icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

lucia192
24. feb 2013

Ach dievčatá, dnes dnes som sa rozprávala s jednou známou, ktorá je lekárkou a prešli sme aj na tému moje tehotenstvo a ona mi povedala, že podľa genetiky sa nám môže narodiť snedšie bábätko, až na úrovni mulatka, nakoľko som z balkánu (Chorvátsko) môj dedko bol mulat, babka biela, mamka biela, ja som snedšia a manžel je tiež snedší, tak vraj sa môže genetika pigmentu niesť až 4 pokolenia.. trošku ma to zaskočilo, také je to pre mňa divné teraz dosť 😀

freyjanr
24. feb 2013

@lucia192. Ale vsak take sú najkrajšie.ja strašne dúfam že sa na moje babo prenese čo najviac frajerovych tureckých génov lebo ja som jak upir.tmavé oči aj vlasy a bleda jak stena.

freyjanr
24. feb 2013

@lucia192. Zo všetkých babatok vždy boli najroztomilejsie tie najtmavsie 🙂

freyjanr
24. feb 2013

babi jak ste na tom s bruskami?lebo mne za posledny tyzden narastlo do takych rozmerov ze ludia nechapu....celkovo som nepribrala nejak viditelne len to brucho je prisaham ze jak v 6-7 mesiaci 😀

freyjanr
24. feb 2013

a okrem toho brucha som dneska rano nechapala v kupelni,pupak na pupaku,a na spicke nosa taky mega velky cerveny...no cele zle...

zuzu188
24. feb 2013

@penelope111 naozaj?...si môžeš skúsiť nejaké veci pre seba aj malé ušiť a potom sa tu tým pochváliť 🙂

lily14
24. feb 2013

ahojte,aj ja k vam patrim 🙂

miciluci
24. feb 2013

@lily14 ahoj a vitaj 🙂 ako sa dari?

lily14
24. feb 2013

dakujem za privitanie,uz lepsie,no na zaciatku to bolo hrozne....strach a stres zo vsetkeho,nevolnosti...teraz uz ok zvykla som si..zajtra idem na poradnu tak dufam bude vsetko ok 🙂

lily14
24. feb 2013

jejjj pasad Ty si skoro moja suseda 🙂 byvas pri anfiku ??ja pri lipe 🙂

alaniska
24. feb 2013

@freyjanr no ja mam pocit ze je uz dlhsie rovnake,meriam cca 1cm pod pupkom a mam 86cm🙂

freyjanr
24. feb 2013

@lily14 vitaj a kedy ti presli nevolnosti?ja som tyzden uz nemala,tesila som sa jak pes a teraz zas uz 4 dni ale take ze ani na zaciatku neboli take...

freyjanr
24. feb 2013

@alaniska preco mna doteraz nenapadlo to odmerat 😀 idem na to

alaniska
24. feb 2013

@freyjanr napis kolko mas🙂

lily14
24. feb 2013

freyjanr,preslo to asi v 13tt,teraz mam opacny problem jem az prilis vela,nevadi..potom sa to zhodi 🙂

freyjanr
24. feb 2013

@alaniska no zbohom,ze 96....ale poriadne najedena som teraz 😀 maminu tu mam zrovna na navsteve a ukazala mi jak sa meria brucho(ona je sestricka) a to poleziacky od miesta kde sa zacina brucho pucit po tu kost doletak cez stred cez pupok...

alaniska
24. feb 2013

@freyjanr no to sa meria asi velkost maternice takto,mne napr.dr.neikdy takto nemeral,ja si len takto laicky🙂tak to mas riadne brusko a to ja koncim 18tt,ake si mala predtym?ja som bola plocha ako lata bez sunky len kozka tenka🙂

alaniska
24. feb 2013

@freyjanr ale kukam,ze 1cm pod pupkom mam najvacsie

penelope111
24. feb 2013

@zuzu188 Skôr som uvažovala, že malému niečo ušiť. Mne sa hrozne páčia nohavice na traky 🙂

freyjanr
24. feb 2013

@alaniska no aj pred tym ked som sa najedla mi trosku vystupilo ale normalne som mala take nie ze uplne ploche ale sunky nejake som nemala...este pred 2 tyzdnami som nemala a teraz toto...ale vahu mam stale rovnaku skoro

freyjanr
24. feb 2013

@alaniska ale tesim sa z toho,tak dlho som tuzila po brusku ze teraz som stastna ze tak skoro narastlo...aj nohavice uz oblecem len tehotenske...aspon ich stihnem vynosit do leta 😀

penelope111
24. feb 2013

@freyjanr
@alaniska čo sa tu chválite stými vašimi malými mierami 😀 Ja mám cez brucho 105 cm 😀 A už mi to ide aj do bokov ale tie radšej nenapíšem 😀

freyjanr
24. feb 2013

@penelope111 no odpadnem 😀 sak dockaj zjem este jeden rozok a tiez budem mat

alaniska
24. feb 2013

@freyjanr minule som na gynde videla zensku v 17tt a bola strasne chuda a brucho uplne rovne,nechapala som kde to dietatko je.Dufam,ze moje je ok,pribrala som cca 3kg od zaciatku,aj ja uz nosim tehu rifle,nosila som take obtiahnute aj na pase tak uz su odlozene🙂

alaniska
24. feb 2013

@penelope111 olala riadne brusko🙂

freyjanr
24. feb 2013

@alaniska no ja mam od dneska +4kg.kolko si vazila a merala pred?nech si viem predstavit ten rozdiel 😉 ja som mala 57kg pri vyske 168cm

penelope111
24. feb 2013

@freyjanr Vraj keď to ide do brucha to bude chlapec. Tak som zvedavá čo budem mať 🙂 Nepíš o jedle lebo zas pôjdem do chladničky 😀

freyjanr
24. feb 2013

@penelope111 inak co sa tych bokov tyka zrovna som si tam tiez pekne sunky chytila :D

freyjanr
24. feb 2013

@penelope111 ale?aj priatel hovory ze podla brucha to bude chlapec,aj by som chcela,najprv som strasne len dievcatko chcela ale uz ma zas chlapec chytil

penelope111
24. feb 2013

@alaniska No vyzerám tak na 6 mesiac tehotenstva 😀