icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

zvedavamt
20. feb 2013

@zuzu188
ja som si dala na bolave zuby bylinkovu naplast / zlty obal, pisu ze nie v tehu ale na oblast dolnu,na lici kusok nevadi/ , zabera mi aj pri zapale trojkanneho nervu do 2 dni mam po bolesti, kto mal vie ako to boli
odstrihnem stvorcek a prilepim kde boli, je telovej farby tak to az tak moc nevidno
dostat aj turmalinove naplasti stop bolest,ale na nete som ich nevidela,len u nas v lekarni pred rokom asi
a este sa da pouzit tea tree olej,kto znesie zvnutra ,kto nie,tak zvonka

nasta197
20. feb 2013

@zuzu188 a ked mas vyplnený tak ta bolí ? ci ta bolí stáále v kuse? skus sa poradiť este aj s nejakým iným zubárom

zuzu188
20. feb 2013

@zebra41 no v tom z pôrodnice som tam mala samé vzorky,fľašu,minerálku,cumlík a od poisťovne fľašu,cumlík,detské čaje a aj pre kojace mamičky,tiež vzorky,hrýzatko a podobné drobnosti

nasta197
20. feb 2013

@zebra41 maš muža ginekologa 🙂)) že ich mas tolko? ja som v prvom tehu dostala jeden v 5 mesiaci tehu a druhy na porodnici 🙂)))

zuzu188
20. feb 2013

@zvedavamt mne hentaké veci vôbec nepomáhajú ☹ ..bracho mal tiež kedysi všelijaké blbosti od bolesti a vôbec mi nezaberali ☹

zuzu188
20. feb 2013

@nasta197 bolí ma v kuse,keď ho mám vyplnený...ja som s tým zubom mala problémy aj predtým

zebra41
20. feb 2013

@zuzu188 oki, ja som sa bavila s babami,ktore dostali baliky teraz v tejto dobe. Ja som pri prvom tiez dostala bohatsi kufrik ako oni.
@nasta197 nie, nemam mm gynekologa

baby, ak je to problem tu vyvesit, tak to kludne vymazem a nebudem otravovat.

zvedavamt
20. feb 2013

@zuzu188
ja som kufrik odmietla a idem ho zajtra vratit, lebo odmietam poskytnut moje osobne udaje nejakej firme na 20r na marketingove a reklamne ucely a este dalsim aj zahranicnym firmam. Za krabicu plnu letakov 😀
aby mi potom vyvolavali a pisali kadejaki... ze vzorky posielaju - ake? Len take ,co by som decku nedala ani zadarmo.

lylkatomaskova
20. feb 2013

Baby kedy začnem cíti´t pohyby? Ja si už nepamatám dcerka má sedem rokov tak to bolo dávno prvý krát 🙂)

zuzu188
20. feb 2013

@zebra41 mne tie veci z kufríkov boli aj tak nanič,lebo sme už všetko mali...tak ich mám ešte skoro celé odložené

zuzu188
20. feb 2013

@zvedavamt mne potom 2x poslali obálku so vzorkami..raz Nestlé a raz Pampers...a odvtedy už nič 😀

nasta197
20. feb 2013

@zebra41 vobec neotravujes len sa pýtam 😉

zebra41
20. feb 2013

@zuzu188 no odo mna baby vacsinou zobrali len tu misku Tupperware a flasky. Cele baliky zobrali len tie, ktore si to vedeli zobrat osobne

zvedavamt
20. feb 2013

@zuzu188
a vies ty ,ked ti volaju kadejake prieskumy,ze zkade maju tvoje cislo
a maily nevyziadane
a na co je komu drzat moje udaje a udaje o mjich detoch 20 rokov?
Ja som mala v porodnom kufriku - iny vtedy nebol - malu Lucku,stary casopis Mama...,letaky, vzorku caju,jednu pampersku, male obrusky, lego hrkalku a dost
a aby ma niekto vydieral,ze ak nepodpisem,nedostanem krabicu ani v porodnici,ved nech si ju ...
takych letakov su plne lekarne,keby som nahodou tam zabludila a aj v cakarni ma gynka na kadeco reklamy, ktorym aj tak neverim,tak naco

zuzu188
20. feb 2013

@zvedavamt ja neznáme čísla nedvíham 😀...a maily mi chodia iba zo stránok kde som registrovaná 🙂

monkovec
20. feb 2013

@pasad teším sa s tebou z tvojich výsledkov, ja idem na krv až zajtra takže dúfam že budú tiež ok.

