Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@zuzu188
ja som kufrik odmietla a idem ho zajtra vratit, lebo odmietam poskytnut moje osobne udaje nejakej firme na 20r na marketingove a reklamne ucely a este dalsim aj zahranicnym firmam. Za krabicu plnu letakov 😀
aby mi potom vyvolavali a pisali kadejaki... ze vzorky posielaju - ake? Len take ,co by som decku nedala ani zadarmo.
Baby kedy začnem cíti´t pohyby? Ja si už nepamatám dcerka má sedem rokov tak to bolo dávno prvý krát 🙂)
@zuzu188
a vies ty ,ked ti volaju kadejake prieskumy,ze zkade maju tvoje cislo
a maily nevyziadane
a na co je komu drzat moje udaje a udaje o mjich detoch 20 rokov?
Ja som mala v porodnom kufriku - iny vtedy nebol - malu Lucku,stary casopis Mama...,letaky, vzorku caju,jednu pampersku, male obrusky, lego hrkalku a dost
a aby ma niekto vydieral,ze ak nepodpisem,nedostanem krabicu ani v porodnici,ved nech si ju ...
takych letakov su plne lekarne,keby som nahodou tam zabludila a aj v cakarni ma gynka na kadeco reklamy, ktorym aj tak neverim,tak naco
@zuzu188
no to si ja zas na "pracovnom mobile dovolit nemozem a ked nam zavola daky ponukac na pevnu linku a nie som doma, tak uz hned aktivny detko dohovori kadeco,uz sme platili dva roky za mobilne cislo,ktore ani nevyuzil, lebo mame vsetci pausaly,ale ked mu povedali ze zadarmo ...
a nevyziadanych mailov mam kopeec,obcas aj nejaka reklamna posta pride do schranky
mna len nastvalo to ,ze ake ine dalsie aj zahranicne firmy
keby som vedela ze len firma,ktora mi ponukla kufrik,tak vpoho,to dako prezijem
o zneuziti osobnych udajov je na nete clankov ....
mam zle skusenosti,kvoli spamu som musela nechat tak staru mailovu schranku a vytvorit uplne inde novu
ozaj a ziadna mi nenapisla co mam zajtra ocakavat v prvej poradni
nesiem zo sona a mali by byt vysledky z krvi, maju mi vypisat tehu knizku
len som chcela vediet,ci vas lekar aj vysetroval abo co
@miciluci dakujem!
porodnika som si este nezazmluvnila, to sa robi oficialne, az neskor, ked uz ta "odovzda" tvoj ambulantny dr. a zacinas chodit na prietoky a monitor po 30. tyzdni cca. neoficko, sme sa vsak samozrejme uz dohodli. preto budem k nemu chodit teraz kazde 3 tyzdne na usg.
Odkedy som tehotná, neviem sa vyslovene dožrať špagiet.. Dala by som si ich na raňajky, desiatu, obed, olovrant a aj na večeru. 😀
@pasad ja ewste nemam vysledky triple testu takze skora gratulacia🙂) az o tyzden budu....mam iba vysledky zo sona tie su dobre ale krvicka este iba pride takze este stale som v strese🙂 inac vidis, to uz treba zhanat porodnika co?? kde vlastne ides rodit? ja som rozmyslala nad Sacou, ze vraj tam je to najlepsie....
@zuzu188 anesteza by sa nemala davat v prvom trimestri,potom v poho ved ta nenecha trapit do konca,samozrejme ze nievsetky anestetika sa mozu ,ale to musi dr vediet.v druhom trimestri sa anesteza dava aj pocas ose ak je bolestive a kkedze pracujem na stom -chir viem co hovorim,no a ak sa dr boji nech ta posle do nemocnice na odd na extrakciu

@zuzu188
ja som si dala na bolave zuby bylinkovu naplast / zlty obal, pisu ze nie v tehu ale na oblast dolnu,na lici kusok nevadi/ , zabera mi aj pri zapale trojkanneho nervu do 2 dni mam po bolesti, kto mal vie ako to boli
odstrihnem stvorcek a prilepim kde boli, je telovej farby tak to az tak moc nevidno
dostat aj turmalinove naplasti stop bolest,ale na nete som ich nevidela,len u nas v lekarni pred rokom asi
a este sa da pouzit tea tree olej,kto znesie zvnutra ,kto nie,tak zvonka