icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

lucka188
21. feb 2013

@zuzu188 To ja by som to mozno aj vydrzala, prekvapivo ma stale este nijaka zvlastna zvedavost neprepadla, ale uz by som chcela zacat nakupovaaaat a nechcem si same unisex veci pokupit 🙂

cerkutka
21. feb 2013

@enynka30 ja nie:(( ja papam ovela menej odkedy som tehu som nepribrala ani deko:( schudla som 2 kg na zaciatku a odvtedy nic...akoze vcera som bola v poradni a moja sestricka mi s radostou povedala jeeej pribrali ste 0.5 kg....(ale to som mala iba ranajky v sebe 😉

zuzu188
21. feb 2013

@lucka188 ja som strašne zvedavá,či sa nám podarilo dievčatko alebo budeme mať zasa chlapčeka 🙂

lucka188
21. feb 2013

@zuzu188 No hej, keby som cakala druhe uz by mi na tom asi viac zalezalo, teraz je nam to este viac menej jedno, aj ked v poslednom case sa viac priklanam k dievcatku 🙂

penelope111
21. feb 2013

@lucia192 Mama včera robila špagety tak že si spravím aj ja a môžem povedať, že dobre som spravila tak som sa nažrala 😀

enynka30
21. feb 2013

@cerkutka aleee sak to nevadi, praveze sa tes, ze tolko zatial nepriberas, ako zacne babo rast viac tak budes aj ty priberat, len menej mozno, kazda sme ina 😉

zuzu188
21. feb 2013

@lucka188 ja som pri prvom už od začiatku cítila,že to bude chlapec,tak potvrdenie pohlavia doktorom ma vtedy veľmi potešilo 🙂...teraz s mužom túžime po dievčatku,tak uvidíme 😉

drnduliak
21. feb 2013

@enynka30 boze aj ja strasne vela jem v poslednej dobe, furt musim do seba nieco tlaciit, ale pribrala som zatim asi len 3,5 kg, tak to sa mi nezda az tak vela na moju vahu 😀 😀

cerkutka
21. feb 2013

@enynka30 ved hej....🙂 to mi hovori kazda uz mamicka....ze sa super pribera pocas tehotenstva ale ze tie kila idu hrozne tazko dole po porode🙂

penelope111
21. feb 2013

Ináč baby otázočka: aj vy ste také unavené ako ja? Mne sa nechce ani hýbať vôbec nič nerobím len vylihujem pri telke :-/ Poraďte čo si mám dať aby som sa prebrala k životu.

lucka188
21. feb 2013

@penelope111 Ty si na PN? Mne sa toto tiez stava ked som vela doma. Podla mna by ti pomohlo keby si si nasla nejaku aktivitu pri ktorej sa rozhybes.. Inak ja som na tom teraz tak ze rano mam super vela energie a potom poobede to so mnou zacne ist dolu vodou.. Ale tak to bude asi aj tym ze nemam uplne psychicky nenarocnu pracu.

penelope111
21. feb 2013

@lucka188 Nie som PN, ale som doma. Len ja neviem ráno s postele vstať a celý deň som lenivá a polihujem ani nevarím nič lebo sa mi nechce. Ešte k tomu sme sa v októbri presťahovali takže tu nikoho nepoznám tak som len doma. Pred tehu som aspoň upratovala, varila a chodila na prechádzky teraz absolútne nič. Nemôžu mi chýbať aj nejaké vitamíny?

zaba83
21. feb 2013

@penelope111 ja som osobne tiez zostala strasne leniva, uz ma to aj stve, manzel robi skoro vsetko ☹ Mne robili testy krv a tak a nic nenasli, vsetko OK, tak neviem. A kam si sa prestahovala, v profile mas Piestany?

penelope111
21. feb 2013

@zaba83 No však to že krv som mala tiež v poriadku tak to asi bude len tým tehu 🙂

ivana2209
21. feb 2013

Baby ja som mala pocit, ze budeme mat dievcatko, ale oslovovala som ho v muzskom rode 🙂 A dnes mi doktor povedal, ze to bude chlapcek 🙂 Takze moje tusenie nebolo spravne 😉

marley7
21. feb 2013

Neviete či mám brať vážne, keď mi dnes v 15tt povedali, že to bude chlapec?!

zuzu188
21. feb 2013

@marley7 myslím,že áno 🙂

ivana2209
21. feb 2013

@marley7 Aj mne dnes povedali, ze budeme mat chlapceka 🙂 A som v 14+4tt.