pasad
20. feb 2013

@monkovec dakujem a drzim prsty zajtra, urcite daj vediet!

zvedavamt
20. feb 2013

@zuzu188
no to si ja zas na "pracovnom mobile dovolit nemozem a ked nam zavola daky ponukac na pevnu linku a nie som doma, tak uz hned aktivny detko dohovori kadeco,uz sme platili dva roky za mobilne cislo,ktore ani nevyuzil, lebo mame vsetci pausaly,ale ked mu povedali ze zadarmo ...
a nevyziadanych mailov mam kopeec,obcas aj nejaka reklamna posta pride do schranky
mna len nastvalo to ,ze ake ine dalsie aj zahranicne firmy
keby som vedela ze len firma,ktora mi ponukla kufrik,tak vpoho,to dako prezijem
o zneuziti osobnych udajov je na nete clankov ....
mam zle skusenosti,kvoli spamu som musela nechat tak staru mailovu schranku a vytvorit uplne inde novu

zvedavamt
20. feb 2013

ozaj a ziadna mi nenapisla co mam zajtra ocakavat v prvej poradni
nesiem zo sona a mali by byt vysledky z krvi, maju mi vypisat tehu knizku
len som chcela vediet,ci vas lekar aj vysetroval abo co

miciluci
20. feb 2013

@pasad paradicka 🙂 tesim sa s tebou z dobrych vysledkov ! a toho porodnika si si uz aj zazmluvnila?

pasad
20. feb 2013

@miciluci dakujem!
porodnika som si este nezazmluvnila, to sa robi oficialne, az neskor, ked uz ta "odovzda" tvoj ambulantny dr. a zacinas chodit na prietoky a monitor po 30. tyzdni cca. neoficko, sme sa vsak samozrejme uz dohodli. preto budem k nemu chodit teraz kazde 3 tyzdne na usg.

miciluci
20. feb 2013

@pasad pytam sa lebo ani mna nebude rodit moj gynekolog,tak nech viem ako to funguje 🙂

lucia192
21. feb 2013

@zuzu188 aha chápem 🙂 tak aspoň 2D, lepšie ako nič 🙂

lucia192
21. feb 2013

Odkedy som tehotná, neviem sa vyslovene dožrať špagiet.. Dala by som si ich na raňajky, desiatu, obed, olovrant a aj na večeru. 😀

cerkutka
21. feb 2013

@pasad ja ewste nemam vysledky triple testu takze skora gratulacia🙂) az o tyzden budu....mam iba vysledky zo sona tie su dobre ale krvicka este iba pride takze este stale som v strese🙂 inac vidis, to uz treba zhanat porodnika co?? kde vlastne ides rodit? ja som rozmyslala nad Sacou, ze vraj tam je to najlepsie....

cerkutka
21. feb 2013

@lucia192 mnaaam spagety.....vidiiiiis🙂) vyborny naaapad🙂

cerkutka
21. feb 2013

@lucia192 a s cim ich jes?

lucia192
21. feb 2013

@cerkutka buď len s kečupom a syrom alebo si spravím nejakú omáčku na cestoviny a syr 🙂 a najlepšie sú, keď ich po uvarení prelejem ešte prepraženým masielkom 😝

darka2001
21. feb 2013

@zuzu188 anesteza by sa nemala davat v prvom trimestri,potom v poho ved ta nenecha trapit do konca,samozrejme ze nievsetky anestetika sa mozu ,ale to musi dr vediet.v druhom trimestri sa anesteza dava aj pocas ose ak je bolestive a kkedze pracujem na stom -chir viem co hovorim,no a ak sa dr boji nech ta posle do nemocnice na odd na extrakciu

enynka30
21. feb 2013

@lucia192 mnaaaam, super napad, ale aj ja uz niekolko dni rozymslam nad spagetami s paradajkovou omackou 😝