Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Žienky, čo mi radíte, dostávam nádchu a škriabe v hrdle. Čo na to? Boli ste počas tehu prechorené?! Doma máme maróda, tak asi ani mňa to neobíde. A čo v prípade teploty?! bojím, bojím....
@enynka30 Ahoj. Ja mám dosť veľké prsia a teraz mi ešte podrástli. Minulý týždeň som si bola akurát kúpiť väčšiu podprsenku v Marks and Spencer. Mal by byť v každom väčšom meste v nákupnom centre. Pred tým mi bola dobrá 36 D (americké číslovanie) a teraz som si kúpila 38 DD. majú super bavlnené, lebo ja mám také najradšej, aj slušné vzory a strihy a stáli dva kusy (predávali dva na jednom vesiaku) za 26 €.
Caute, ja som sa tiez akurat vratila z triple testu...vysledky z krvi budu az o tyzden. DR pomeral veci cez scan a vyzeralo byt vsetko v norme. Uvidime co ukaze krvicka. Inak som pribrala od poslednej navstevy iba 0.5kg:( normalne sa mi nedari priberat a mala ma iba 10 cm - sa mi to zda malo....neviem v 16tt iba 10cm? neviem ci je to tym ze sa mi nedari pribrat alebo cim...:(( posunul nam aj datum porodu o 5 dni....
@cerkutka priberanie u mna nieje zatial ziadne, skor som schudla skoro 7kg, ale to koli nevolnostam ☹ Ale docitala som sa ze priberat na vahe je individualne, tak si s toho tazku hlavu nerob. Aspon sa dala zmerat, to nase hadze take polohy ze sa to neda, aj zahlavie ci ako sa to vola sme merali asi pol hodiny 😉

@enynka30 ja si kupujem v marks and spencer, typ balcony bra, najlepšie mi drží aj sedí, je pevná a takú potrebujem, lebo mám veľké prsia 😉