zvedavamt
21. feb 2013

@lucka188
Tak nakoniec som len odovzdala moč, zmerala mi tlak vsecko v norme
Vaha kilo dolu 😒 po tej zubnej dietke v decembri a nechuti mi sladke,tak sa neni comu divit
vysledky v krvi vpoho,len menej zeleza a protilatky na rubeolu ? to som asik mala ako decko,len Dr si nebola ista,tak teras uz viem, zabudla som sa opytat na toxoplazmozu,ale asik nic, bo mame macky
chcela vidiet ci mi nepuchnu clenky, smiala sa ako som naobliekana
prehmatala mi brucho
vypisala novu knizku,kedze ex gynko napisal ,ze som rodila normalne a v termine / rodila som kvoli nemu o 2 tyzdne skorej s vyvolavackou a nakoniec cisarskym/
a hotovo
o dva tyzdne na krv a o dalsie dva do druhej poradne a 15.4. na sono

zvedavamt
21. feb 2013

Ozaaaj
iny zazitok mam z prvej poradne
😀 😀 😀
pridem do cakarne, tam 3 pokrocile mamky
a chlap sa bavi s televizorom s kablami a pc
ja ze opravar
a to diler z Merck, az potom som zistila ako z igelitiek vytahal letaciky
jedna mamka tam soplila,tak sa jej pytal co si dava, ona ze ved ako tehu nema moc na vyber
tak som jej spustila,ze co vsecko domace moze
ten len kukal,ze sa dako vyznam,ja na to,ze ma to zivi 🙂
a ked vytahol na stolik taniere s kolacmi a keksami, kukol na mna,ze vie ze toto prekysluje, dal aj vodu a dzus, nech si dame
potom do nas hustil o vitminoch, rozdal letaky a siel prec. aspon doktorka so sestrickou mali hody,bo sa toho nik nechytil

zvedavamt
21. feb 2013

@penelope111
mozu to byt aj vitaminy,mineraly
ale skorej to vidim na premnozene kvasinky
ak mas chut na sladke,tak je to jasne
staci obmedzit prijem cukru a budu hotove
a hlavne dos vody pit
mna dnes v bile potocilo a to cuckam cely den

darka2001
21. feb 2013

Kocky chcem sa poradit,od vcera mam taky divny pocit v podbrusku,najprv pichanie na lavej strane potom na pravo,tlak a rano som nemala brusko rovnake,ale ako keby vydute na jednej strane a bola tam taka tvrdsia hrcka,potom to preslo,ale stale mam taky cudny pocit tlaku -napatia,co to moze byt dufam,ze nie tvrdnutie brucha ,neviam to posudit kedze cakam svoje prve babo,nechcem robit paniku,ale ani nic podcenit,na ko som obj na stredu.poradite? 😒

enynka30
21. feb 2013

@penelope111 ja som tiez leniva, a unavena, ta unava mi vobec nepresla po prvom trimestri, niekedy mam pocit ze zaspim postojacky aj o druhej poobede...to bude asi aj tym nizkym tlakom, musim si vzdy dat aspon taku slabsiu kavu aby som ako tak fungovala...a najhorsie to mam navecer, od takej piatej nie som schopna fungovat 😒

enynka30
21. feb 2013

@darka2001 fu to neviem co by mohlo byt, keby si bola vo vyssom stadiu tehotenstva tak by to mohlo byt babo, ulozene viac na jednej strane ale takto 😕 ale tvrdnutie bruska to nie je, to by ti svrdlo normalne cele brucho a nie vydutinka. a tie tlaky ako keby mam aj ja,a pichanie, a vselico ine mozne, to je normalne, to sa tam vsetko roztahuje, babo rastie, maternica rastie, vsetko sa posuva a natahuje sa koza atd...ale s tym vydutim ti neproadim ☹

zuzu188
21. feb 2013

@darka2001 môže to byť tvrdnutie brucha..radšej zájdi ku dr.

pasad
21. feb 2013

@miciluci jasne moja, myslim, ze tak to funguje asi vsade. a uz mas aj vybrateho porodnika?

pasad
21. feb 2013

@cerkutka jj, prepac, poplietla som to trosku 🙂. ale urcite aj tripple bude ok. tak ja idem urcite do novej nemocnice, kedze byvam pri amfiku, mam to blizucko. porodnika mam vybrateho-dr. boszormonyi, pomahal prist na svet aj mojmu synovcovi, aj neteri a je jeden z najlepsich, hlavne pri komplikaciach. saca je vraj super, pokial mas bezproblemove tehu a neocakavaju sa komplikacie pri porode. kedze u mna sa ocakavaju, volim menej prijemne prostredie, ale skveleho odbornika. ako sa hovori, just in case...

miciluci
21. feb 2013

@pasadahoj 🙂 zatial zvazujem medzi dvoma porodnicami,takze este nemam,ale pomaly sa musim rozhodnut,aby to nebolo potom na poslednu chvilu.

monika_tomi
21. feb 2013

@lenkafurindova Leni, aká si krásna 🙂 už viete, čo to bude????

penelope111
21. feb 2013

@zvedavamt Vody pijem veľa a je pravda, že mi v poslednej dobe sladké šmakuje 🙂 Ale od začiatku som nejedla sladké a unavená som od začiatku tehu.