzden nalavo,teraz napravo.tiez neviem z coho,ale mam pocit,ze sa mi to vzdy objavi po fyzickej cinnosti.doki mi nakazal kludovy rezim,ale kto by navaril a upratal ked manzel mi v horucke lezal cely tyzden(chripka,zapal priedusiek).ale dnes aj vcera som pekne odpocivala a zda sa mi, ze je to lepsie.pri pupku ma to bolelo len raz a preslo to.mozno ze sa svaly brusne natahuju....
Ahojte baby.Dnes som bola na tom triple teste.tak dufam ze dopadne dobre.Dokonca mi dnes aj lekarka povedala ze co to bude.sice len na 98 % 🙂 chcem sa spytat,vy kedy zacnete nakupovat oblecenie a vybavicku?
@zuzu188 veru veru 😀 len nech nám to chutí 😀 ale počula som, že nie všetky ženy na tom boli.. tak nechápem od čoho závisí to, že ťa na ten test pošlu.. 😕
@miciluci no, tak Lucky sú asi plodné bytosti 😀 😀 ja mám tiež kľudový režim ale ja zase pri námahe krvácam.. no včera aj dnes som fungovala vcelku normálne a nekrvácala som, tak snáď je to už okej 🙂 no neviem čo to bolo len tak ma to trošku pobolievalo, dúfam, že to nie je pupočníkový pruh lebo ma trafí!!! 😀
@zaba83 no tak možno čochvíľa ucítiš aj ty pohyby 🙂 no ja som mala zase takú tupú a dlhšiu bolesť, tak vôbec neviem čo to bolo, ale už to prešlo 🙂
miciluci - tak bude to pravdepodobne dievčatko.ale som sa cudovala ze to uz vie povedat.no ale povedala dr.ze az v 20 tyzdni alebo pri 4D mi to povie na 100%.uz by som tak nakupovala ale manžel mi nedovoli že je este cas.
@sandy312 drzim palceky nech to dobre dopadne 🙂 No ja som prave dnes obdrzala vysledky testu a nakolko vysli OK hned som nam isla spravit radost do mimi obchodu, lun dake ponozky a capicku a bodky ale zatial neviem co to bude. Za dva tyzdne idem na kontrolu, spravime sono a dufam, ze uz budeme moct pozerat po konkretnej farbe 😀

babyyyy, vy uz vazne citite pohyby? ja neviem, ci su to pohyby.. ale sem tam asi aj ja nieco citim🙂 sem tam mam aj taky krc.. raz vlavo raz vpravo..trva asi 5 sekund.. hovorila som to aj mojej dr, ale vravela, ze to nic nie je.
ja idem na ten screening teraz vo stvrtok... uz nech mam vysledky a som kludnejsia...🙂 😎 😎 😎