Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
ked som otehotnela v juli tak menzes mal prist v piatok v sobotu ukazal ducha a v pondelok dve silne ciarky a tak neviem co to je teraz . Ked som cakala prvych dvoch bolo to ovela jednoduchsie testiky neboli ak neprisiel menzes isla som k lekarovi a bolo teraz je to sama komplikacia a depka
@sabina1975 no vidis..takze pockaj do utorka a nedepkuj..hlavne bud vklude,aby si si zbytocne neuskodila..odpocivaj vela 😉
@mimicko ja sa snazim ale som sama doma casu dost a mna vsetko boli brucho krize a navyse som nervozna jak pes ze nevydrzim sama so sebou sam jak rozpoltena osoba boze...
@minicko ak to pocitam presne podla kalendara, tak ten prvy test je 7 dpo, ale ovulaciu som mala na 100% skor, takze to bude urcite viac 😉. V kazdom pripade MS ne-ocakavam v piatok 🙂.
@marienkaefer zatial len obcasne jemne bolesti v podbrusku (ak by som nevedela ze som tehotna tak by som ich tehotenstvu urcite nepripisovala), migrenu (tu som mala aj v predchadzajucom tehu). Ale jeden urcity priznak - ked som hladna, zacne so mnou triast, a to jem kazede 2 hodiny. Posledne 2 dni aj o 3 hodine rano 😀 😀 😀
@mimicko gratulujem k // ja som mimo hry vcera som dostala menzes asi sa na to vykaslem a uz nebudem stresovat mam dve deti a neviem co ma to pochytilo mat v nasom veku dalsie 16 rokov som brala HAK tak teraz to mam za trest drzim vam vsetkym palce aby ste mali krasne a zdrave babuliatka a ja asi budem cakat uz len na vnucata
@marienkaefer ja tiez nemam ziadne priznaky, iba tie bolesti v podbrusku ako pisala @fracle skor mi to pride ako keby som mala ms dostat 😒
babulky, mne sa zda, ze to strasne prehanate, preco nepockate, kym vam bude meskat menzes, potom test - takto sa sami zbytocne stresujete a kontrolujete denne, kedysi nic take nebolo, jednoducho neprisla mrska a potom sa riesilo. Dokonca prvych par dni sa este len rozhoduje, ci zostane embryo v maternici, ci sa ma ako zachytit, ak nie, jednoducho pride mrska a kopec zien to ani nezaregistruje, netreba letiet na pohotovost..... zda sa mi, ze je tato doba trosku moc pretechnizovana. Ja sama som v 8tt, len potichucky cakam, ci to vsetko dobre dopadne. Prosim, nestresujte same seba. Krasny dnik.
@sabina1975 Aaaaaale čo to, netreba zúfať, ja som ten istý ročník ako Ty, tiež som dlho užívala HAK a doma mi práve teraz spinká polročné bábo. Takže hlavu hore a ak veľmi túžiš po miminku, netreba sa vzdávať, ale na ňom pracovať.😉
@ miminaaa velmi, ale mam 20 rocneho syna a 17 rocneho syna a ked to nejde tak to nejde 🙄 asi sa zacnem venovat niecomu zmysluplnejsiemu
@sabina1975 A skúšala si naozaj všetko? Koľko sa už snažíte?
vo february som vysadila hak v juli som otehotnela a v septembri v 11tt potratila MA 30.10 konecne prvy menzes a teraz kazdy druhy den sme sa snazili a menzes dosiel
@sabina1975 Ja by som to až tak čierne nevidela. Meriaš si teplotu? Nemohla si mať anovulačný cyklus?
@fracle ten 1. test tipujem v skutocnosti tak na 11 DPO pokial je jedno, pri dvojickach by mohol byt aj skor 😉
Tak baby ja sa k vám pridávam 😀 Snažili sme sa vyše roka a konečne sa zadarilo. Predpokadaný termín počatia je 2-4 november 🙂 Zatial mám prvé sono a pozitívny tehu test. V pondelok bude výsledok HCG a čo bude nasledovať potom ešte neviem 😖 Myslím že potom sa ide až niekedy v 8-12tt na vyšetrenie. Ale ako to dovtedy vydržím to už je druhá vec 🤐
@miminaaa teplotu si nemeriam vstavam do roboty o 4.20 ledva dobehnem na wc a myslim ze ovulaciu som naozaj nemala tak som to nejako tusila ze teraz to nedopadne dobre no nic idu vianoce mozno mi jezisko prinesie vytuzene dve ciarky bude volno viac casu aj v lete sa zadarilo cez dovolenku 😝
@sabina1975 Vidíš, takto treba ísť na to. 😉 A pokiaľ to nechceš nechať na prírodu, sú tu ešte lekári, tí v mnohých prípadoch dokážu zázraky. Budem Ti silno držať palce!
po zdravotnej stranke sme obaja O.K.
dnes telefonát z Dr. HCG 1500 a kontrola o 3 týždne 😀
@lulu939075 super, blahozelam 😉
Ahojte mamičky, chcela by som sa opýtať, či ste niektorá užívala Duphaston na podporu otehotnenia a či vám to pomohlo. Ďakujem veľmi pekne píšte prosím správu! Ja už som totiž zúfalá .. viete si to predstaviť :(
@simkarobkova Ahoj ja som brala a aj pomohlo, teraz neberiem nič iba kyselinu listovú polovičku 1000ky denne.
Ahoj, bože konečne som našla nejakú odpove´d 🙂 No ak sa teda môžem ďalej pýtať... napíšem správu ok? 😉
baby, nemenia sa vam este chute? Ja som sa v predchadzajucom tehu ani nemohla pozriet na jedlo, nic do mna neslo. Teraz som stale hladna, na hlad sa budim este aj v noci. A mam hroznu chut na zavaranine ovocie, v kazdom jedle musi byt cesnak (chuda manzel 😀), len co dovarim jedno jedlo, uz nan nemam chut a chcem nieco ine 😅
Inac, vcera som to oznamila manzelovi - planovala som az buducu sobotu na jeho narodeniny ale nevydrzala som 😅, tak bol chudak taky vyteseny, ze som ho ledva prehovorila aby nevolal vsetkym svojim kamosom, neposielal to na G+ a FB! Slubil ze pocka aspon do 12tt kym to zacne oznamovat, aj ked mam tusenie ze vsetci jeho kolegovia to budu vediet uz dnes 😀.

@sabina1975 jaj,tak to mi je luto..ale este nic nie je stratene..vyckaj do utorka,mne predtym ukazal az v den ms.. 😒