Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@penelope111
unavene od zaciatku tehu su asi vsecky 🙂
mne je tak divne, aj mame doma sladke a nemam na to vobec chut
kontrolovala som si krv a kvasinky mam pod kontrolou 🙂 preto nepytaju sladke
najviac ma tesi,ze som sa zbavila kvasinkovej infekcie uplne a to som mavala kedysik dost casto
Babule tak nakoniec cestoviniek bol na večeru cesar šalátik 🙂 Mne tiež tvrdne brucho, ale nie dole pod pupkom, ale hore..nechápem 😒 Ja som sa dr.pýtala na poradni či tam vidí nejakého pipíka, ale že zatiaľ nie, no moc sa jej to nechcelo zisťovať a len povedala, že veď v 20tt.pôjdem na podrobný. Čiže 8.3 sa to snáď dozviem 🙂
@zvedavamt Len som si myslela, že ma to po prvom trimestri prejde a nič 🙂 Ja už mám také žracie obdobie, že zjem všetko čo nezje mňa 🙂
@penelope111 no by som ti poslala svoju malu na tyzden, hned by ta ta unava presla 😀 😀 😀
@drnduliak No to si viem predstaviť 😀 Mám dvoch malých synovcov 🙂
@monika_tomi monicko laska, ahooooooooooooj, ty si ma ako tu nasla bohaca? 🙂 haha sranda.. nie nie este nevieme, este to je kinderko 🙂 ty co ty tu, haaa????
@lenkafurindova ja sa pomaličky pripravujem, že tu budem aj ja prispievať 😉 ale ozaj veľmi pomaličky :-P
@monika_tomi a ja ze sa uz idem potesit,ze budeme na to spolu v auguste 🙂
@lenkafurindova nieeee, to ešte nie - aj keď ma všetci z toho upodozrievajú... 😀
@monika_tomi no neviem neviem ci netajnostkaris 🙂
@penelope111
Ahoj
tak ak sa ti zda ,ze jes vela,skus pol hodinu pred jedlom vypit pohar vody, prip jest navyse nejaku vlakninu, naj cerstvu zeleninu
ja jem ku kazdemu jedlu salat s umeoctom,mnam
a hlavne by si mala jest jedla,ktore dodavaju telu energiu /zive,zelene/, nie ho o nu oberaju /polotovary/
len sa mi tazko hlada co jest,mam dake divne chute, teda nemam chut skoro na nic
obcas idem na ranajky,obed do cajovne,tam varia zdravo, nikomu sa po obede nedrieme
u nas doma sa v zime furt vari kysla kapusta, fazula, sosovica,kel,tak chodim ako balon 🙂 ale ked dam chlorelu,tak mi je fajn
Tak volala som dokymu,co a ako s tym mojim bruchom,ale dnes je to uz chvala bohu O.k.tak vraj to bol stah maternice,ale ked to preslo a nespinim,nekrvacam tak je dobre,vraj nemusim chodit ked to preslo,naordinovala oddych 2x1 tbl magneb6, a keby nieco hned na pohotovost iank buduci tyzden na poradnu.Aj ked mi velmi nie je jasne preco sa maternica stiahla + tie krce kedze som doma na pn a velke pracovne vykony nepodavam? 😖
@zvedavamt Musím niečo stou stravou spraviť 🙂 Aj ked každý deň jem nejaké ovocie alebo zeleninu ale asi málo. Ďalšia vec je tá že mám strašne plytký spánok Pri každom otočení sa úplne preberiem a to je asi tak 100 krát za noc.
