Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
babi jak ste na tom s bruskami?lebo mne za posledny tyzden narastlo do takych rozmerov ze ludia nechapu....celkovo som nepribrala nejak viditelne len to brucho je prisaham ze jak v 6-7 mesiaci 😀
a okrem toho brucha som dneska rano nechapala v kupelni,pupak na pupaku,a na spicke nosa taky mega velky cerveny...no cele zle...
@penelope111 naozaj?...si môžeš skúsiť nejaké veci pre seba aj malé ušiť a potom sa tu tým pochváliť 🙂
ahojte,aj ja k vam patrim 🙂
dakujem za privitanie,uz lepsie,no na zaciatku to bolo hrozne....strach a stres zo vsetkeho,nevolnosti...teraz uz ok zvykla som si..zajtra idem na poradnu tak dufam bude vsetko ok 🙂
jejjj pasad Ty si skoro moja suseda 🙂 byvas pri anfiku ??ja pri lipe 🙂
freyjanr,preslo to asi v 13tt,teraz mam opacny problem jem az prilis vela,nevadi..potom sa to zhodi 🙂
@zuzu188 Skôr som uvažovala, že malému niečo ušiť. Mne sa hrozne páčia nohavice na traky 🙂
@penelope111 no odpadnem 😀 sak dockaj zjem este jeden rozok a tiez budem mat
@penelope111 olala riadne brusko🙂
@freyjanr Vraj keď to ide do brucha to bude chlapec. Tak som zvedavá čo budem mať 🙂 Nepíš o jedle lebo zas pôjdem do chladničky 😀
@penelope111 inak co sa tych bokov tyka zrovna som si tam tiez pekne sunky chytila :D
@penelope111 ale?aj priatel hovory ze podla brucha to bude chlapec,aj by som chcela,najprv som strasne len dievcatko chcela ale uz ma zas chlapec chytil
@alaniska No vyzerám tak na 6 mesiac tehotenstva 😀

Ach dievčatá, dnes dnes som sa rozprávala s jednou známou, ktorá je lekárkou a prešli sme aj na tému moje tehotenstvo a ona mi povedala, že podľa genetiky sa nám môže narodiť snedšie bábätko, až na úrovni mulatka, nakoľko som z balkánu (Chorvátsko) môj dedko bol mulat, babka biela, mamka biela, ja som snedšia a manžel je tiež snedší, tak vraj sa môže genetika pigmentu niesť až 4 pokolenia.. trošku ma to zaskočilo, také je to pre mňa divné teraz dosť 😀