Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@zvedavamt Hmm no mali by ti asi dalsiu krv zobrat, tlak zmerat, moc skontrolovat hmm ani neviem co dalsie este. Nezabudni sa pred tym odvazit. Ja uz som pred tou poradnou bola aj na EKG ale to nejak zvlast neriesili, len som si to mala ku knizke prilozit. Doktor mi robil ultrazvuk, pokukal ci je vsetko ok, pomeral, fotky mi spravil a to bolo vsetko.
jaj , od vcera vecera sa nemozem dat do kopy. Vecerne kecanie k WC a potom som bola tak mimo ze som zapala o 9 a vstala dnes o 8. Dnes od rana mam divne pochody v bruchu a kycham a kycham. Dufam, ze nebudem chorá 😖
Jeej babule, ale ste mi narobili chute s tými cestovinkami 😀 Máte aj nejaký super receptík na omáčku?
@enynka30@cerkutka u mňa sa o "papaní" nedá hovoriť 😀 ja momentálne ľúbim veľa veľa veľmi veľa papať 😀 drobec si to žiada 😀
@penelope111 tiež špagetová 😀 ja aj včera na obed aj na večeru a dnes na obed znova 😀
@zuzu188 tak držkám palce 🙂 kedy ideš na poradňu? 🙂 ja až 4.3. no ja nechcem vedieť čo to bude a on mi ako naschvál spravil takú foto, že má drobec roztiahnuté nohy 😀 no ale, ja ako laik ehm 😀 si to nechcem ešte dať dokopy čo tam medzi tými nohami vlastne má, čiže zatiaľ som stále nevediaca pohlavie 🙂
@zabavka Ja som si minule robila carbonara, ale trochu som si to tak vylepsila, spravila som si viac omacky a takej syrovejsej. A teda nepouzila som parmezan ale normalny nas syr, ten mam radsej 🙂 Strasne to bolo dobre, som sa tych spagiet nevedela dojest, vzdy som sa k nim vratila hned ako mi trochu vytravilo 😀

ked hovorite o zubaroch, tak musim sa objednat aj ja, nech mi pozrie zuby, lebo nechcem skoncit ako pri malom, tehotenstvo plus kojenie, a potom som u zubara bola pol roka kazdy tyzden pomaly 😖 😖