@penelope111 tak to s tym spankom si presne trafila,zobudim sa pri kazdom otoceni,potom sa neviem poukladat,bola som zvyknuta spat na bruchu a teraz mam stale pocit,ze si neviem najst polohu,stale mi nieco vadi,tlaci a to sme este len na zaciatku,co bude ked to brucho naozaj poriadne naratie? 😲
@darka2001 No mi hovor. Tiež uvažujem nad tým ako to bude neskôr ked už teraz som zúfalá s toho spánku asi si začnem variť makový odvar 😀 a ďalšia vec je tá že susedových detičky od rána vrieskajú, búchajú, revú a ja som s nich úplne na nervy 😠
Som sa v noci zobudila na to, že sa mi snívalo, že som si položila ruku na brucho a cítila som krásne pohyby úplne celé bábätko ako sa hýbe. Najprv som mala blažený úsmev keď som ráno vstala tak som rozmýšľala či to neznamená niečo zlé. Teraz mi mama volala, že v noci nám umrel kocúr lebo ho asi auto zrazilo. Chudáčik môj Garfild (to bol garfildov dvojník) ☹
@penelope111 urcite to neznamena nic zle ,len tvoje podvedomie ti dava vediet po com tuzis 🙂
@darka2001 Alebo sa prišiel som ňou rozlúčiť môj kocúrik ☹ Mňa mal najradšej ☹
@penelope111
hlavne sa nauc jest tunajsie ovocie/ dostala sa ku mne informacia ,ze citrusy telo ochladzuju,co u nas v zime nie je vhodne/
take jablcko kazdy den jedno pokryje vsecko,co ma
ovocie jest doobeda, lebo na vecer ho uz netravi a v noci sa meni na alkohol v tele a poskodzuje pecen a zeleninu poobede a ties naj daku cerstvu / viem ze hlavne dovazane je dostat,plne viacej chemie ako vitaminov,ale aspon vlaknina je z nich a tu chemiu mi dostane z tela chlorela/ ale vzdy sa da najst aj tunajsia v malej predajni,nie v obchodaku a v Lidli mavaju slovensku cviklu
so spanim to mam nastastie poriesene,hlavne kvoli tomu,ze furt spim sama, ocko teras chodi domov len na 2 noci v mesiaci z prace, tak som si kupila nahradu za neho do postele a neviem si to vynachvalit,juuj,take je to pohodlne
Ked nam prisiel tulik,vseci sa po nom valali,mala z neho ani nekcela dolu
http://www.dedra.cz/cz/produkty/?detail=FC5573
@zvedavamt Vidíš a ja robím všetko opačne 🙂 ovocie a zeleninu jedávam večer 🙂 no musím si to nejako z organizovať stým jedlom. Do obeda zjem len jeden suchý rožtek lebo nemám na nič chuť :-/ Ja mám síce manžela doma skoro každú noc, ale rozmýšľam nad tým vankúšom tiež 🙂
@lucka188
ties som mala tu podkovu pri dcerke, kupovali sme to so susedkou v Metre,ale bolo to take tazke a neforemne, potah sa po oprati zbehol,bol s tym dost problem.
Aj som ho nakoniec dala prec.
Tomuto z dedry som rada,lebo je laksi a ta pamatova pena je uzasna, uz aj zvazujem ten matrac,bo ma bolievaju bedrove klby,ked lezim na boku.
A viem,ze ho vyuzijem aj pri kojeni,no parada.
Ak chcete neiktora poradit,ako sa ku nemu dostat,rada pomozem
Inak z dedry objednavame uz 8r a som spokojna, mozete sa pridat 😉
keby sme uz vedeli co to bude,idem tam brat tu supravu do postielky,modru,abo ruzovu a ponozticky
urobila som si na obed sladkú ryžu a teraz som dostala takú strašnú chuť na gyros pohár
Ahojte maminky, akosi ma skolila choroba, chcem sa opýtať, či môžem piť zázvor alebo nie?Dočítala som sa, že by sa mohol, ale zas nie vo veľkom množstve...

@enynka30 Ja pijem ráno jednu kávu ale vôbec mi nepomáha na to aby som sa prebrala a tlak mi skáče hore dole raz mám 140/100 a potom odrazu 110/60. No neviem čo stou únavou robiť asi sa len premôcť a viac sa hýbať :-/